Colectia de toamna iarna 2005(142)
Raspunsuri - Pagina 25
miri__b spune:
Leea si eu il fortez pe fi-miu sa ia vitamine tot tinut de nas si deschide gura ca tre sa respire.urla ca e imobilizat da ii trece cand ii dai drumu.
Miri si
David - 23.12.2005
felicia74 spune:
Si noi am dat-o in bara cu olita, nu stiu unde am gresit, cred ca nu am destula rabdare dar acum e o pedeapsa ptr Ili s-o pun pe ea
Sa va mai povestesc una: ieri in parc am dansat alunelu cu mai multi copii. Era ptr prima oara ptr Ili, asa ca a fost tare incantata. Ei, de atunci ne ia mereu (pe mine si Doru) de mana si ne duce in mijlocul sufrageriei sa dansam "aluli" (cum zice ea
)
Leea si eu am crezut ca va ramane Ilinca marcata de tratamentul aplicat cu forta. Ei bine, i-a trecut!
In schimb, fetelor, nu stiu ce sa ma fac, i-e frica de zgomot de motor. De bormasina sau de automobil, nu conteaza, cand aude pune mana la gura si ma striga. Desi i-am explicat ca nu e nimic, ca repara cineva ceva, ca masina se duce la treaba ei sau vine casa ca e obosita, ca daca e cu mami si tati nu are de ce sa se sperie, a o aparam.... nimic! Cum sa fac sa-i treaca?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
bianca_mo spune:
LEEA, sunt de acord cu ce ti s-a spus, as vrea sa adaug ca Serban n-a suportat zinatul, e oribil la gust si i-a prescris augmentin in schimb, pe care l-a luat mult mai usor...sanatate multa lui Tudor si tie multa putere!
e ingrozitor de cald la noi, dar asa e peste tot, ce sa facem... sper sa mai rezistam pana trece valul asta...
va dorim sanatate si racoare!
FELICIA, exact asa patesc cu Serban, care alearga spre noi si zice "teme", aproape ca plange... nu siu nici eu cum sa-l linistesc...
Bianca, mama lui Serban
poze
10 decembrie 2005
Noki_Lara spune:
Feli, ce scumpa e Ili!
Si Sarah e fana Alunelu. E in voga melodia, vad.![]()
Si evident ca la fel d efrica ii e si lui fii-mea d emotoare - adica bar-bar. De fapt de toate zgomotele puternice - bormasina, foehn - asta e DEZASTRUUUUUUU - aspirator....Nu cred ca avem ce sa le facem. Va trece cu timpul, cand vor intelege ca nu li se intampla nimik...
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
roxisialexia spune:
leea, multa sanatate micutului Tudor si un pupik pe burtik si nasuc sa se faca bine curand.Un gand bun de la mine
- pentru mamica cea mai curajoasa.
despre zgomote , si alexia este efectiv terorizata de foehn, urla de ma apuca pe mine durerea de cap..nici eu nu am reusit cu explicatiile singurul rezultat a fost sa o impac cu aspiratorul
Mai nou ii este frica de intuneric, la mine in zona mereu se opreste curentul ..aseara s-a oprit exact dupa ce am iesit din baie si sa te tii urlete si strigaturi ..."bate..bate"( brate), a adormit langa mine dupa un lung sir de lacrimi .
la baie este iar un chin cu spalatul pe cap, ma stie tot blocul cand alexia face baie pe cap 
Dar va anunt ca fii-mea are admirator, un baietel in varsta de 4 ani- Mario, si sa vedeti cum alexia il striga ...:Maio..Maio" si el ii da toate jucariile si o mangaie pe cap...odata a pupat-o pe frunte 
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
ioana_77 spune:
Leea, sanatate multa, sa va puneti pe picioare repede. Da-i si calciu carbonic, ala nu are niciun gust si eu l-am folosit in diaree cand era Maria mica.(ca acum e tare mare)
SI Marei ii cam este frica de bormasinari, e jale daca o trezeste vreuna din somn, eu tot in explic ca are nenea treaba si cand suntem afara si aude baraind ma intreaba: nenea?
Ile

Mai ai un pic, nu dispera.
Maria(29.11.2005) si Ioana
23+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
Munte07
roxisialexia spune:
anda, iti raspund si eu cam tarziu in legatura cu cremele pentru protectie solara...eu am fost la faramcie si mi-au recomandat produsele marca BOOTS, foarte bune sunt pentru piele sensibila si in afara de sampon si gel de dus i-am cumparat recent si spray cu factor de protectie 30. Mai bune decat astea cred ca ar fi cele de la Mustela insa pe mine nu m-a tinut buzunarul.
de ce nu scrii si tu mai des?
ile 
noki, ati dres burtikuta ratustei?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
miri__b spune:
Roxana asa de rpd ii dati dureri de cap lui tati? si el spera ca de pe la 16 ani incolo.
facut crochete. yammy. le-am mincat eu ca fi-miu de abia 2 chinuite si mestecate si aruncate o parte din ele.
ce poti sa faci cand sunt 40 grade afara? sa stai in camera cu aer cond? gresit. dai drumu la cuptor, faci crochete.
vine mama akas si aduce vinete si ardei. am copt si pe alea.acu tre sa merg jos sa iau smantana sa fac cu ardei copti. si lichide ca e numa b.r. in frigider.
mancarea mea preferata este ardei cu smantana. dc nu stiti cum se face. dupa ce coci ardeii kapia, ii cureti, scoti semintele si ii pui cu smantana si sare pe aragaz pana da smantana un pic in fiert.si gata.anu trecut manca si dvd sa vedem anu asta.ad azi.
Miri si
David - 23.12.2005
anda77 spune:
roxi, citesc, dar nu scriu:) ca sa citez clasicii:) azi ati vorbit de medicamente si io sunt blank la tratamente...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"