Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
Teutz spune:
Kokorina, da, eu eram cu ciocolata cu rom!
Ce memorie ai, mai!
E mortal sotul tau cu muzicuta lui si cu fluierul!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Dianocica, vazut scumpetea de dintos d mic! E super leaganul si d mic pare foarte incantat.
Teutz
de
luly spune:
Desiree, Leyla, Dianocica multumesc pt raspunsuri.
Dianocica multumesc pt precizare, la ce piele are Di... mai bine nu.
In casa nu am tzantzari, o pisca afara ca stam pana pe la 9 seara la plimbare si la ea vin toti
. Da' chiar ma bucuram ca pana acum n-au prea fost, dar din pacate de vreo 3 zile au aparut.
Dianocica, Kokorina bine ati revenit pe la cashile voastre. Vad ca, din pacate, nu prea v-au priit deplasarile.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
Teutz spune:
Daca tot e trecut de miezul noptii...
La multe lunisoare pentru motanul Eric de A_deju, pentru voinicul Alex de Roana si pentru frumoasa Elisa Cristiana de Daphna!
Sa fie sanatosi, sanatosi, sanatosi si sa bucure sufletele parintilor cu zambetul lor dulce! Asta conteaza cel mai mult! 
Teutz
de
luly spune:
Ce super e poza asta. Parca-i o pictura renascentista.
Luly mamica de
dianocica spune:
barbatul e la un party, d doarme bine mersi fara mine si io...bananai pe forum..
he, he..mirona...cum a trecut timpul...acum cateva luni te enervau aia care se tot uitau in carucior...acum aia care nu se uita...
e fain sa fi mamica, nu?![]()
dandusa daca fata e prea demna sa merga in 4 labe
..asta e...direct in picioare. 
dayanara 1. bine ai venit.
2. super nume ivan. imi place tare.
3. editata de veve? [omulet cu ochii pe afara] moooa, ce tare. pai una la mana asta inseamna ca pe noi ne citeste cineva
oaaaaaaaa! cum pisici a editat o tocmai cand n am fost eu aici, sa mor de ciuda si de curiozitate o viata ca nu stiu din ce cauza...
mult discutata problema a lui lorym (si penibilul: daca era vorba de bice ...ce de lume se baga...). intr o situatie similara (care a fost) nu mi ar placea:
sa ma stie tot forumul daca nu sunt eu cea care cer ajutorul
sa primesc tel de la persoane pe care nu le am vazut in viata mea si cu care nu am nici o treaba
sa primesc n sfaturi
intr o perioada mai dificila am preferat sa vorbesc cu unele din voi, dar pe privat. da, nu am gasit intelegere la persoanele care nu au trecut mai mult sau mai putin prin asta. nu mi ar fi placut ca una din fetele cu care am discutat sa intre pe forum si sa zica...asta e valabil pt mine dar, cum alt reper nu am, consider ca asa e si pt altii. si daca tot voiati o rezolvare eleganta, se putea deschide un subiect separat, air daca lory voia sa citeasca o putea face acolo, nu printre randuri intre realizarile fulguletilor nostri. care ar fi putut face mai mult rau decat bine...parerea mea
Dianocica,Adeju,Asiza,Iuly,Dianarus,Alexandra,Adina,Yagmur,Raluca,
Ktrinel,Anateo,Luciaro,Madaluta,Desiree,Danita,Daphna,Dbunny,ce aveti voi de facut simbata seara...,mai bun decit forumul?...
pai....nimic lavinia imi pare tare rau. mihaitza e bine?
adinazot ESTE O NESUFERITA! arata incredibil. mooooor de oftica. m am umflat toata
aelita cum suntem noi pe aceeasi lungime de unda cu mancarurile....auzi, ce ziceai tu de piersica? ca nu?
de ce?diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
dianocica spune:
chris aka ktrinel anateo
(adica rade cu dinti, v ati prins?
)
roana tzi cat doreste dl. numai sa fie!
danduso da' 2 mil lunar nu se dau oricum? si daca ai cotizat si daca nu?doar aia 6 daca ai un an pe cm. nu?
andaramona bine ati venit! mesajele apar cu intarziere, primele 10, asa ca baga tare. povesteste ne de voi!
dayanara carti sub patutz, intr o parte. si da si bine
adica nu sub saltea, aia sa stea bine mersi pe somiera ei.
anateo da~!da~! si d mananca rama. eventual taras
. si se mai uita si la mine din cand in cand. sa vada, sunt atenta? sau ma uit la tv?
zina alaptezi?
aelita imi pare f rau pt cumnata ta. multa sanatate!
asiza e bun si setul de periute de la primii pasi si e f ieftin, vreo 5ron
gata, plec. e D O U A N O A P T E A! [BANG]
diana si david 03.12.06
luly spune:
Asaaa, am revenit.
Azi am vazut multe-multe poze - cu frati care se iubesc mult si un tort care m-a facut sa
, cu Alessia cea pasionata de shopping si cu David care are activitati diverse - ba cu mingea, ba in leagan , ba in masinuta.
Am mai vazut poze si cu motanul-iepuras care seamana tare bine cu mama-motan. A-dejule nu te supara pe mine, dar nu poti sa negi evidenta.
Aaa si daca tot am scapat de morcovul ala cu varicela poate ne intalnim saptamana viitoare ca de cand nu ne-am vazut vad ca ti s-a scurtat parul si ti s-au lungit picioarele
.
Va
si va doresc o noapte cat mai linistita!
Luly mamica de
Yagmur spune:
Neatza, ca doar e 4.06 si eu vin de la bere 

Am apucat sa vad ca ne-ati urat zbor placut... si asa a si fost... Luchitza a apucat sa vada ceva norisori de sus si vestita autostrada apoi a cazut la datorie de nici aterizarea nu l-a trezit... O minune de copil...
LUNI - la 11 aparem in Herastrau, venim cu metroul dar habar nu am unde e locul de intalnire.. dar avem telefon![]()
Fug la culcare acum... maine seara sint cuminte, dorm acasa la ai mei...
Va pupicesc si multumim de urari de zbor placut (Luca v-a ascultat)
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
dianocica spune:
eu tot din urma....mai am un pic...
mai exista nevoia de eliminare a stresului prin plans _ iar bebelusii care-si reprima plansul in timpul zilei prin comportamente de control ( leganat, alaptat) pot acumula tensiuni care-l impiedica sa doarma bine ... ideea e ca uneori bebeii au nevoie sa planga ca sa elimine stresul si noi tb sa-i ajutam tinandu-i in brate si nu oferindu-le sanul sau suzeta sau mia stiu eu ce... si ei plang si apoi se linistesc si dorm adanc si fara intreruperi. sorry, da' no way. adica ce, are eating disorder sa zic ca se refugiaza in mancare? prin leganat si alaptat nu cred ca reprima plansul. a, daca el e marait si il ia su padre la joaca sa uite...atunci clar plange seara. dar altfel...nu sunt deloc de acord...
(cu copy paste postat si la alt subiect, sa nu ziceti ca s naspa si nu spun
)
de vreo saptamana vad ca ar vrea sa adoarma singur. dar nu prea stie cum... (pupa l ar mama pe el de scump ). si suge un pic (asa...suzeta style...) si se intoarce pe partea cealalta. dar nu reuseste sa adoarma...se mai intoarce la tz...mai suge un pic..iar se intoarce cu fundul la mine...e o scumpete....multi mi au zis sa nu l las sa faca asa...ca se joaca la tz...e-te flori! daca are chef de joaca sa se joace...ca doar n o sa vrea sa se joace cu tz la 18 ani..eu zic ca un copil echilibrat, caruia nu i a fost refuzat ceva cu indarjire (de genul lasa l sa planga ca..) va renunta singur la 'obiceiurile proaste'.
in concluzie, d a ajuns la performanta de a suge de 2 ori si a se intoarce cu spatele la mine. sunt sigura ca in cateva saptamani nu va mai avea nevoie de mine in pat sa adoarma. dar nici nu ma gandesc sa l grabesc. acum a simtit el ca e timpul...
diana si david 03.12.06