Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mamici si bebici din Romania.. ATENTIE!

Administratia Nationala de Meteorologie are interdictie de la SRI sa anunte adevaratele prognoze pentru iulie si august. Motivatia instituirii secretului de stat este legata de canicula ucigatoare care va lovi Romånia in urmatoarea perioada. Incepånd de måine, mercurul termometrelor va urca si va depasi 40 de grade Celsius. Grav este ca aceste temperaturi se vor prelungi påna la sfårsitul lunii august. Se pare ca infernul va incepe de luna viitoare, cånd autoritatile se asteapta la tot ce e mai rau

http://www.gardianul.ro/2007/07/16/dezvaluiri-c11/canicula_inghetata_de_sri-s98007.html

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari!
am fost la onesti, la parintii mei, nu am mai ajuns la nunta, vineri dimineata a murit bunicuta mea.

noi suntem bine, cautam bona, avem 2 dinti si mai intram cand ne mai revenim.

va pupam

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

scriu cat pot de repede si revin mai pe seara.

in primul rand pt MIRONA....GUTE-NACHT-BREI se da ultimul laptic pe care il bea,de aceea se numeste asa,ca e ultimul bibe ce-l bea pana dimineata cand se trezeste.pupici KAREI si eu de ce nu pot vedea pozele noi cu voi,ca pe "camara batalionului" am vazut-o.ori eu nu mai stiu sa umblu cu computerul?mai incerc,nu ma las

ASIZULE....tu sti ca-mi esti la inima

AELITO....pupate-as!de unde naiba stii ca aveam coc?....si de unde stii ca-mi statea stramb si smolcait?mi-l prinsesem intr-adevar in coc,dar pascal isi infingea degetele in parul bine strans si cand i le scoteam,le scoteam cu tot cu o suvita din coc.si o parte imi era strans si in jurul fetei aveam numai suvite smolcaite.....deci cocul meu nu statea pe nici o parte,se balanganea,ca mi se largise si elasticul cu ce era legat.si cand ma gandesc ca vroiam sa-mi mai pun si o bijuterie cu strassuri in coc.....doamne bine ca n-am mai pus-o si pe aia....

plec repede,sotul a plecat urgent sa vada ce s-a intamplat cu tacsu.l-a lovit cineva care,culmea ii adusese de mancare(parintii sotului duc de mancare la sarmani de 2 ori pe saptamana,in diverse locuri,printre care si in gara.acolo sant tot felul de "sarmani"...mai drogati,mai bauti....)a venit ambulanta si politia....nu stiu nimic mai mult.il astept pe sot sa vad daca e grav.

revin mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

liniste, liniste si iar liniste...... ehhh.....
laura, condoleante, s-o odihneasca DD in pace pe bunicuta ta...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Vad k cei de la INMH nu ascund temperaturile ridicate din urmatoarele saptamani. Aici gasiti prognoza pe 2 saptamani, dar sa nu va speriati dc nu veti vedea nimic sub 37-38 de grade( cel putin in sud si exceptand constanta, in rst nu m-am uitat )
http://www.vremea-meteo.com/

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

da.. nu le-or ascunde, ca alea-s chiar mici pe langa reala realitate.... temperatura e masurata la umbra, deci ceea ce anunta inmh sau anm sau oricine, sunt grade la umbra, in locurile unde au ai masuratori (de ex statia aia filaret - o tin minte ca ma distreaza numele..)... ideea fiind ca n-o sa vezi never ever vreun angajat de-al astora sa ia temperatura reala, din mijlocu' bucurestiului, de la ora 12 si 8 minute, ziua......... se fac prognozari si estimari pe baza statisticilor din anii trecuti, pe baza citirilor zilnice si pe baza rapoartelor de la sateliti (curenti de aer, bla bla bla....)... da' nush ce ma apuca pe mine teoria chibritului... cand ce vroiam de fapt sa zic se rezuma la atat: personnellement, fac ceva pe prognoza lor, secreta au ba, ca oricum n-a mai fost reala de nush cati ani de zile, si de cald oricum o sa crapam pan-o veni iarna :)))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna. Ne-am intors si noi de la picnic, in jur de 17. A fost supeeeerb, iar David e rupt de oboseala. Le trage la aghioase la greu. Poze, cred ca maine....de la Teutz, care a fost clar fotograful zilei.
In schimb, am pus o amintire din Jurasic

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

Mergi la inceput

si iar liniste.... ehhh... acuma, fac si io ca renascestista noastra draga: is it me??? :))) breee... ia, hai, toata lumea, la vorba :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Laura13
vineri dimineata a murit bunicuta mea.

CONDOLEANTE! imi pare tare rau - dar cum spuneai si tu intr-un mesaj anterior - suferea saracutza de ea - si pentru ea emai bine acum.

Cu parere de rau imi aduc si eu aminte de bunica mea care dorea sa o ia DD la el si ne tot spunea ca ea si-a trait viata si ca acum e doar un chin pt noi. Eu ii ziceam sa nu mai vb asa ... ca ea trebuie sa mai traiasca sa-mi vada si mie copilul. Nu a mai ajuns saraca. In 11 iulie 2004 a luat-o DD la el. Si imi amintesc ca in penultima zi - era sambata - am vorbit acasa si-mi spunea sora mea cat de rau e Oma (noi asa ii spuneam) - a doua zi am simtit ca trebuie sa merg la biserica - nu de multe ori simt acesta atractie ... am mers si am pus o lumanare (la vii) si m-am rugat la DD sa o crute de dureri - daca e sa fie timpul s-o ia - s-o ia repede fara sa sufere. Seara m-au sunat ca a murit. Parca nici muribunzii nu se dezlipesc de aceasta lume pana nu sunt toti cei dragi impacati cu ideea ca nu va mai fi printre ei.

scuze - dar tocmai ce s-au implinit 3 ani de cand m-am despartit si eu de o fiinta foarte draga mie.
-ici Laura si fii tare

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dragi mamici, revin dupa o absenta motivata-pe santier, unde altundeva imi pot petrece vara?!?-sa va spun ca o mamica se lauda ca fata ei la 7 luni stie care e nasul si care e gura.
declar sus si tare ca fata mea nu stie asa ceva, si vina imi apartine, nici prin gand nu imi trece sa ma apuc sa o invat asa ceva - poate sa invete si singura daca vrea din atlasul de anatomie umana, nu are nevoie de ajutorul meu :)

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput