Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by flore26

Am fost la doctor: avem 7 kg, 70 cm. In 3 saptamani a pus doar 200gr. Legume tot nu vrea, decat cateva lingurite si asta doar uneori. Ce sa mai fac? Lapte am, si pentru ca acum mai papa si mancare, ma trezesc cu tricoul ud de lapte, cand mi/e lumea mai draga. Doctorita vad ca nu mai zice nimic de kg, doar ca e bine...dar...tot musca suntem.

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 8

citez..."helauuuuuuuu"...,am incheiat citatul...
adica tu cam cit ai vrea sa ia bietul copilas ,in greutate?
repede o bagasi in categoria "musca"...,iote la ea...,ce ziceti dom'le de ea?!?...,io zic sa te racoresti putin...,ca de nu arunc eu cu o sticla cu apa rece...si...,fereste-te ca am directie...,zauuu
Noi astia mai mari cu o luna si 15 zile..,ce sa mai zicem?...,ca abia atingem 7200(sper)...,bai nene...,lasa copchilu' in pace...,la noi in categorie nu o primim...,da?...
Discutam peste fix o luna si 15 zile...si urmarim cu evolueaza...,da' pina atunci la categoria "bufla cu ochi frumosi",va rog...,daca nu stiti drumul ...,va conducem...,da,da...,ia uitati cite bufle va asteapta...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

bre dianocica bre.... jap jap. sa mai zic si de ce, sau te prinzi tu, ca este fata dashteapta...???? sper sa te prinzi, si sa te tii bine, ca de nu...tot cu jap jap incep :) am invatat de la marii maestri zen ai artelor martiene [fata galbena, cu ochi mici, care baga la karate, in timp ce mormaie: jap!! jap!!]

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by Ralumat

Eu ma duc sa ma inec intr-un butoi cu ciocolata .

Din pacate, in curand nu va mai merge nici scuza "incerc sa ma refac dupa sarcina" . Apropo, stiti fraza lui Capraru? "Unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama si inca 9 luni sa redevina femeie". Time is thicking.....asa se scrie? Ca si la engleza am devenit varza

cu h, fara h, tot am pus o ...

diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

ca bine zici ..
si eu , sincer, cred ca capraru se referea ca in 9 luni redevenim femei - da' unele corpolente

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

alexandra, deschide pe realitatea, e stirea zilei, n-ai cum sa ratezi... rezumat: un tren, cu nush ce incarcatura de fosfor alb (ma rog...ceva nuclear, nu ma pricep, nu ma bag), a deraiat, si ulterior explodat, ieri, in ucraina, la nici mai mult nici mai putin de 160 km departare de granita cu noi. premierul ucrainei zice ca e ceva gen cernobil 2.... ai nostri au aflat si ei din presa.... cam asta.

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dianocica

nu stiu ce ma enerveaza mai tare in poza asta.....ca nu i grasa si cazuta ca mine (sau macar uratica) sau ca are bluza cu maneca lunga...

diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Cazuta-n freza?

Pot sa te consolez cu expresia, elocventa si reala, "se poate si mai rau"????

Stai sa vezi la mine apasari, maine seara, ca nenii aia de m-au sunat ieri m-au invitat la un seminar maine. Si ma voi intalni acolo cu jumate din fostii mei colaboratori. Ma intreb acum.....oare sa-mi pun un ecuson, ca sa nu-i pun intr-o situatie jenanta? De genul "o stiu de undeva, dar zau daca-mi amintesc de unde".

Ma duc sa caut butoiul ala cu ciocolata. Cred ca e la Raluca acasa, daca scoate continutul camarii pe balcon.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by a_deju

chiar mai, apropo de pozele respective, suspect de sexoase :))) te bagasi la concurs?? aloo?? dandusa?? legatura?? ca nu ne-ai mai zis nika... tot astepti cadouri de la canada sa pice din cer, da' cine stie ce ditai premiu oi fi primit deja de la admiratori, si mergi pe burta, sa nu ne dai partea cuvenita (???).... :)))))

nu m-am bagat...,eu de obcei ma trezesc exact cind se termina......da' ce conteaza?!?...,pentru voi sint sexoasa?!?...,ei asta conteaza!...ce premiu,dom'le?!?...,mai frumos decit pozele cu fulguletii nostrii?!?...,nu cred...si sincer ,parca nu m-as baga...,tot imi pare ca sint facute intr-o lumina proasta ...,las ca-l prind pe al meu sot acu'...,sa-mi faca altele...,cu care sa ma prezint la "miss mamica,2006"...,daca vreodata il vedeti pe Claudiu,spargind aparatul foto...,sa nu intrebati"de ce"...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Aoleuuuuuuu.....intru in ....asta chiar e grav...stiti cumva localitatea?Eu stau la cativa metri de Tisa,ce desparte Romania de Ucraina!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dejule...si tu esti profa ???? de care???
nu stiu daca am mai propus, ce-ar fi, sa stim si noi cu ce se ocupa fetele noastre ? nu vreau sa fac nici o statistica, judecata sau mai stiu eu ce...dar poate avem si intrebari mai professional :))

Dia, nu recunosc nimic ...

Ralumat..ia intrebati-o pe Flori, nu mi se spunea mie "ochi de vultur" la job?

se pare ca la anul venim si noi in tara, asa ca pazea HErastrau...anul asta sigur nu .

Mergi la inceput

auzi danduso, mi-am adus subit aminte o faza... logic, n-are nicio legatura cu nimic din ce se discuta, dar apropo de caludiu, care facea poze la burtok, si tu care vrei burtok din nou, ma rog, complicata si-ncalcita e coada de neuron, deci sa trec la subiect: vorbind noi ca tu pleci la caludiu, si ca vrei bb2, nush cum ii povesteam io faza ca vrei sa te tina carutu' si la al doilea (...chiar nu mai stiu in ce context ajunseram si la asta...), si el, candid, de colo: eeee...si daca face gemeni??... si asta m-a dus cu gandul si mai in urma, acu' vreo 7 plus inca 6 luni, cand acelasi mihai, la fel de candid: eee... si daca e baiat??... deci, dear dandusa, daca faci gemeni, sa nu zici ca nu ti-am zis din timp, de la omid citire :)))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexandra_25

Aoleuuuuuuu.....intru in ....asta chiar e grav...stiti cumva localitatea?Eu stau la cativa metri de Tisa,ce desparte Romania de Ucraina!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

lvov sa fie???? ceva de genul asta oricum.... http://www.realitatea.net/ uite-aici, e headline :))

Mergi la inceput