Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
dianocica spune:
ne am intors!!!!
dupa o raceala crunta -eu, un drum horror la slatina, al 5-lea dintisor iesit in chinuri ca niciodata si 3zile fara net...am razbit!!! 
n am citit nimic dar iau repede un castron de fructe si ma bag la recuperari...va
. pazea!![]()
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
Teutz spune:
Donia, calatorie placuta si usoara! 
A_deju, tare scump e motanila, manca-i-as dintisorii lui! Si seamana cu tine... bucatica rupta. Tie iti sta super cu noua tunsoare!
Adina, dulce foc domnisoara Alessia! Pai, cum sa nu fie cuminte, dom'le, la cumparaturi?! E fetita, doar! Studiaza totul cu atentie, se pregateste pentru atunci cand va fi mare.
Ce-mi mai place si mie sa casc gura prin magazine!![]()
Dianocica, bine ai revenit!!! Felicitari pentru dintisor!
Aveti deja 5?! Bravo!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
adinazot spune:
TEUTZ,mersi,da..ce fain e la cumparaturi!!!si cand ai si timp...
DIANOCICA,welcome back!!!MAma,dar cati dinti aveti,noi 0!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
asiza spune:
Dianocica, welcome back!
...baga, baga recuperari rapid si pune urgent poze cu dmic!
Donia, mai, ce scump e Cristinelu' cu dintosii lui!
...Sa-i pap obrajorii lui bucalati....iar de Roxanica nu mai zic nimik...ca stii parerea mea
! 

...Concediu placut...sper sa ne mai dati vesti despre voi si din Romania! 
Adina, ce dulcica e Alessia in cosul de cumparaturi....mai, ce mari copii avem, nu-mi vine sa cred...
Vazut si poze de motan...e tare dulcic, dar am remarcat pentru prima data picioarele inteeeeermiiiinaaaaabiiiileeeee ale "motanesei"
...vazut si marea, de care mi-e un dor teribil!...
Laura, unde esti?
Noi azi am fost in deplasare, la tara, la socrii...o sa pun si poze...Am stat in livada lungiti pe paturica, ne-am jucat, am papat, Denis a fost super-incantat si nu-l pierdea din ochi pe Mihai, verisorul sau...
Ma doooor genunchii de mor...aproape ca nu mai pot umbla...oare ce sa fie? Luni ma prezint la analize ca nu se mai poate asa...
Teutz, Alex, Donia, Danutz, Marinelaf...

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dianocica spune:
n am stiut de unde sa incep asa ca am luat o ...de la mijloc...deci scuzati ordinea haotica....
d se ridica singur in fund din 4 labe. care nu sunt palme si genunchi, cum v ati astepta...sunt palme si...talpi...fundul sus...si gata, tule o prin casa....
donia ce? ce face? veniti? gata, scot vinul? am spalat covorul..
a? te ai prins? [omulet care face cu ochiul]
mironasi d se trage de urechi cand ii e somn. la noi e mai simplu, e felul lui de a spune mama gata, ma culc. si daca l iau in brate se linisteste imediat.
dia cerceii aia au un shpil. da' nu prea stiu cum sa ti explic...cert e ca se desfac super usor daca targi in directia buna...chinico si d face salturi spectaculoase cand mergem la slatina. nu styiu care i smecheria, mai studiez. nasoala aia cu muncile...
diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
dianocica spune:
eu ce aduc la marea intalneala?
in afara de paturici multe, evident?
la slatina a fost horror, n am apucat sa fac nimic din ce mi am propus... pe langa dintele nesuferit a mai venit si dorul de tac su care a trebuit sa plece vreo 2 zile...trezit la 20-30 min doua nopti la rand...a fost infiorator. dar a trecut cand ne am intors la buc, dupa o repriza super lunga de joaca in 3. in care ziceai ca am ALT copil. in secunda in care am fost toti 3 acasa...nimic n a mai contat, totul a fost perfect.
diana si david 03.12.06
asiza spune:
Pfiu, Kokorino, era sa merg la culcare fara sa te tzuc...
...si tot la voi m-am gandit in ultimul timp...deci...imi pare rau ca nu v-a priit vacanta in Romania, sper sa fie mai bine in Italia! Pupam Paschal dintosul si Sophia cumintica! 
...mai, nu te mai mira de preturile din Romania...ca noi traim pe picior mare si ne permitem
...
Editez ca intrebai de biscuiti: eu nu i-am dat nici un fel de finger food inca, cu atat mai putin biscuiti care-s plini de toate cele pe aici pe la noi...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
danita spune:
doniaaaaaaaaa te asteptammmmmmmm !!! pe calea bucuresti la intersectieeeee !!!! pupici si drum bun !
vazut motan mik si pe pisika ha' batrana ......maiiii dar dreptatea asizoiul !!! sa traiti !!
alexandra : pupi
yagmur : decolat si aterizat ?
dandusa: pupici si tinem pumnii stransi sa fie bine
dianocica : wellcome home !
raluca: pupici pe obrajori ptr adinel
kokorinelul : de craciun mai veniti in ro ? :))))))
achizitionat azi una bucata cana de la nuk, ptr ca tre sa faca efort si nu se prinde de fiecare data , bb e f ofticat .... asa ca nu ia placut nici jucaria ce i-am luat-o de la carefour . apropo, sunt la carefour niste jucariiiiiiiiii superrrrrrrr ........eu am luat doar 1 sa las si ptr voi !!
constat ca si la mine ziua e cam scurta .... ma duc la nanika si va pupicesc
D
bamboletta spune:
Salutare 
Azi am avut o zi grea
de facut mancare,curatenie + Antonia care era bagat in priza
2 sertarele avem la biblioteca din sufragerie si pe alea le-a gasit
are o multime de treaba cu ele ![]()
Donia-ai doi copii minunati,m-am
de ei 
Dandusa-Antoniei i-a luat sange din vena pt analize
mai mult a plans ca nu se putea misca decat cand a intepat-o...la noi nu a fost chiar asa rau
Sbogana-vazut filmuletul,doamne cu scumpa e Zara 
felicitari pt "mama"
Kokorina-offf prin ce ati mai trecut
trimitem multi multi
la dintosi
esti o super mami 
tare de tot sotul tau 

tare am mai 

cand am citit despre Sonia 
doamne ajuta sa fie bine 
Dia-si noi ne-am chinuit f mult sa scoatem cerceii capsati
pana la urma a reusit sotul sa-i scoata,daca nu reusiti sa-i scoateti mergeti unde ati facut gaurile ei stiu cum sa-i scoata
cumnata mea asa a facut si aia i-au scos imediat ![]()
A_deju-wow ce poze,mai data gata cu motanelul![]()
iti sta f bine cu noua tunsoare
mi se pare sau ai mai slabit? ![]()
Adionazot-de mica ii place Alessei la cumparaturi ![]()

Dianocica-bine ati revenit 
deja 5 coltisori? noi tot cu 2 am ramas ![]()
Christian de Donia
Daniel de Laura
Darius de Madaluta
Rares de Danutz
gata fug la somnic ![]()
n buna 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dianocica spune:
danutz eu l am lasat sa molfaie la juma' de pruna. care era si cam necoapta si cam plastica..am zis ca oricum n o sa manance mare lucru...azi a facut cam 3 kk intr unul
. moooale si muuult 
cateva poze. ieri am fost la ziua unui piersicutz
. d s a simtit super. i a incercat bicicleta, leaganul, i a mancat prunele...
luly [un oftat de la dezamagirea aia...
] daca dai cu fenistil ai grija sa fie putin si sa l intinzi bine. dupa ce l am dat de vreo 2 ori si a fost ok, a treia oara s a inrosit f tare de la el. si se vedea ca il deranjeaza....acum nu mai dam cu nimic. daca mi se pare ceva in neregula bag o pastila de tantari in aparat...dintre doua rele....
danita ce jucarii? pune poza, link, ceva
donia accuweater le zice binisor. mai ales la real feel. drum bun! cand plecati?
am gatat ultimul capirol! mai am doua...uf, multa munca ![]()
diana si david 03.12.06