Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 21
Ktrinel spune:
Dia, are Oana o fatza de fetitza poznasa...
Asiza,uitat de pup falcutzele lui Denis . cum se simte sorela?
mai bagati poze de la intalneala ca sa ne zgariem pe ochi 
vai, iar vin caldurile la voi...mare grija !
marinelaf spune:
Eram convinsa ca am uitat ceva aseara.
Dianocica ce-i faceti lui d mic de ride asa cu pofta.
De culori am vazut ca ride de nu mai poate dar in filmuletul de ieri de ce se distra asa copios?
Adinazot parca tu intrebai de milumil 3. Pai daca spuneti ca ala contine si fructe atunci raminem la formula 2.(bine ca ati discutat despre asta ca nu stiam si ma apucam sa-i schimb laptele la 8 luni)
KtrinelAici una dintre conditii ca sa-i accepte pe copii la gradi este sa nu mai foloseasca pampers iar cealalte 2 sint sa manince singuri si sa aiba 3 ani impliniti.(cu relatii ii primeste si putin mai repede)
La cresa sau cum se numeste acum nu stiu daca sint conditii impuse.
Ralumat spune:
Neata!
Se pare ca azi preiau scutecul. Direct din avion, ca parca ieri era unul in plus in punga cu gunoi din parc.
Asa....mai intai sa dau doua raspunsuri.
Ktrinel, eu am fost socata sa aflu cu si la gradinita se da "admitere"
. Cum spunea Marinela, trebuie sa aiba 3 ani impliniti, sa faca la olita, sa manance singuri....si cu toate astea, tot e mare concurenta pe un loc, asta in special in Bucuresti. La cresa ii primeste cu pampers, dar din cate imi povestea mie o prietena...nici nu se straduiesc sa ii dezvete, ba din contra. Au non-stop scutecul pe ei si cateva ore cand ii pun pe toti odata pe olita. Daca vor sa faca, bine, daca nu, adio, sa faca in scutec. Mentionez ca vorbesc numai de cresele "de stat". Si da, ala e Mall Vitan.
Luly, mi se pare ca nu ai primit alte sugestii pentru calmarea intepaturilor de insecte, in afara de Fenistil Gel. Noua pediatra ne-a recomandat CALAMINE, o mixtura naturala de la Pharco. Si ar mai fi varianta mixturii preparate in farmacie, cea cu sulf si numaistiuce....ambele arata ca varul. Si pe David l-a intepat saptamana trecuta un afurisit de tantar, iar eu amc rezut ca e alergie, asa ca am dat fuga la medic. Noi nu avem plase si nici nu vom pune, ca nu stau eu sa modernizez garsoniera MI-ului. Dar am cumparat tul, l-am agatat de carusel si i-am improvizat un baldachin.
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
Ralumat spune:
Ametita de mine, nu am vazut ca Marinela a fost mai vrednica....
Hai sa va povestesc ce mi-a facut egoistul de fiu-meu ieri. Plecam noi inarmati pentru picnic si invitam si si pe domnisoara Crinutza, ca doar asa e frumos, sa fim cavaleri si sa o insotim la analize, apoi in parc. Aiurea. David urla in masina de zici ca-l taia cineva. La Foisor super aglomerat, m-am bagat pe o straduta si am incercat sa linistesc copilul. Neam! In brate la mine tacea, cum il puneam in scaun sau la Dandusa in brate, iar urlete isterice (dar isterice nene si recunosc ca eu nu ma inscriu in categoria mamelor intelegatoare, ca ma scoate din minti cand face asa fara motiv si nu putem sa ne vedem de ale noastre). Pana la urma, bietele fete au fost nevoite sa plece cu un taxi, pentru a ajunge la timp la analize. Ei, ce sa va zic? Cand s-a vazut singur in masina, numai cu mami a lui, s-a potolit baiatul meu. A stat linistit in scaun, a privit pe geam, muzica si mami soferita cantau, asa ca a adormit. Mooooooor! Ce urat din partea lui! Egoistul!
Bineinteles ca la intoarcerea din parc a fost iar exemplu de cumintenie, ca tot singuri eram in masina. Si apropo de intoarcere...mai nene, m-a izbit un suflu de canicula cand am coborat din masina, de mi s-a taiat respiratia. In parc era asa bine. Dandusa, Teutz, Desiree, cum ati ajuns cu autobuzul? M-am tot gandit cum v-oti fi descurcat pe canicula aia. Si cica azi va fi si mai rau.
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
Ralumat spune:
he,he,he, ce liniste e.....si aici si la mine acasa. David a descoperit in sfarsit ca trebuie sa muste de partea vibratoare a unei jucarii. Asa ca de 10 minute sta cu "vibratoarea" intre gingii si e foarte incantat de masaj.
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
marinelaf spune:
Sa inteleg ca am preluat eu scutecul?
Yupiiii! E prima data cind ajung la timp.
Am vrut sa va fac si cafeaua dar n-o gasesc, se pare ca nu mai avem.Trebuie s-o trec pe lista de cumparaturi.![]()
danita spune:
neatza dragelor ,
thx de raspunsuri :)
sa va zik de noi ? ieri am fost masinuta cu telecomanda! adika io masinutza si telecomanda la bb . n-a dormit cat trebuie si de aici ...stiti totul ! azi sper sa isi schimbe atitudinea ca altfel pun pe mine cod portocaliu .si asa aseara am intrunit consiliul de familie ( eu si tov de camera) si am incercat sa ii explik ca tre sa gasim o solutie viabila ...... n-a priceput nika . el zice ca daia da statul 2 ani sa stau acasa si daca stau acasa .... e super!
ieri s-au implinit niste ani impreuna si am primit un big big buchet( cati ani avem .....) cu tranda portocalii si unul grena ;)
mai era ceva intr-o punguta de chihlimbar dar va asigur ca tranda sunt mai frumosi .
azi reincerc sa ii dau suc de caise si nust ce sa mai inventez la pranz. ieri la pranz a avut : radacinoase+carnita de pui +branzica de casa + zeama de supa si a mancat f bine .....
pupici si o zi neportocalie !;)
D
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Mirona
a_deju si kokorina multumesc pentru raspuns - dar inca ceva va rog. Eu vorbeam de borcanel Gute-Nacht Brei. Si voi la fel? sau voi vorbeati de lapte???
deci pt mine acest brei - este ca un gris cu lapte - deci e ca un pireutz - e la borcan, deci se da cu lingurita, sau???
Plizzz luminati-ma inca o data. Daca si voi vorbeati de acelasi lucru ... e clar ... am prins ideea si va multumesc mult.
Miro
da da, si eu tot de borcanel vorbeam :) asta de la hipp este "farine lactee" (adica mai pe nemteste, pe ce te pricepi tu, brei :) ) cu fructe, si de-aia mergea si dimineata :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
adinazot spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
[adina, exact asa adoarme si Julia in carutz...o sa ii fac o poza, parca ar fi surori.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia