Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 26
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
mai draga ktrinel.... aceasta este persoana matale??? ma rog, cu bebelina la purtator... but still... io ma sinucid, imi tai venele, m-arunc de la balcon, si nu neaparat in aceasta ordine... arati ca o pustoaica in vacanta, hai sa zic, intre a unshpea si a doishpea... super :)
oricum, remarcat si una bucata blondina rozalie cu cercei, frumusicaaaaaaaaaa.... :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
da da da, ea si bambo.. si adinazot... 3 impostoare... am uitat pe cineva?

Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
Dia1609 spune:
pfiuuuu, am uitat-o pe flore care are 47 kg
si 16 ani
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
a_deju spune:
dia, te rog frumos, nu uita de dandusa, daaaa??? si las', ca nici cu tine nu prea mi-e rusine, cu bretonu' tau in vant... :))))
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
flore26 spune:
A- DEJU, KTRINEL Multumesc mult! Chiar nu stiam! 
FLORE
ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 8
Ralumat spune:
Eu ma duc sa ma inec intr-un butoi cu ciocolata 

.
Din pacate, in curand nu va mai merge nici scuza "incerc sa ma refac dupa sarcina"
. Apropo, stiti fraza lui Capraru? "Unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama si inca 9 luni sa redevina femeie". Time is thicking.....asa se scrie? Ca si la engleza am devenit varza 
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
flore26 spune:
Am fost la doctor: avem 7 kg, 70 cm. In 3 saptamani a pus doar 200gr. 

Legume tot nu vrea, decat cateva lingurite si asta doar uneori. Ce sa mai fac? Lapte am, si pentru ca acum mai papa si mancare, ma trezesc cu tricoul ud de lapte, cand mi/e lumea mai draga. Doctorita vad ca nu mai zice nimic de kg, doar ca e bine...dar...tot musca suntem.
FLORE
ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 8
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by Ktrinel
o cheama cumva Florentina?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
aaa...,daaa,asa o cheama...,sa inteleg ca o cunosti?
Mindrete de Crinuta
Asta-i cea mai tare faza! Eu zic ca e clar: Ktrinel merita premiul cel mare din partea gastii bucurestencelor. Nici nu a fost nevoie sa vina la intalnire si a recunoscut-o pe Flori
, ba inca si dintr-o poza cam intunecata.Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)luna a saptea
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Eu ma duc sa ma inec intr-un butoi cu ciocolata.
Din pacate, in curand nu va mai merge nici scuza "incerc sa ma refac dupa sarcina". Apropo, stiti fraza lui Capraru? "Unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama si inca 9 luni sa redevina femeie". Time is thicking.....asa se scrie? Ca si la engleza am devenit varza
Raluca, mami deDavid Calin (28.11.2006)
luna a saptea
fara h, si ai nemerit-o :))) (hop si io de colo.... sangele de profa, apa nu se face :))))))))) )

...