Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

maryela- despre piersica de import: cica daca dam sau nu fructe si legume de import...si iote ca de aia ii placu lu' don'shoru Adam...
catalina - felicitari pentru bona! Acum ramane sa te obisnuiesti cu ideea...

eli-mare adevar!

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Cristiana, multumesc pentru raspuns. Banuiam eu ca de la canal infundat te doare, problema la mine e ca NU MA DOARE. Tare ma tem sa nu fie un nodul. Imi fac programare la dr., dar ce as fi vrut sa nu mai ajung atat de curand la cabinet...

Catalina, prima oara cand am citit ca vrei sa ceri cazier bonei, am avut pe moment senzatia ca e o usoara exagerare, dar drept sa-ti spun, din cauza ca nici nu m-am gandit vreodata ca eu (de exemplu) as purea sa cer asa ceva. Dupa aceea m-am gandit ca e chiar bine, paza buna trece primejdia rea. Vezi insa cum abordezi subiectul, sa nu se simta bona ca nu ai incredere in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Aelita,eu asteptam sa-ti treaca pentru ca se mai intampla sa n-ai chef de forum,dar acum ca am citit ce scriu fetele,chiar imi pare rau.Poate totusi trece.

Marina,hai sa ne traiesti,fata,ca vad ca tot intr-o petrecere o tii.
Eli,mare dreptate ai,sunt multi care poate ar vrea sa faca altfel,dar nu stiu ca nu are cine sa le spuna,iar noi ne certam aici ca cineva incearca sa spuna ceva nou.Ce te faceai daca era fata aia una care incerca sa te contrazica si in loc de intetia ta buna sa creada c-o jignesti?
Acasa face fiecare cum crede,si eu fac la fel,desi sunt convinsa ca fac greseli,dar mi le asum si nu incerc sa impun la nimeni ca eu fac bine asa.
Si pina la urma cum te-ai vopsit?sau e secret?

Liudo,asa fata,destrabaleaza-te pe unde poti,la turci la romani...profita cit e mama sa stea cu fata.
Bai al meu mai plinge,cind e obosit sau foame si ma-sa considera ca nu e inca ora mesei.
In rest nu ma pot plinge,e ok.

Mihacarm,la noi e NU hotarat cu marea iar Lucas a stat si fara noi,dar sa vedem ce toane o sa aibe cind va sta cu mama.

Raluca,vazut pozele cu Bila,e un frumusel.Tare mi-e drag de el ca e frumos proportionat.

Gabriela,cum e caruciorul ca nu ai mai scris?Ceva defecte ai gasit?Adica chestii care nu-ti convin?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Misha, multumesc. M-am gandit si eu ca avand in vedere ca ii las pe mana ce am mai scump pe lume ... sa ma asigur. Dar ... trebuie sa vad cum ii zic ca ai dreptate, sa nu se simta femeia jignita, mai ales ca vine prin recomandari.

Hai sa va mai distrati si voi:
Ion si Maria merg īn vizit#259; la gr#259;dina zoologic#259; si v#259;d la un moment dat cusca leului deschis#259;. Se uit#259; speriati īn stānga, se uit#259; īn dreapta si-l z#259;resc pe īngrijitor:
- Domnule, unde-i leul?
- La leoaic#259;.
Maria, curioas#259;, īntreab#259;:
- Si cāt st#259; la leoaica?
- Cam o or#259;.
- I-auzi, Ioane, st#259; o or#259;!
- Deh, M#259;rie, eu nu sunt leu.
Merg ei ce mai merg si vad cusca si tigrului deschisa. Afl#259; de la īngrijitor c#259; si acela era la tigroaic#259;:
- Si cat sta la tigroaica?
- Doua ore.
- I-auzi, Ioane, dou#259; ore!
- Deh, M#259;rie, eu nu sunt tigru.
In fine, ajung la cerb si afla de la ingrijitor ca acesta sta la ciuta doar 5 minute. Aunci Ion spune:
- Vezi, M#259;rie, se poate si 5 minute!
- Da, Ioane, dar ia uite ce coarne are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

cristiana 70 - fata a dormit sefu' noaptea , garantez, ca sotiunea mea noaptea, ziua este directorul meu care ma omoara in suturi, ca de, ai lui trebuie sa munceasca mai mult... asa ca alea 29 de puncte mi le-a scris in 5 minute ca nu trebuie mult ca imi stiu meseria, de exempli p.1 - Md-trans-posta-CFR - cine o sa inteleaga daca nu eu ce a vrut omul asta de la mine? In alta ordine azi a plecat in deplasare asa ca mi-a scris sa ma sature si sa nu uit cumva ceva!

Messa am luat suportul, am belit ochii cat cepele si am descoperit cutia pe raft... asa ca de azi avem senzatii tari la baie, ne mutam pe corabia noua!!! Multumim!!!

raluca - mersi mama esti o scumpa !!!

fetele nu va mai certati cu diversificarea aia, ma cac pe ea de diversificare, ca nu mai suport atatea certuri!!! ce dacu aveti ca parca ne furam barbatii, hranim copiii una alteia cu produse interzise, hai sa fie pace va rog eu, ca ne certam chiar aiurea, ca nu avem ce sa scoatem din asta, eu zic ca daca ne cerem una alteia scuze (chiar daca am gresit sau daca nu) si sa continuam drumul inainte!!!

AAA si de conferinte... fetelor nu va suparati, eu mai intru in conferinta, uneori intru dar nu am pimp nici sa citesc, alta data citesc, uneori chiar scriu si sincer in prezenta mea nu s-a barfit niciodata vreo persoana de pe forum... poate s-a intamplat in lipsa mea, nu stiu, dar nu vreau sa ma simt vinovata ca intru in conferinta pentruca sant acuzata de persoanele care nu au timp de conferinta, sau nu au chef sau placere... acum ca unele nu vor in conferinta sa nu intru nici eu ca sa se simta cineva bine!!! lasati-ma in durerea mea ca exagerem acum ne gelozam una pe alta, uite aia sta de vorba cu ailalta si cu mine nu pe conferinta, dar santem in tara democtratica, de ce sa mi se scoata ochii ca am avut 10 min liberesi am intrat in conferinta si am citit ce au scris fetele acolo, lucruri marunte - uite il culc, uite il scol, uite ii schimb pampersul, uite i-am facut piure cu rahat!!! discutii mici fara vina insa care provoaca reactii la altii "nebagati in seama" !!! bai chiar am ajuns la limita rasului, ne certam ca tzatzele pe nimic... parca om fi casatorite una cu alta, zau! deci nu am vizat pe nimeni, vreau sa fie clar, dar nu vreau sa mi se zica ca am format vreo biserica daca am citit sau am scris 10 minute pe conferinta... mi voi toate imi santeti drage ca vorbesc cu voi pe forum ca vorbesc pe conferinta, fata de fiecare am un respect si o admiratie!!! sper ca nu v-am suparat, dar ma apar ca m-am simtit acuzata ca am format o biserica, ceea ce nu este adevarat... acum ca unele fete se intalnesc in parcuri... iar e bisericuta? in loc sa ne bucuram ca ne-am creat prieteni noi... ne scoatem ochii? sa nu se intalneasca nici una ca eu sant de la Galati si nu pot sa vin si eu si mor de invidie si daca din 60 e femei unele se intalnesc... sa ma cert cu ele, sa le acuz ca au format bisericutza cu unicul motiv - eu sant din alta oras si nu pot ajunge, si daca nu pot eu sa nu poata nici ele!!! Ca poate ma vorbesc pe mine acolo!!! E absurd!!!
sper sa fiti intelepte ca nu avem ce imparti decat pareri si bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LIUDA stiu ca de sotz e vorba, dar da-o-ncolo de treaba, 29 de puncte? Ia da-i tu o lista d-asta, sa vezi ce fata face! Oricum, tot am vrut sa-ti spun, mare noroc are ca te are acolo, ca ochiul stapanului (sau al nevestei) nu ingrasa nimeni porcul.

Am si eu o "corabie" d-asta primita de la o prietena, ma duc sa o caut prin pod (unde cred ca-s doar 50 de grade) si sa-i facem proba ca nu mai incapem in vanita.

MISHA, orice ti-as fi scris, tot e mai bine sa te vada un doctor, poate e totusi canal, dar pentru peace of mind!

DANA, cred ca Alitei nu-i mai trece, e a nu stiu cata oara ca ia suturi de la noi. Ma bucur ca nu ai disparut si tu, ca faceam un forum al exilatelor!

Gandacelul meu sede "imbracat" in pampers, si a dormit tun vreo doua ore asa, dupa care tot la bustul gol a servit masa. Am pus un termometru in masina, e gradat pana la 50 de grade dar n-au fost suficiente... asa ca ma felicit ca n-am iesit. Ne plimbam iar catre seara la mecanic, sper ca de data asta dibuim ce si cum la vaca neagra.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Raluca, noi am cumparat baby haler de la glakxo sau cum se scrie. am gasit tocmai la buzau.

sunt uibulversata. eu sunt in sighet, acum aflu ca a fost un accident chimic in ucraina si unnor toxic vine spre Ro in partea de nord. nu stiu ce sa fac. imi vine sa imi iau copiii si sa plec spre bucuresti.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Monu asta vroiam sa le zic si eu la fete. De norul poluant.

CItiti www.antena3.ro/Accident-chimic-in-Ucraina-Nor-toxic-la-200-km-de-Romania_ext_36041_ext.html" target="_blank">aici

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Chiar imi pare rau ca Aelita nu va mai posta aici. Erau tare bune sfaturile ei pt ca nu le dadea de la ea ci ne spunea ce li se recomanda lor acolo. De fiecare data oferea argumente logice.
Si ma oftic si mai mult pt ca s-a suparat tocmai din cauza unor fete care nu prea intra pe-aici sa povesteasca ce si cum fac copilasii lor.

Liuda, dar de ce plimbai fata pe intuneric?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Marina, Sa traiesti cu numele!
Multa sanatate, fericire si belsug in casnicie!

Mergi la inceput