Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura,
condoleante ...,imi pare nespus de rau ...,imi pare tare rau...

Am terminat cu emotiile vis-a -vis de analize...,am scapat cu bine si din asta...,a fost traumatizat...,asa cum bine ati spus voi...dar a trecut...i-a luat din vena...,din pacate..,offf...,asta e...

Apoi am mers la intilneala...,marea intilneala...,ne-am simtit extraordinar de bine...,am mincat super...,ca de' mult mai bun este sa maninci la gramada...,fara furculite...,fara cutite...,a fost nemaipomenit...,ne-am cinstit cu bere...
Pacat ca aparatul meu s-a descarcat foarte repede...,dar Teutz a fost de serviciu la fotografiat...,asa ca tot de la ea asteptam cele mai cele poze...,eu am tot ce-i cu mine si Crinuta...si n-as vrea sa va intoxic de atitea Danduse si Crinute...,citeva va pun sa nu plingeti ca nu ne-ati mai vazut...si poate va este dor...

Am vazut si eu poze minunate cu bebei minunati...,foarte frumosi...,toti fara exceptie...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna mey,
Ce intalneala in IOR vreti voi la ora 11? Pai io tot la munca prestez...deci o vom rata gratios si pe asta. Iar pozele din Herastrau bine ca nu le pot deschide...ca altfel muream de ciuda!!!
Laura, tare rau imi pare de bunica ta!!! Condoleante! Bunicul meu de pe mama a murit cand eu aveam 12 ani...si-i simt lipsa la fel de acut si acum! El m-a tinut de maini cand am facut primii pasi, el imi spunea povesti , el m-a invatat sa scriu si sa citesc, si cred ca m-a iubit mai mult decat orice alta persoana! E o durere care nu se vindeca, indiferent cat de mult timp trece...
Daphna, albina zici? E alergica bebita la intepaturi? Acum e ok?
Noi am fost ieri la controlul de 7 luni. Avem 9900g (deci tot categoria grea), 73 cm, 41 perimetru cranian. Nici o urma de rahitism, fontanela in parametrii normali! Maria-sa Rares s-a distrat de n-a mai putut, a ras in hohote la doctor, i-a sparlit stetoscopul si nu a mai vrut sa-l dea inapoi si...a tras un pipi pe masa de control, asa cu directie, la cativa mm de ochii doctorului.
Alt control, daca totul e ok, urmeaza in septembrie, pe la 9 luni!
Cam atat acum, ma intorc cu spor la munca fiindca tre sa bag tare sa pot sa plec pe la 4 la concert la Rolling Stones!
Revin maine cu salutari si impresii de pe stadion...poate si cu poze daca pot sa fac cateva cu telefonul!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

traumatizaNt

...mai stii cine trage cu ochiul?!?

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danutz

Cam atat acum, ma intorc cu spor la munca fiindca tre sa bag tare sa pot sa plec pe la 4 la concert la Rolling Stones!

...te-am prins....,deci pentru Rolling Stones bagi tare sa pleci la 16...,da' pentru intilneala te plingi ca nu poti ,nici sa nu te mai vad in fata ochilor...,da...?!?

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

mamaaaaa, ce mai dezmat in herastrau ... ce-i dom'le cu atata mancare, la mancat ati mers?
fetele in tm, dc ne intalnim si noi in botanic va rog frumos fara mancare ca-s la cura, da? ii dau voie numai lui flore sa manance ca are 47 kg (de fapt tare cred ca si bebinuta poate )

deci: ne vedem si noi intr-o seara (de ex. joi) , pe la ora 18? cine se inscrie? hai sa vedem: flore, miro, bebinuta, dorsilia, .... si restul ( ca nu ma pot aduna sa va strig pe toate)... veniti?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by danutz

Buna mey,
Ce intalneala in IOR vreti voi la ora 11? Pai io tot la munca prestez...deci o vom rata gratios si pe asta.Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

suni sefu spui ca te doare capul de la caldura..sau iti iei o zi de concediu....pai tre sa iti dam noi idei?

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am uitat sa va zic: am reusit sa masuram copilul - are 76 cm ... deci si noi suntem la categoria grea (la lungime numai )..... de cantarit nu prea indraznesc ca iar ma lovesc depresiile

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Daphna,
ne-a fost dorrr de voi...,imi pare rau de intepatura...,dar n-am inteles ...,ce a calamt-o ...,injectia aia pentru rosu in git?...,sau cum i-a trecut?,pupam pe Elisa frumoasa sa treca supararea...,eu nu cred ca-si aminteste foarte mult...si de aceea este trista...,asta am vazut la fiica mea...,ieri dupa ce a urlat de a stiut-o clinica...si-a revenit in 5 minute de joaca ,pupat si imbratisat...,sa fi fost ca ne-am vazut cu atitia copii draguti,in Herastrau...,asta nu mai stiu...,cert e ca toata ziua a fost super...,a dormit, a mincat si a fost vesela ca de obicei...
Pune poze sa vedem si noi frumusete si dezmat de la munte...

poze din herastrau
,setul 2

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Avem si noi poze de 7 luni aici!

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Dia mie mi-ar conveni mai mult dimineata - sa zicem de pe la 8.30-9 pana pe la 1-2. Dupa amiaza suntem ocupati - ea doarme la ora aia - iar eu - la scarbici.
flore26 - eu pana la Buc nu ma duc doar pt o mica papa la inghesuiala - sa fie clar!!! Daca mai dati si un jurasic, un mall, un concert (asta de azi ar fi ok), o piscina ceva ... ma mai gandesc. Dar n-ar fi mai ieftin sa ne vedem noi in parcurile nostre? Ca si noi - daca ne strangem - iesim vre-o 5-7 carucioare - ce ziceti?

VAZUT SI EU POZE si FILMULETE DIN HERASTRAU!!!

Daphna imi pare rau de intepatura. Pupam Elisa sa uite - desi cred ca a facut-o deja.

kokorina felicitari pentru vaccinurile "fara sunete".
dandusa pupam fata scapata de intepaturile pt analize. Pe cand rezultatele?

MENIUL ZILEI:
lapte
bicuite (HIPP pt 8 luni) + iaurt (campina)
caisa + pruna + banana
dovlecel + carne vitel si ca desert budinca de vanilie (nestle)
incercam un borcenel de Gute-Nacht Brei - completare lapte

v-am pupacit pe toate

Miro

Mergi la inceput