Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aveti idee daca se poate da ananas la bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Din cate sarbatori exista in calendare, nici una nu le este dedicata
bunicilor. Sunt prea umili, sarmanii, ca sa fie sarbatoriti. Prea modesti.
Devotamentul lor gratuit ni se pare firesc. Duiosia lor - depasita.
Stangacia lor - comica. Lacrimile - exasperante. Numai atunci cand dispar, amintirea si remuscarile noastre ii inconjoara cu aureole si ii transforma in „sfinti”. Cu tot respectul si dragostea pe care le-o datoram ne inchinam la ei si le sarutam mainile.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Buna dimineata,

serviti va rog poz(n)e noi din Herastrau

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dayanara

aveti idee daca se poate da ananas la bebe?

dap, se poate, dar ai grija la partea aia de deasupra, mai "atoasa" :) exista si la borcanel, dar pare-mi-se ca in combinatii cu diverse...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

neata!la mine inca e dimineata,e 9.20....astept sa se trezeasca sandokanii din somnul de frumusete si o tulim in parc sa luam masa de fructe....SPER SA REUSESC sa plec cu ei...eu singura....ca numai fite mi-au facut pana acum de cate ori plecam singura.cand era si tasu lor,unu nu zicea nika....astia fac ce vor muschii lor cu mine.

ieri la vaccin nu au scos un sunet.sant sanatosi tun si arata foarte bine.am intrebat dc ce sa fac cu pascal de urla noaptea din ora in ora...mi-a spus ca poate sa viseze si ca poate dura asta pana pe la varsta de 6 ani.si nu mai pune la socoteala cat de temperamental este....si asta joaca un rol.vede multe pe timpul zilei,traieste clipe care mai apoi i se invart "prin fata ochilor" ca un film....si ca el nici nu constientizeaza ca plange.si inca ceva:asa este el si asa trebuie sa-l iau.el doarme si plange,ca atunci cand il iau in brate tace instantaneu,are ochii lipiti,doarme efectiv dar plange.ma bucur ca sant sanatosi,fericiti si razareti si sper sa pot fi o mama buna pt ei.restul nu mai conteaza ca ma trezesc eu noaptea.am sa o fac si pana cand va avea 10 ani daca va fi nevoie decat sa-i sedez.dc spunea ca sant parinti care vin si ii cer retete cu valium sa-i sedeze pe copchii noaptea.oicat de greu mi-ar fi,nu ii sedez.ma sacrific,decat sa dorm eu bine noaptea.

gagici va pupam,va dorim o zi buna...noi santem aproape treji si o si zbughim.pupici dulci la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by desiree

Buna dimineata,

fulguletii frumosi si mari, si mamicile lor. Si eu vreau in Herastrau cu voi......DIA, MIRO, BEBINUTA, vreo solutie cum putem ajunge si noi in Bucuresti?

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flore26

quote:
Originally posted by desiree

Buna dimineata,

fulguletii frumosi si mari, si mamicile lor. Si eu vreau in Herastrau cu voi......DIA, MIRO, BEBINUTA, vreo solutie cum putem ajunge si noi in Bucuresti?

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7

cu trenul sau mai bine cu avionul, intrarea Charles de Gaules..va asteptam cu drag pe toate !

MAINE INTALNIRE IN IOR..ORA 11..NU STIU LA CE INTRARE DEOCAMDATA..VINE DANDUSA, TEUTZ,....ALTE DORITOARE SA SE ANUNTE...PE PM...SA O FACEM LATA !AKA, DEEA, DANUTZ, RALUMAT,ANATEO SI ALTE FETE PLIMBARETZE...VENITI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

bine v-am regasit,fulguletilorrrr!!!!!
am fost plecate,la munte ,ca sa zic asa...pe langa ploiesti pe undeva.totul a fost f.f bine exact pana in ultima zi de vacanta cand dis de dimineata i-au aparut niste bubite.buuunnnn.a ciupit-o ceva sau de la mancarica.mergem acasa la pediatra si rezolvam.asa gandeam eu atunci,insa am ajuns la urgenta mai devreme ......a muscat-o o albina!fetelor a fost groaznic !!!!pare imposibil,dar nu era la mine in brate ,era la o prietena si copilul cu spatele la noi.in fine....fuga la urgenta in ploiesti,pe drum urlat ca niciodata,fata desfigurata.ajungem in fata spitalului voma in jeturi de trei ori de am inceput sa plang ca o nebuna.nu ma puteam abtine.in fine ii fac aia hemisuccinat in vena alaturi de nu stiu ce antibiotic k cica a vomat de la rosu in gat.in disperarea mea si tot nu am crezut.am ajuns acasa ieri si nici vorba de rosul in gat minunat.suparata inca mai sunt caci ieri toata ziua a fost trista.ma da trista ca un om mare.oare sa-si aduca aminte de suferinta prin care a trecut ....sau si schimbarile astea.azi parca e mai bine.sper sa treaca k sunt ca o leguma de 2 zile !concluzia ....important e sa-i vedem cu zambetul pe buze ca tare doare cand sunt altfel decat asa!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

www.dropshots.com/day.php?userid=181118&cdate=20070716&ctime=235123" target="_blank">filmuletz razaretz

www.dropshots.com/day.php?userid=181118&cdate=20070716&ctime=235340" target="_blank">ma ling pe bot

www.dropshots.com/day.php?userid=181118&cdate=20070717&ctime=013432" target="_blank">ce fac bebeii in parc?

VIZIONARE PLACUTA !

Mergi la inceput

BAI, V-ATI TOPIT DE TOT DE LA CALDURA? UNDE SUNTETI MAMICILOOOOOOOOR !

eu incarc poze si filme la greu si voi absentati in masa ! hmmm...

Mergi la inceput