Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 20
desiree spune:
super zi am avut cu mamicile dragi..poze de la Teutz...si dandusa, cred...
...cunoscut con si mama de con, cunoscut David de Ralumat care adoarme singur ( incep sa am o obsesie pe tema asta
)...
cunoscut Luca un frumusel si un razaretz si mama de Luca...
cunoscut Adinutza dragutza si grasutza, imi venea sa o musc de bucutze..
a fost o nebunie, invazia mamicilor vesele pe spatiul candva verde al parcului
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;
asiza spune:
quote:
Originally posted by desiree
super zi am avut cu mamicile dragi..poze de la Teutz...si dandusa, cred...
...cunoscut con si mama de con, cunoscut David de Ralumat care adoarme singur ( incep sa am o obsesie pe tema asta)...
cunoscut Luca un frumusel si un razaretz si mama de Luca...
cunoscut Adinutza dragutza si grasutza, imi venea sa o musc de bucutze..
a fost o nebunie, invazia mamicilor vesele pe spatiul candva verde al parcului
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;
Asteptam, asteptam poooozeeeeeee....muuuulteeeeeee.....
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
ruxandra, ai dreptate in mare in ceea ce spui insa :
1. nu toata lumea a avut educatie germanica (unii din noi suntem mai latini la suflet ..)
2. nu toata lumea are ajutoare cum ai tu (din alea adevarate cu care poti sa iti lasi copilul si sa pleci in vacanta, nu soacre care dau din gura...)
Ktrinel, eu nu am pretentia sa am dreptate. In sensul de dreptatea absoluta. Eu spusei, intr-o conjunctura anume si intr-o stare emotionala speciala, cum functionez eu. Clar in mod diferit de mamiX si de mamiY. Ca doara n-om fi identice. Si nu sunt etalon si nici nu-mi place sa fiu studiu de caz.. sa-mi fie analizate back-ground-ul, conditiile, posibilitatile si stilul de viata.
Daca beneficiez de ajutor este si ca, in primul rand, am cerut si am acceptat acest ajutor. Asta incepe cu a nu avea pretentia ca numai eu il inteleg pe bb si numai eu stiu ce-i mai bine pt el. Asta incepe cu implicarea tatalui din prima clipa. In afara de alaptat, nu e nimic ce sotul meu nu poate face pt copiii nostri. Ca la unele sunt eu mai specializata si la altele el, ca el nu are atata timp disponibil.. asta e o alta mancare de peste.
Apoi ajutorul restului familiei inseamna si suficiente compromisuri si bataie de cap, nervi, discutii, negocieri. Dara -la o adica- in cazul nostru se merita. Macar ocazional. Dar repet, fiecare stie daca si ce merita sa aleaga pt el.
inca o data, niciodata n-am refuzat cand cineva s-a oferit sa ne ajute cu cei mici. Si de cand erau bb i-am invatat plimbareti si sociabili. Un exemplu doar azi: Nasul lor fiind pt scurt timp in tara s-a dus azi cu Matei la bazin. Doar asa am putut eu participa la intalnirea din parc. Apoi cand am fost la mare am vrut si noi o seara doar in 2.

L-am culcat frumusl pe Matei, am lasat monitorul de la baby-phone si cheia la prietenii nostri si noi dusi am fost. Au fost 2 ore minunate.. o luna absolut superba stralucea de-asupra marii la goange.

Ideea este ca daca vrei cu adevarat timp si fara bb ti-l faci. Chit ca platesti pe cineva, chit ca rogi o matusa, whatever.
Repet inca o data: asta numai daca vrei. Ca sunt parinti care functioneaza total pe invers. Carora le e greu sa se desparta si pt o singura noapte de copil si pt care un concediu fara bb este de neconceput. Cinste lor.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
dianocica spune:
de vreo 4 zile am inceput cu d sa avem jocuri..productive, sa zic asa.... adica ne jucam cu culorile -cerculetele buclucase din filmul cu el razand, cu un betisor cu care ii ating si lui si mie nasul, ochii, gura, facem hatz la manutze si picioruse.....nu mi se pare in neregula sa bagi in jocurile cu el exemple 'din cotidian' (scuzati limbajul de mare arta, nu mi vine nimic altceva in cap...) asta, evident, in cazul in care exista jocuri in 2... daca se joaca singur e, intr adevar, un pic mai greu ...
in alta ordine de idei azi dimineata cat ma uitam la el se juca singur in patul mare si eu ma chinuiam sa scot ceva din sertarul de sub patul lui. la 1 metru de el si cu ochii pe el. la un mom dat s a intors pe burta. si se juca. e, ok. o fractiune de secunda mi am intors privirea si.....l am gasit in picioare langa pat, tinandu se de el...sa mor. mi a stat inima. am repetat de vreo 2 ori figura pana a zis : gata , mama, ma descurc singur
. am mai repetat de 2 ori pe seara si am decis: d se da jos din pat singur 
in parc a fost dementza. luca s a facut un ditamai flacaul. frumooooos foc. si a ras de mama focului. cred ca de emotie am uitat aparatul acasa...
asa ca ma incriu pe lista de asteptare la poze 
diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
chinico spune:
buna seara.
murim de cald...diferente de temperatura ca astea o fac pe bea sa maraie non stop.
poate sunt insa si dintii.
ruxandra..tu ai dreptate, dar mama e in concediu.
asa ca bea ajunge la cresa, ca vreau sau nu. nu exista alta solutie.
dianocica eu mi-am explicat saltul facut in evolutie de catre bea prin faptul ca nu mai interectioneaza numai cu mine si cu tatal ei. dar daca spui ca si dmic la fel salteza-salteste-saltareste cand mergi la slatina tre' fie alta iexplicatia..
laura condoleante pentru bunica ta.
uneori e insa mai bine asa. am trecut si eu prin asta, si cred ca la un moment dat toti or sa treaca.
kokorina bine ai revenit acasa.
Beatrice (13.12.2006)
ruxandra_sb spune:
Madaluta, multa sanatate lui Rares.
Laura, imi pare rau pt bunica ta. Condoleante. 
Mirona.. daca Gute Nacht Brei-ul ala are o proportie consistenta de fructe => eu i l-as da la o masa de fructe. Kara e suficient de ne-dolofana ca sa-si permita fructe la o singura masa. Acuma vazand si facand. Nimic nu te impiedica sa faci incercari si sa vezi ce-i convine domnisoarei.
Donia, mey unde-i domle valiza aia.. ca Dandusa a facut scurta la gat tot privind cerul stralucitor.
Desiree, incantata de cunostiinta. Lasa obsesia de-oparte ca nu-i buna. Vazut eu.. cu cat faci mai putin caz de ceva.. cu atat parca vine acel ceva mai usor. 
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
marinelaf spune:
Buna seara fetelor
Am venit si noi acasa, am fost sa o aducem pe Andreea acasa ca nu mai rezistam dar nu a vrut sa vina. Mi-a spus ca mai ramine la buni ca sint copii multi cu care se joaca. Am mai lasat-o sa stea, macar ea mai scapa de caldurile astea.
Lui Rares nu i-a priit schimbarea de decor, a fost tare miriit tot drumul, nu a mincat si nu a dormit bine dar s-a bucurat mult cind a vazut-o pe surioara lui.
Am tras o fuga si pina la Arieseni la niste gratare dar n-am avut parte de relaxare, a trebuit sa-l tin in brate pe Rares mai tot timpul.
Cind am ajuns acasa si l-am pus in patutul lui a inceput sa chiuie de bucurie.
Kokorina imi dau seama cit de greu v-a fost voua daca Pascal nu s-a acomodat deloc in Romania.(dar se pare ca romancele ii plac
)
Tare m-am distrat de duetul voastru muzicuta-fluier
DoniaCum a fost zborul? A fost cuminte Cristi?
Yagmurse pare ca lui Luca ii plac deplasarile.
Asiza nu te mai intreb cum maninca Denis legumele ca am vazut castronul gol.Nu pot sa nu ma minunez ce bine sta el in fundulet si e doar cu o zi mai mare decit Rares.
Te mai dor genunchii? Ai fost la medic?
Dandusa ati facut analizele? A fost cuminte Crinuta?
Merg si eu la somnic ca m-au obosit caldurile astea.
Noapte buna.
dianocica spune:
sunt o tuta
si o nesuferita 
si o batuta n cap 
pai eu cu gandul la cristinel ramasesem ...de voiam sa i laud pozele...pfiu....bai nene, frumusel nevoie mare. si seamana cu ma sa...de nu se poate...mai da' asa frumusel de aproape...eu una cred ca habar n aveam cum arata el de fapt...ca cineva ii facea poze numai de la 1 km
....deci: frumos copil facuram, bre. si gusa aia...de mare arta...si la denis am vazut niste 'riduri de expresie'
. ca la d, evident. da' vreti sa stiti un secret? adina n are domne! se vede ca i fata, mai cocheta
...nici un rid...e batuta bine, nu ca relaxatii astia...beeei ,gata pauza.
hai 1-2 1-2 faceti toti la fel ca noi
diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
aka spune:
seara buna. mai intai tre` sa-mi cer scuze ca n-am ajuns la intalnire. iar. si numai din cauza postaritei ca a venit pe la 14.30. si am asteptat-o in casa vreo 3 ore. apoi un drum la banca, acolo alt timp pierdut si in cora un pic...io`s ca petrica si lupul, a strigat baiatul odata ca vine, de doua ori, a treia oara nu l-a mai crezut nimeni...maine dimineata plecam la munte. asa ca m-am ocupat si de bagaje in seara asta, dar mai am. mai pun si maine dimineata...bai, tre sa fac intr-un fel cu Cristina sa adorma seara mai devreme ca nu mai pot. am mutat-o in camera ei de vreo 2 nopti. si ma felicit pentru decizie, prima noapte s-a trezit la 3 si la 5 iar a doua doar la 5. dar seara e spectacol mare, nu vrea sa adoarma inainte de 11.30 pentru nimic in lume...
Laura condoleante pentru bunica ta. daca ma gandesc la mamaia mea ce repede a plecat iar imi vine sa plang 
Dia am vazut-o pe Oana. e frumusica tare, si mi se pare mie sau ochii ei seamana tare mult cu ai tai?
Ruxandra ce fac daca sunt de acord cu teoria ta si procedez aproape ca Dianocica. sunt constienta ca trebuie lasat copilul sa mai si planga dar ce te faci ca atunci cand incepe sa maraie o si iau in brate...iar cu mutatul in camera ei m-am hotarat doar pentru ca sunt aproape epuizata de oboseala si noaptea se trezea de nu`s cate ori. eu, copil fiind n-am beneficiat de apropierea de mama mea. a existat alta persoana care a avut grija de mine, poate mai bine decat mama, si am simtit aceasta raceala, uneori mai sufar si acum si nu inteleg de ce nu s-a putut apropia de noi (mai am o sora). niciodata nu imi aduc aminte sa ne fi dragalit mama sau sa fi vorbit cu noi...si de aceea cred ca am sa am tendinta sa fiu mamoasa.
ma duc si eu la culcare ca mine dimineata e trezirea la 6.30
va pupic
.
Monica
de
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6 ,7
Ktrinel spune:
laura, condoleantze.
alo, alo, Donia, ai aterizat???
adina, exact asa adoarme si Julia in carutz...o sa ii fac o poza, parca ar fi surori.![]()
ruxandra, iar imi confirmi cate poate face educatia nemteasca din om
...dar zic si eu ca aka: ce sa fac, daca zic ca tine si fac ca mine ? ![]()
![]()
![]()
ralumat,bai, sperii copilu'... vai ce dinozauri...ala e Mall Vitan?
kokorina, vai ce=ati mai tras=o si voi...crunt frate, plus ca-s doi, bine ca Sophia nu isi dezminte rangul de Lady...in schimb, Pascal e sandokan tigrul malaeziei...
chinico, cred ca suntem primele care o sa dam fetele la gradi.eu o dau cu cateva luni inainte sa incep serviciul ca sa aiba timp sa se acomodeze...nu imi pare rau deloc ca va merge asa devreme. acolo cum se procedeaza cu dezvatatul de pampers? se implica si tovarasa'...ori doar tu , acasa? Julia o sa fie la gradi in mediu familial , max 8 copii la 2 educatori , asa ca s-ar putea ocupa, mai ales ca 4 sunt ceva mai mari ca varsta, deci nu ar avea prea multi "candidati" ![]()
fetelor, in tara cum se procedeaza, pana cand merg cu pampers la gradi? se ocupa de ei acolo cu dezvatatul?