Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
rali spune:
La multe lunite bb. Roberta si bb. Adam! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
La multi ani Dianamizzi si Ramonaa! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

(31.01.2007)
laura ionescu spune:
In primul rand 

Adam si Roberta.
Eli - hai, intra si tu putin si spune-ne ce a facut Alina la examen.
Lili- in sfarsit il vad si eu pe Adam halind!
a meritat asteptarea!
Delfinuta - mor dupa Erik cum se uita el asa incruntat. Nasa e gravida? Sper ca n-am facut o gafa! 
sraluca - am vazut bacanta. baaai, ce pozitie areee, mor nu alta! si se uita fix in aparat cu ochisorii aia albastrii 
Marina - petrecere frumoasa si multi
pt tatal lui Emmi
Imi pare rau ca am citit povestea lui Kay, dar nu m-am putut abtine. Acum o citez pe Catalina "Doamne, ce norocosi suntem!" 
Noapte buna,
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
dianamizzi spune:
neata fetele! nu s-a trezit nimeni?
eu la cafea.
am vazut video cu bebe ADAM ( la multi ani de ieri ! ) si chiar ca ii place piersica. POZELE CU RONI sunt tare haioase, ce freza are
, iar ERIC al lui DELFINUTA e asa de scump serios
( si catelul tolanit tare bine doarme
) (distractie placuta la mare , sa aveti vreme frumoasa!)
sunt mai bine. nu ma mai doare burta. ieri am mancat paine prajita si banana. poate azi mananc si eu o felie din torul de ieri
.
mersi mult CATALINA de sfat, asa am facut, am baut ceai de menta si am mancat asa de regim. sunt in romania acum, la pitesti in vacanta. pana pe 27.
va pup, va doresct tuturor o zi ori cu spor, ori relaanta, ori racoroasa, cum va doriti voi :) o zi minunata sa fie !
Helenutza23 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei ! sa creasca mari si sanatosi
Lili, Horia e bine, e un copil foarte linistit, nu plange, doarme noptile, sta la el in patut si se joaca daca il mai las ca mai am treaba prin casa. de mancat, mananca, desi eu ca o mama, mereu zic ca e loc si de mai bine. are acum, la 5 luni, vreo 7 kg. in fiecare zi papa cate un 50 ml de suc sau piure fructe si cate 50-60 ml de supa. nu le refuza, le papa, deschide gurita (ii dau cu lingurita). sunt multumita de el. (a, despre piersica-nu i-am dat cu coaja. dar nu stiam ca poate fi alergena. ulterior, dupa ce i-au iesit bubitele am aflat. oricum in momentul in care am intrerupt nici nu i-au mai iesit)
delfinuta ce scump e Erik!
Marina La multi ani pt sot si pt printesa mica!
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

Catalina spune:
Va pup fetele.
Marina, sa fiti fericiti si frumosi asa cum sunteti acum mereu mereu! La multi ani!
Alinatxa, sper sa ramai mereu puternica si sa zambesti in ciuda loviturilor. Sa iti traiasca fata si sa te bucuri de ea mult mult.
Lilisor mama si voua sa va traiasca Adam (si Mateiu pe langa el) si sa manance bine si sa o asculte pe mami.
Diana, ma bucur ca te simti mai bine.
Liuda, nervi de otel si multa rabdare iti doresc. Mama ce te mai chinui mai fata ...!
Noi suntem ok, ne-a muscat o ganganie ceva de obraz si mami a inceput sa dezbrace Mateiu sa vaza daca nu cumva e urticat. Nu e. Asa ca mergem mai departe cu iaurtelul si toate cele.
Sunt la munca si sunt f amarata pt ca azi dimineata nu am gasit cu ce sa ma imbrac. Semn clar ca in loc sa slabesc ma ingras (e adevarat ca si cu rushii pe cap am burta mi umflata dar totusi ...). Asa ca am scos toate fustele din sifonier si le expediez la mamaita sa le faca ce o stii ea, daca poate, daca nu, LE DAU!!! Sunt nr 40 si io cred ca am 46 acum. Offff. Vreau sa fac bb 2 cat mai repede pt ca stiind ca vreau sa raman din nou gravida nu am nici o motivatie sa slabesc. Decat nu mai mananc paine dar asta nu ma ajuta prea mult.
Am pus deci perechea de pantaloni pe elastic care ma mai incape si am plecat la munca amarata, am ajuns aci, printerul nu merge deloc, e un nene afara care bate cu ciocanu in perete sa repare nu stiu ce, computeru se misca precum un mort etc.
Dar, asa cum ma cita Laura, revin si zic "Doamne ce norocosi suntem!!!" Si culmea ca nu am facut nimic special pt asta ...
Hai sa aveti o zi buna!
Helenutza23 spune:
Catalina hai sa ne luam de mana.
azi de dimineata am expediat un colet cu tzoale de 7-8 kile din acelasi motiv.
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

Daconst spune:
Salutare fetili!
Am revenit si noi din we si incerc sa recuperez din urma dar stau rau cu timpul.N-am citit nimic din urma,dar cum prind o pauza ma actualizez si io sa fiu in pas cu lumea.
La nasi a fost tare frumos si Lucas a stat afara cit s-a putut.Am avut si noi in sfarsit 33 de grade,dar n-a fost prea placut.Asa ca m-am decis cu ocazia asta,nu-l chinui pe bb la mare pe caldura.El nici nu e obisnuit cu asa temperaturi si nu pare sa-i priasca.
In rest la drum a fost ok doar ca vorba Marinei,a cam transpirat in scoica.
Ma tot gindesc daca sa-i iau alt scaun sau nu,ca scoica mea ar fi pina la 13kg si el n-are decit 9.![]()
Dar asta va mai povestesc altadata.Acum fug ca s-a trezit si e fomist rau.
La multe lunishoare sarbatoritilor!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
sraluca spune:
NEATA
lA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!
SI DE IERI CA M-AM TINUT TOATA ZIUA SA II FELICIT SI PANA LA URMA TOT AM UITAT 

SCUZE
eli1977 spune:
buna,fete,
n-am mai intrat de vineri din cauza de activitati multiple si..de virusi maaari si uraciosi in pc
am citit si eu din urma
LA MULTI ANI DIANA, RAMONA, DOMNUL MARINAR, ADAM DE LILI, ROBERTICA IUBITICA DE ALINA!
LAURA, gata sefa, am intrat, m-am executat..
deci: VESTI BUUUNEEE!Alina a trecut proba psiho si proba cu inaltimea(a crescut intr-o noapte cat altii..stiti voi
)
acum urmeaza o luunga lista de vizite si examene medicale, proba sportiva si proba scrisa.Doamne ajuta!
am fost sambata la picnic cu Alina si Robertica, Alinuk cu Margelutza si sotiunea, a fost foaarte frumos, am niste pozici suuper, mor de ciuda ca am pc in reparatii, sa vi le arat..
in rest..ce sa va mai zic..suntem bine, Andrei e vesel, vorbaret, se chinuie sa o ia 4x4( e poponul greu dar il ridica si sta pe maini, cu fundul in sus, sprijinit pe cap)
la ultima supa am introdus mazarea(ii venise randul)dar...nu-i prieste, papa tot dar vomita.asa ca i-am scos-o, i-a facut alta supa, fara mazare, cu pui si papa la fel de bine.azi intra ousorul in peisaj..sa vedem.
am facut cumparaturile cu Alina si le-am luat la bebi suporturi (fotolii)de baie, cu ventuze...vaaai, ce bucurie pe capul nostru!e super incantat, da din picioare, din maini, ridica apa pe pereti..si sta si f comod si e stabil, gata, ne-am despartit de cadita, ca nu se mai putea, aveam apa pe pereti si in pat in fiecare seara..![]()
va pup, incerc sa pun poze
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
sraluca spune:
ELI ce suporturi a-ti luat ca si eu sunt in cautari si inafara de unul f scump si unul f de kk nu am vazut altceva.
Unde a dat Alina examen ca eu sunt pe dinafara??