Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 24
Mirona spune:
quote:
Originally posted by flore26
Avem si noi poze de 7 luni aici!
FLORE![]()
ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7
admirat printesa cu ochii cristalini.
unde fuserati? in botanic sau in curte???? 
Miro
Mirona spune:
se pare ca fiecareia dintre noi ii vine randul sa vb singura pe aici.

voiam doar sa va spun ceva: REALIZATI ca peste o luna si un pic va incepe sezonul de LA MULTI ANI!!! pentru fulguleti? Incepem cu Rares de Veronici - 26 august. Nu mai e mult si incepem sa sarbatorim fulguletii!

Miro
dandusa spune:
quote:
Originally posted by flore26
Avem si noi poze de 7 luni aici!
FLORE![]()
ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7
ma' voi vreti sa ne eclipsati,pe noi,astea cu poze din herastrau?

mi se pare mie sau borcanelul de la hipp,este maro?
Mindrete de Crinuta
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Dia mie mi-ar conveni mai mult dimineata - sa zicem de pe la 8.30-9 pana pe la 1-2. Dupa amiaza suntem ocupati - ea doarme la ora aia - iar eu - la scarbici.
Miro
miro, mie mi-e ok si dim, noi ajungem probabil pe la 9:30-10:00 mai devreme nu putem ca oana se trezeste pe la 9-9:30 ... dar dupa ora 12 eu nu o mai tin pe oana afara nici macar in botanic .... si am spus dupa amiaza ca unele fete stau departe de botanic si poate depind de soti sa le aduca... si in mod sigur putem sta mai mult, pana pe la 21:30 , stiu si eu... mai ziceti si voi, cadem noi de acord... eu in principiu ajung oricand, ca am masina si nu depind de nimeni, si oana se mai adapteaza la program, daca e de distractie nu rateaza ea pt un somn
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
dianocica spune:
quote:
Originally posted by dandusa
traumatizaNt
...mai stii cine trage cu ochiul?!?
doamne ferste..
ca asta e boala grea...nu trece rrepede..si maine poimaine te trezesti cu lupu' la usa...brrrrrrrrbai nene, ce frumosi se fac fulguletii astia...care mai de care..voi vedeti ca nu mai au fete de bebelusi? toti au trecut la stadiul de 'copii mici'
, pe care tre sa i prinzi din unghiu' bun ca daca nu...
nu se mai intelege nimic...daphna tare rau imi pare de elisa. sigur e de la albina? of, uite un
sa uite repede, eu sunt convinsa ca inca tine minte ce i s a intamplat....diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
Ktrinel spune:
first: vazut poze ,ce veselie, ce copii frumosi, mamici la fel....
nu au dat caldurile alea mari pe acolo? vad ca va arde nu mai de intalneli..
second: nu vad Yagmur, Ruxandra ....???? unde le-ati ascuns?
ultima: cine e tipa asta de langa Dandusa si Raluca?
flore, alessia e o scumpa...
dia, pare mai lunga Oana pt ca e mai subtire ...
daphna, multa sanatate.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
second: nu vad Yagmur, Ruxandra ....???? unde le-ati ascuns?
ultima: cine e tipa asta de langa Dandusa si Raluca?
Teutz are dovezi cu Yagmur si Ruxandra...,dar dupa cum vezi...,ii trage cu sforaitul la greu...
aaa pe Yagmur o gaseti in ultimul filmulet postat de Desireetipa aia...este o prietena de-a mea...
...nu mai zic de fete...,cind au vazut-o se uitau si la copil si la ea...si nu stiau ce nick sa-i atribuie...,cine-o fi,cine-o fi...Mindrete de Crinuta