Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 25
flore26 spune:
quote:Multumim de complimente! Da,e borcanel hipp good night pap, la care apelam cand suntem plecati!MIRO eu ii dau borcanelul de good night, seara, la 21, inainte de baita. Suntem in Botanic, aseara sunt facute pozele.Timisorence, eu joi plec la Bocsa, deci saptamana asta nu ne vedem. Saptamana viitoare va sun, sa stabilim ce si cum.KTRINEL, DIANOCICA, MIRO, DANDUSA
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by flore26
Avem si noi poze de 7 luni aici!
FLORE![]()
ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7
ma' voi vreti sa ne eclipsati,pe noi,astea cu poze din herastrau?foarte frumoasa bebelina si mamica si taticu...
mi se pare mie sau borcanelul de la hipp,este maro?
Mindrete de Crinuta

FLORE
ALESSIA LIANE 16-12-2006) LUNA 7
daphna spune:
multumim ptr pupici,cred k i-a primit k parca e mai bine.se joaca cu jucariile ei,rade...etc.deci....umflatura cauzata de intepatura de albina a trecut cu injectia de hemisuccinat in vena.varsatura m-a ingrijorat pe mine rau.cert e k nu s-a repetat si asta e bine,o fi fost de la durere,plans,oboseala adunate.acum luam niste homeopate ptr intepaturi si oscilo plus camomilla,care ar calma agitatia copilului in caz de dintisori.om vedea ce rezultate sunt.pupici!
ahhhh ....si mie imi era dor de voi .
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
o cheama cumva Florentina?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
aaa...,daaa,asa o cheama...,sa inteleg ca o cunosti?

Mindrete de Crinuta
Ktrinel spune:
long story short...e ca am lucrat la un moment dat impreuna.
nu stiam ca are copil, de fapt nici ce e casatorita...ce mai trece vremea ...cat are copilul ei?
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
long story short...e ca am lucrat la un moment dat impreuna.
nu stiam ca are copil, de fapt nici ce e casatorita...ce mai trece vremea ...cat are copilul ei?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
trimis PM
Mindrete de Crinuta
alexandra_25 spune:
Am aparut si eu....dupa atatea zile...de abia de dimineata am reusit sa citesc tot...am ramas in urma bine de tot!
Azi m-am tuns si eu...o sa pun si poze!
Bun venit acasa Kokorina...
...si sa va reveniti repede...imi era tare dor de mesajele tale...mereu imi aduc un zambet...!
Dianocica....dupa atatea strigari ati sosit si voi...
Donia...cred ca esti deja pe meleagurile natale...am vazut poze cu cele doua minuni ale tale...sunt tare frumosi si se iubesc tare mult..
...cine a prins valiza???![]()
Am vazut poze cu fulguleti,Kara...frumusica foc,Motanelul Eric pe plaja de la mare si mamica de motan cu o freza super chic,Alessia cataratoarea,Oana de Dia,doamne cat de mare e deja,Denis de Asiza,unul mai frumos decat celalalt si ma gandesc cum a trecut vremea si parca ieri erau in burtica si ne gandeam cum o sa fie!Dar ce pozitii de somn au fulguletii....!
Despre noi...suntem foarte activi...stam in picioare,facem pasi sustinuti,toata ziua strigam ta-ta,batem din palme(atunci cand aude muzica sau ii spun eu sa faca doua-doua),cand ii e somn isi canta singur,e foarte atent la tot ce se intampla in jurul lui si e foarte fericit atunci cand e cu amandoi!In schimb am ramas cred ca printre putinii fulguleti care nu au dintisori!
Cu mancarea stam mai prost...nu vrea numai fructe si cereale,doar cartoful ce il mai infuleca...
Laura...condoleante...imi pare tare rau,ti-am mai spus ca stiu ce inseamna...si bunica mea a murit acum 2 ani,statea cu noi...asa ca mi-a fost tare greu...a fost cu noi de cand m-am nascut!Eu am vazut-o cum s-a chinuit 2 luni de zile si sincer cred ca a fost mai bine asa de cat sa o vad suferind!
Am admirat pozele si filmuletele de la intalneala....nu pot sa cred ca faine sunteti toate si bebii sunt bestiali...eu am vazut acolo ca se infiripa ceva intre Octavian si Crinuta...
...apoi Octavian a trecut la Adinuta...mare cavaler...si bineinteles ca iar ma oftic...ca noi nu am fost cu voi...
...!Ganditi-va bine la o gradinita...acum ca se cunosc intre ei...
...concluzie:mamici frumoase si bebici frumosi foc!
Flore...cate de mare e Alessia...si ce ochisori frumosi are...
Ktrinel...
..grasunica Julia...vai ce scumpa e...cum sta ea singurica in picioare...azi maine o sa fugi dupa ea!
Va doresc o dupamasa racoroasa!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
flore26 spune:
Cum pot pune si eu sub numele meu,( membru incepator, steluta), o floare ceva??
FLORE
LUNA 8
a_deju spune:
mai draga ktrinel.... aceasta este persoana matale??? ma rog, cu bebelina la purtator... but still... io ma sinucid, imi tai venele, m-arunc de la balcon, si nu neaparat in aceasta ordine... arati ca o pustoaica in vacanta, hai sa zic, intre a unshpea si a doishpea... super :)
oricum, remarcat si una bucata blondina rozalie cu cercei, frumusicaaaaaaaaaa.... :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Originally posted by flore26Cum pot pune si eu sub numele meu,( membru incepator, steluta), o floare ceva??
FLORE![]()
LUNA 8
chestiunile acestea sunt primite de multumire ca s-a participat la donatii.. daca dai click pe oricare din ele, o sa-ti apara o casuta mica, in care va scrie "donator desprecopii" (parca...). poti sa participi la umanitare, si sa ajuti pe-acolo in masura in care se poate... au fost mai multe campanii de acest gen, de exemplu, inimioarele s-au acordat in campania de ajutor pt barbye (o membra a forumului)... sper sa nu gresesc, dar parca asa tin minte...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"