Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by luly

Ce super e poza asta. Parca-i o pictura renascentista.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
Asta am vrut sa zic si eu,mortala poza!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multe lunisoare motanului motanos Eric de A-deju, si lui Alex de Roana!
Fetele din Bucuresti, azi intalneala la ora 18 la Gradina Botanica!
Care puteti sa ajungeti, Rares si Luca va asteapta!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

adinazot ESTE O NESUFERITA! arata incredibil. mooooor de oftica. m am umflat toata
.

diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Deci sunt nesuferita,hmmmmmm!

poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dayanara scuzati tonul rautacios dar nu ma pot abtine. deci cam cum sti tu ca a mancat suficient sau nu? lapte, adica. superman x ray vision care zice ca stomacul mai are loc pt inca 114ml? si daca e loc de ce sa nu bagam? copiii sunt diferiti, cantitatile sunt informative si se refera la valori medii. nu toti copiii au 10 kile la 8 luni, si nici nu trebuie, nu tuturor le plac prunele, si nici nu trebuie, nu toti fac kk consistenta medie o data pe zi la pranz si nici nu trebuie, nu toti au 2 dinti la 7 luni si nici nu trebuie. sunt la fel de difereiti ca si noi, oameeni mari. pt ca si ei sunt oameni. mici . iar hranitul in somn e o prostie pt simplul fapt ca nu mai ai nici o sansa sa manance mai bine cand e treaz. pt ca e deja satul de la laptele bagat in somn. ... iar cu nickurile nu te stresa, tu spune la ce ti a ramas mintea si ne prindem noi de cine e vorba . cu timpul gasesti niste persoane antipatice si pe astea le retii primele
ruxandra bai nene ce ma enervezi tu cu metodele astea de adormit....tare ti as face si tie asa...sa te las, nene sa plangi..pana ti trece...sa te invineteste, sa te dai cu fundu' de pamant si sa nu te las...las' ca ti fac io odata asa... te prind io intr o zi cu fundu n sus si sa vezi ce ti fac.... lasand gluma la o parte, ZINA NU LASA COPILUL SA PLANGA! pune te in locul lui si vezi daca ti ar placea....plus ca aceste accese de plans, lasate sa dureze pot duce la probleme neurologice. daca te intereseaza mai multe despre asta (efectele nasoale ale lui 'cry-it-out) iti dau cateva linkuri.
donia cam tarzior dar vezi ca e o reteta la 'bucatarie' pt clatitele alea groase/minune/straineze
am vazut asa: Mihaita, Antonia, Cataratoarea, Motanu', si sigur mai era cineva care m a dat pe spate da'...am uitat.... gata, sunt la zi! am muncit ceva dar se vede . acum ma duc sa mai fac si altceva ca de cand a venit netul..nimic n am facut...

diana si david 03.12.06

www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by adinazot

Si noi am fost la mall azi ,cu soacra-mea,mi s-a stricat blenderul si am cumparat altul.Ne-am plimbarit vreo 3 ore,a fost bine PITULINA MEA a fost f fericita.
Fetelor care dati lapte Milupa bblor,dupa luna a opta treceti pe Milumil 3?Intreb pt ca dr Alessiei a zis sa mergem cu Milumil 2 pana la un an,si pe urma sa trecem pe 3.Ce ziceti?

poze Alessia

si noua ne-a zis pediatra sa trecem pe milumil 3 abia dupa 1 an, cel devreme

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Mostra de mamicism stupidism de parc:

Ieri, in parc la plimbare, mama mea si cu cei doi flacai. Si vede o doamna (bunica si ea) care chinuia un biet bb -pe la 1 an- cu mersul. Adica copilul atarnat de maini, sustinut de piept.. cica mergea. Saracul copil nici bine pe picioare nu se tinea, daramite sa mai si mearga .. in sfarsit.

Si bunica respectiva, reperandu-l pe Grigore care trona in carut, o intreaba pe mama ce varsta are. Mama ii raspunde: 8 luni. Si bunica respectiva plina de mirare: "si nu merge inca??? Ca al nostru merge de la 5 luni."

Mai poti sa spui ceva? Mare e gradina ta.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

apropo de chestii dintr-astea ...
si noua ne trebuie mai nou in picioare ... si sustinuta de umeri - ca daca o tin de manutze nu mai merge decat doi pasi si se opreste - atunci incerc sa o pun in funduletz si gata scandalu. Se trage de mine ... iar se ridica si iar o luam din loc. Acasa nu e problema ... ca e ok si nu ma vede nima ... dar in parc mi-e atat de penibil s-o las sa mearga.... De ce? Pentru ca ea nu paseste normal in pozitia asta ... ci fuge ... de genul pasului de defilare al militarilor ... deci e un fel de fuga in doi ce facem noi acolo ... spre amuzamentul unora din parc - "uite-o ca merge deja" ...
Dupa ce se satura de o tura doua dintr-astea paseste si ea ca omu normal ... nu dureaza mult si mai baga un pas de defilare ... si iar cativa pasi normali ... si tot asa.
Cum papucei pt miraculosul ei numar (11) nu gasesc ... o las mai mult desculta ... si deci si in parc desculta. Mama ... ce de apostrofari imi mai aud.

Cu lapticul ... daca o las si nu-i mai dau si partea a doua de lapte - cere mai des de papa ... e cam golutz stomacelu. Chiar voiam sa mai intreb - cat de des ii putem da papa a.i. stomacelul sa se mai poate si odihni. Aici e vb de sfatul acelei pediatre (parca a dandusei) - sa-i dam acum 2-3 lingurite ... peste o ora iar 2-3 lingurite ... si tot asa.
Cu urechea ... nu are nene ce s-o deranjeze ... e pur si simplu joaca din partea ei ... am lasat-o si fara cercei si tot se trage de urechi ... am incercat si cu o fortare - cand ducea manutza la ureche ... eu o ciupeam usurel de lobul urechii - sa incerca sa asimileze joaca asta cu o durere ... dar nu m-a lasat inima ... plus ca ea zambea la ciupitura mea ... deci clar o gasea ca pe o joaca ... asa ca am renuntat. Sa se traga nene cat vrea de urechi ... daca si-o rupe ... asta e - mergem la spital - i-o coase si mergem inainte.

fug sa mai bag niste poze facute azi si sa vi le arat si voua

Miro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609
[
poze Alessia

si noua ne-a zis pediatra sa trecem pe milumil 3 abia dupa 1 an, cel devreme

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

[/quote]
Mersi,atunci asa vom face!!!

poze Alessia

Mergi la inceput

www.flickr.com/photos/8904209@N07/816818173/in/set-72157600728724688/" target="_blank">poze de azi. (10 poze noi)

v-am pupacit

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by dianocica
ruxandra bai nene ce ma enervezi tu cu metodele astea de adormit....tare ti as face si tie asa...sa te las, nene sa plangi..pana ti trece...sa te invineteste, sa te dai cu fundu' de pamant si sa nu te las...las' ca ti fac io odata asa... te prind io intr o zi cu fundu n sus si sa vezi ce ti fac....

Te enervez, nu te enervez. Ambii mei copii merg la culcare singuri, de bunavoie si cu placere. Exceptie: nani in carut pt care ne tb hatzanat. Si asta fara ca macar vreodata sa aplic aceasta metoda peste care am dat in mai multe carti si pe care doar v-am impartasit-o. De fiecare mamica disperata si obosita de n treziri pe noapte depinde daca vrea sau nu sa o incerce. Cum ziceam, daca nu crezi in ea nici nu e cazul sa te gandesti s-o aplici.

Eu i-am lasat de bune inceput sa urle pana s-au invinetit. Adica dupa ce-a urlat plodu un interval de cca 1-2 ore => a tb sa-l resuscitez. Ca era mai ieftin si mai comod decat sa fac altul. Chiar daca data vitoare poate nimeream lozul castigator = bb care doarme la comanda telecomandei. Ce viata

Eu acuma vad ca unele mamici au o rabdare si o rezistenta cat marea cea mare.. si va admir din tot sufletul.. numa ca eu nu-s asa. Viata mea nu se invarte numai in jurul copiilor. Punct.

Si nu am facut acesti copii ca sa fiu non-stop la dispozitia lor. Nu am nici disponibilitate, nici rabdare si nici chef. Si nici nu cred ca e indicat pt sanatatea mea psihica. Si nici pt a lor. Tb sa invete catinel sa se descurce si singuri. Si acum nu ma luati cu chestii lacrimogene precum micul sufletel parasit de mami a lui, pe care o cheama, de care are nevoie, blabla.

Micul sufletel invata rapid sa fie un mic manipulator de mare clasa. Si inca de la cateva luni exerseaza arta de a obtine ce vrea si cand vrea. Un studiu proaspat in acest sens.. "bebelusii mincinosi" care de pe la 6 luni incep antrenamentul.. Cica la 1 an ar fi deja experti.

Doar un exemplu: .. vazut destui copii care la 4,5,6 ani dorm inca cu mami in pat.. iar sotul este surghiunit undeva in sufragerie sau in camera copilului. Si asta tot in numele "vai, dar are inca atata nevoie de mine", "inca nu e pregatit" si finally "ce sa fac daca nu vrea?". Totul a plecat cu multi ani inainte de la "bb nu tb sa planga".

Acuma de noi depinde unde stabilim granita intre rasfatul care face bine oricarui bb si intretinerea excesiva a dependentei fata de mama (in special). Si este vorba clar de conceptii diferite. Nu neaparat mai bune sau mai proaste, ci diferite. Si cum in viata cam totu-i relativ..

Poate ar fi tb sa sar peste, poate tonul folosit a fost cam indarjit, dar sunt trista si suparata si chiar nu aveam acuma nevoie de asta. Chiar ascunsa sub stil glumet de hop-hop.

Poate ar tb sa invatam sa ne respectam mai mult unii altora alegerile si deciziile. Ca putem discuta si para-discuta pana la infinit si tot n-o sa ajungem la o concluzie. Iar in final tot fiecare va fi convins ca el stie/face cel mai bine.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Poate ar tb sa invatam sa ne respectam mai mult unii altora alegerile si deciziile.

NOTA 10.
dar unora nu le poti cere marea cu sarea ... ca ... "ata ete".

Miro

Mergi la inceput