Colectia de toamna iarna 2005(142)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

andaCum se simte nichita anul asta la bran?
i-ai dus tricoul?

mirela, ti-am vazut blondutul cu bucle, e tare frumusel.Nu stiu cate grji isi face tati insa ma-sa cu siguranta.
de ce faci economie de cuvinte?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

o sa pun maine, nu azi, niste poze referitoare la cum se simte nic la bran si cum a ajuns colectia de t-i 2005 la bran:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

miri, auzisem si eu de reteta aia cu ardei coopti si smantana, sigur experimentez si io anul asta.

Maria(29.11.2005) si Ioana 23+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Munte07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Roxana voiam sa fiu in trend.cu scrisul macar.
am un prieten proaspat tatic si batea discotecile la greu. ne-am vazut de curand si ii explica lu fi-miu noul trend in dans.nu stiu in ce disco fusese david ca deja stia trendul.el din picioare nu prea da mai mult din miini. tre sa nu stai pe aproape ca ii trebe mult spatiu.
eu si asa scriu mult. dc mai scriu si tot cuvantul se umple pagina.
sa va ganditi la nume de baiat. i-am zis lu Ile ca de-aia nu vine ca nu are un nume pregatit.si tot de trend. sa nu fie david luca sau matei ca astea sunt acum inca in trend.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

A venit Adila si a intrerupt brusc mareatza conferintza de pe mess....oooof. Dar macar am papat si eu...

Pentru cine are chef + timp - Poze noi cu Titilika....mare. Si Daria by MimmiDumi apare si ea, ca deh...e sora lui fii-mea!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si eu si eu vreau sa experimentez retetele de crochete si ardei cu smantana...dar pacat ca eu doar voi gusta...asta e...daca sunt mobydyc!!!

Roxi super...ai deja curtezani...maine poimaine se transforma sotul tau intr-un boschetar veritabil....cu ochii dupa Alexia!!! Hi,Hi,Hi...ce bine cand ai baiat...

Cat despre zgomote....al meu e ca mine. Nu are nici un stres. Au facut astia in fatza blocului trotuarele si strada si daca nu au mai dat la picamare...de se zguduia blocul...si alti vecini care si-au renovat...au barait...dar el nu are nici o treaba, ba chiar ii place. Singura problema este ca...nu adoarme daca sunt astfel de zgomote...decat foarte greu..in rest nu avem nici o problema cu ele. La feon ii place sa il tina el dar nu ii place in par...dar...cu munci de lamurire cedeaza.
La spalatul pe cap...a inceput si el sa protesteze cand ii vine apa pe ochi dar...nu foarte vehement ca se joaca cu jucariile si pana se prinde care e treaba...gata limpezitul.

Cam atat...ca ma intorc la treaba!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

noki, mama, ai avut curaj sa o lasi pe aici...mi s-a facut rau cand v-am vazut.Altfel fii-ta este o frumoasa si o cocheta, de unde ati achizitionat frumoasele palarioare?

diana...cred ca isi ia un gun ...hi hi hi

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noki superbe pozele!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

In primul rand tre sa o laud pe Sarah ca sta cu palariute. am si eu un of.si mai e de admirat colectia de rochite.de fotomodele ce sa mai spunem.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki Sarah incepe sa semene tot mai mult cu Adi.
Vad ca ne-ati furat pantalonii - ma refer la cei albi cu floricele mov de la Z

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput