Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 29
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
dejule...si tu esti profa ???? de care???
nu stiu daca am mai propus, ce-ar fi, sa stim si noi cu ce se ocupa fetele noastre ? nu vreau sa fac nici o statistica, judecata sau mai stiu eu ce...dar poate avem si intrebari mai professional :))
engleza-germana, si cu niste urma de franceza pe-acolo :) si ma ocupez cu tradusu' :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
biabaus spune:
FETELOR AJUTOOR
nu stiu ce am facut dar am pierdut pozele.... mi le muta in alt loc? ca n-am inteles Miro am vazut ca tu le-ai pus undeva in flickr; mai am vreo sansa sa le recuperez sau?????
daca imi bag nasu unde nu prea ma pricep, na' !! am facut-o acum!
ce fac?
Bianca si bebe Matei
poze
a_deju spune:
bia, daca e vb de cele de la semnatura, care oricum erau din albumul comun, dap, se pare ca le muta automat pe flickr... banuiesc ca se pastreaza user-ul si parola, trebuie incercat. oricum, contul de poze de pe yahoo a fost inchis.
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
biabaus spune:
aha, thx, atunci pote imi fac un cont in alta parte daca nu le mai gasesc
Bianca si bebe Matei
poze
Laura13 spune:
dianocica trimis mes pe mess. vb diseara daca poti.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
ingeras26a spune:
Mi-e tare dor de voi!!! noi suntem bine, doar ca sunt atat de ocupata cu serviciul incat nu mai apuc sa fac nimik...
Bebe este extraordinara, ma / ne uimeste pe zi ce trece...are 8.550 kg si 70 si ceva de cm (avea 70 acum vreo luna si ceva).
V-am vazut bebeii si sunt niste scumpi:) sa-i pupati din partea noastra:)
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by kokorina
neata!la mine inca e dimineata,e 9.20....astept sa se trezeasca sandokanii din somnul de frumusete si o tulim in parc sa luam masa de fructe....SPER SA REUSESC sa plec cu ei...eu singura....ca numai fite mi-au facut pana acum de cate ori plecam singura.cand era si tasu lor,unu nu zicea nika....astia fac ce vor muschii lor cu mine.
ieri la vaccin nu au scos un sunet.sant sanatosi tun si arata foarte bine.am intrebat dc ce sa fac cu pascal de urla noaptea din ora in ora...mi-a spus ca poate sa viseze si ca poate dura asta pana pe la varsta de 6 ani.si nu mai pune la socoteala cat de temperamental este....si asta joaca un rol.vede multe pe timpul zilei,traieste clipe care mai apoi i se invart "prin fata ochilor" ca un film....si ca el nici nu constientizeaza ca plange.si inca ceva:asa este el si asa trebuie sa-l iau.el doarme si plange,ca atunci cand il iau in brate tace instantaneu,are ochii lipiti,doarme efectiv dar plange.ma bucur ca sant sanatosi,fericiti si razareti si sper sa pot fi o mama buna pt ei.restul nu mai conteaza ca ma trezesc eu noaptea.am sa o fac si pana cand va avea 10 ani daca va fi nevoie decat sa-i sedez.dc spunea ca sant parinti care vin si ii cer retete cu valium sa-i sedeze pe copchii noaptea.oicat de greu mi-ar fi,nu ii sedez.ma sacrific,decat sa dorm eu bine noaptea.
gagici va pupam,va dorim o zi buna...noi santem aproape treji si o si zbughim.pupici dulci la bebici!
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
Kokorina ma bucur tare sa aud ca sandokanii sunt bine...Sofiutza nu se trezeste cand ii da Pascal concert noaptea...las sa mai creasca ea ...ca la cate indura de la fratiorul lui! Si apropos am vazut linkul cu filmuletul...cel care canta si danseaza sa inteleg ca e Pascal si celalalt bebel e Sofia :) Va pup!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta