Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirona spune:
a_deju si kokorina multumesc pentru raspuns - dar inca ceva va rog. Eu vorbeam de borcanel Gute-Nacht Brei. Si voi la fel? sau voi vorbeati de lapte???
deci pt mine acest brei - este ca un gris cu lapte - deci e ca un pireutz - e la borcan, deci se da cu lingurita, sau???
Plizzz luminati-ma inca o data. Daca si voi vorbeati de acelasi lucru ... e clar ... am prins ideea si va multumesc mult. 
Miro
adinazot spune:
LAURA,pusi multi de la noi!!!Condoleante pt bunicuta,e greu cand pierzi pe cineva drag,stiu cum este!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
adinazot spune:
quote:
Originally posted by chris80
dragi mamici, revin dupa o absenta motivata-pe santier, unde altundeva imi pot petrece vara?!?-sa va spun ca o mamica se lauda ca fata ei la 7 luni stie care e nasul si care e gura.
declar sus si tare ca fata mea nu stie asa ceva, si vina imi apartine, nici prin gand nu imi trece sa ma apuc sa o invat asa ceva - poate sa invete si singura daca vrea din atlasul de anatomie umana, nu are nevoie de ajutorul meu :)
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
MAi,dar destepti mai pot fii unii
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
kokorina spune:
MIRONA....acest brei,ca e laptic sau ca e de la borcanel...e ultimul ce i-l dai sa pape.asta este si ideea,plus ca denumirea spune tot.e pt "noapte buna".e grosut ce-i drept si tine de foame.sa ne spui cum a reactionat kara,mancai-as ochii ei albastri.
pe germana se spune OMA la bunica.multi de prin partile alea ale tale,stiu germana,plus ca sant foarte multi nemti adevarati.de aceea s-au mai imprumutat cuvinte.imi pare rau pt bunicuta ta.sigur a fost mandra de tine.
condoleante pt bunicuta LAUREI.chiar vroiam sa intreb de ea pe forum,cand colo....e trista....fii tare!
kokorina spune:
CHRIS...mi-ai citit gandurile.telepatia functioneaza.de ieri vroiam sa te strig,si sa te intreb daca v-ati mutat in casuta sau mai ai de batut vreo 2 instalatori si vreo 5 zugravi?da'.....mi-ai elucidat misterul.esti pe santier.dar cand e la gata,stii?cred ca abia astepti sa spargi sticla de sampanie de pereti :):):):)
Laura13 spune:
chris si dani stie care e gura si care e nasul......... cand ii dau bibe il baga in gurita, nu in nas.
deci......stie, nu?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
Mirona spune:
Kokorina tzukate mama - eu sunt corcitura intre neamtz si ungur. Oma - nemtzoaica - sas de-al nostru, se numea Schneider - cu un frate in Austria, unul in Germania - ea nu a vrut sa plece.
Mama n-a prea vorbit germana - fiindca tata ii ungur si nu au vrut nicicare sa invete limba celuilalt - asa ca eu am invatat germana la scoala - si vai ce bine mia prins. Maghiara nu se facea la scoala - sigur imi puneam ambitia si pe aia. 
INTELES cu brei-ul - maine seara il incercam.
-ici back. ...dar x 2. 
Miro
dianocica spune:
laura imi pare rau pt bunica ta.
diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
asiza spune:
Laura, condoleante sincere! Sa o odihneasca D-zeu in pace...
Fetelor, neaparat sa va uitati pe Romantica, zilnic, la ora 15.30. E o emisiune care se numeste Micii teroristi, un reality-show preluat de la englezi, in care, cu ajutorul unui psiholog, se incearca educarea unor copilasi, dezvatul de anumite obiceiuri "proaste" si alte asemenea chestii...Mie imi place emisiunea...Acuma sunt in casa "Micilor teroristi" trei familii, fiecare avand cate un copilas. Unul e dezastru, nu asculta absolut nimic din ceea ce-i spun parintii, injura si alte cele...ceilalti doi sunt mai cumintei, dar unul are o fobie a mancarii, iar altu' probleme cu somnu...Sunt curioasa de abordarea psihologului...Gata, nu mai zic nimic...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
quote:
Originally posted by Laura13
chris si dani stie care e gura si care e nasul......... cand ii dau bibe il baga in gurita, nu in nas.deci......stie, nu?
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
...CORECT...Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis