Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

dia, te rog frumos, nu uita de dandusa, daaaa??? si las', ca nici cu tine nu prea mi-e rusine, cu bretonu' tau in vant... :))))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

da mai, mai era dandusa, da' de ea stim sigur ca nu e impostoare, ca i-am vazut burta in pozele alea sexi dezbracata in sarcina
editez ca sa zic ca mi-e mie rusine cu cele nshpe kg intepenite ... da' parca incepe sa dea roade cura si se mai urnesc... daca nu as mai scapa la pepsi ...

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by Ralumat

Eu ma duc sa ma inec intr-un butoi cu ciocolata .

Din pacate, in curand nu va mai merge nici scuza "incerc sa ma refac dupa sarcina" . Apropo, stiti fraza lui Capraru? "Unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama si inca 9 luni sa redevina femeie". Time is thicking.....asa se scrie? Ca si la engleza am devenit varza

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

fara h, si ai nemerit-o :))) (hop si io de colo.... sangele de profa, apa nu se face :))))))))) )

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Hai ca am vrut sa editez, dar m-am razgandit . Ca pe urma incepeeau sa ma laude fetele care vor citi mai tarziu

luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

flore.. cu legumele astea.. ai incercat toate combinatiile posibile? fructe ai incercat?? daca e vreun fruct care-i place, sa-l combini eventual cu legume, si sa scazi treptat, pana anungi doar la legume... carnita papa? cereale, ceva??? lapte amestecat in legume (chiar de-al tau, mai ales daca da pe-afara)??? intr-un final, o s-o nimeresti, ca toti bebeii dau pana la urma de ceva ce le place, si se hotarasc ca totusi merita... insa, daca stresul tau e legat strict de kile...io zic ca-ti faci griji absolut de pomana.. mie mi se pare in limita normalului, ba chiar as putea zice ca e destul de lunguta... si important e ca a pus ceva, asta e ce conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Si pe Teutzeu zic sa o punem pe lista.

luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Eu ma duc sa ma inec intr-un butoi cu ciocolata .

Din pacate, in curand nu va mai merge nici scuza "incerc sa ma refac dupa sarcina" . Apropo, stiti fraza lui Capraru? "Unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama si inca 9 luni sa redevina femeie". Time is thicking.....asa se scrie? Ca si la engleza am devenit varza

cu h, fara h, tot am pus o ...

diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

alexandra, sper ca stati in casa... fetelor, ati vazut cu explozia din ucraina de ieri??

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

chiar mai, apropo de pozele respective, suspect de sexoase :))) te bagasi la concurs?? aloo?? dandusa?? legatura?? ca nu ne-ai mai zis nika... tot astepti cadouri de la canada sa pice din cer, da' cine stie ce ditai premiu oi fi primit deja de la admiratori, si mergi pe burta, sa nu ne dai partea cuvenita (???).... :)))))

Mergi la inceput

am vazut si io cu explozia.... da' cica dom'le..noroc cu canicula, ca nu bate vantu', sau macar, nu bate in directia noastra... asa ca acum, pe la guvern, se sta cu deshtele incrucisate, ca poate poate crapa capra poloneza, si scapa a noastra.... ma rog, asta pan'-o dam iar in diverse barci cu hashcincindoiuri, sau cum era... aviara, mai pe scurt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

nu stiu ce ma enerveaza mai tare in poza asta.....ca nu i grasa si cazuta ca mine (sau macar uratica) sau ca are bluza cu maneca lunga...

diana si david 03.12.06

www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dia...nu am vazut...ce s-a intamplat?Oricum nici nu avem cum sa stam afara...nici nu poti sa respiri...stam ascunsi in casa cu draperiile trase...aseara am iesit cu el pe la ora 19:30 si am stat in gradina pana la 21..atunci parca era un pic de racoare!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput