Colectia de toamna iarna 2005(142)
Raspunsuri - Pagina 27
crissy77 spune:
remember me?
Eu sunt happy, happy 
. Dau de baut 
.
Veniti si serviti cate un paharel. Sampanie fara alcool 
pentru gravidutze si proaspete mamici de bb2, si pentru restul... 

ce doreste fiecare.
Stati linistite, nu-i nici ziua mea si nici nu-s
. Am luat a doua nota pe judet (la specializarea mea) la examenul de titularizare
.
Revin mai pe seara, ca sa citesc si ceva din urma. Acum s-a trezit pitik si trebuie sa-i dau papica, dar nu am rezistat sa nu va dau si voua vestea. Pup si sper ca sunteti cu totii bine (mamici & copilasi).
Cristina & Elise-Stefania
bianca_mo spune:
NEGARA, FELICITARI!!!! SI EU LUCREZ IN INVATAMANT SI STIU CA NU E DELOC USOR SA IEI o nota asa mare la concurs! bravo, sper sa ai si posturi de unde sa alegi!
Bianca, mama lui Serban
poze
10 decembrie 2005
felicia74 spune:
Negara bravo!
A avut vreun copil reactii adverse la Priorix? Ca noi il facem maine si am vrea sa plecam poimaine la tara.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Noki, suuuuper poze!!!!
Chiar ca Sarah incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Adi! Frumoasa echipa face cu Daria de Mimi!
Cristina N. ... FELICITARI!!!! 

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
stefanalex spune:
LEEA Pentru varsaturi poti sa-i dai si vitamina B6. Zinatul e o adevarata porcarie atunci cand are diaree, am patit-o , e destul de rau
negara FELICITARI, si succes in continuare!
Hildegard spune:
Buna,
Noki, am vizionat pozele
Felicia, noi n-am avut reactie la Priorix.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
dordia2000 spune:
Negara felicitari...sa fie intr-un ceas bun!!!
Offff....ce dor imi e de fi'miu!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Noki_Lara spune:
Multumim de aprecieri!!!
Io am facut asta dupa-amiaza curatenie generala si pe Sarah am lasat-o la mama in timpul asta.La ea in camera erau la ora 20, 36 de grade!!!!! Asta pentru ca noi stam spre vest si soarele apune fix in fatza noastra. Si de regula las toate draperiile trase, dar daca am facut curatenie....Acum s-a mai racorit-
la 32 de grade!
CristinaNegara-chiar ma gandeam ca sunt multe mamici la noi in gasca in invatamant si daca e vreuna dintre ele la titularizare. Felicitaaari infinite! Bravo-bravo-bravo! 

Numai mamici destepte pe topicul nostru!

Feli- o sa pun intr-o zi o poza si cu sora lui Adila sa vedetzi cat de mult seamana cu ea,de fapt. Iar cu Z-ul, ne-ati prins...
Io am spart portofelul rau la ultimele reduceri de la Z.
Nici noi nu am avut reactie la Priorix. Deci pana la urma migrati si voi...numai noi ramanem fideli capitalei...

[emoticon cu Adila strans de gat]
Leeeeeeeeea- sunt tembela si ramolita. Am uitat sa-ti zic mai devreme, dar mi-am amintit - pentru fund oparit la greu UNICA solutie la noi este ULEIUL FIERT. Este sfant. Si noi tot pavieni suntem. Iarasi.
Dar i-am dat de dimineatza si acum, seara era muuult mai bine.
Roxi- burtica a trecut de tot, slava cerului. A fost de la iaurt, sigur. Atentie mare de tot la el!!! Mie deja mi-au bubuit 3 in frigider si sa nu mai zic ca erau cu 10 zile inainte de expirare!
Palariutzele..pai unele sunt de anul trecut, una e de la Bexpo, iar cea roz de paie, ultima achizitionata, e de la Z.![]()
Hai sa va zic de ce m-am deprimat - am gasit acum cateva zile pozele de la botez. Nene, pai ce tinerica eram! Si ce bine aratam...nu obosita, stresata si lipsita de chef ca acuma...
Iar asta seara, colac peste pupaza, am gasit pozele din Turcia din 2002 si din luna de miere, din 2004. Fratilor, maaare diferentza ante si post-plod. Maaare de tot. 
Pai eram o pustana in ele, mai sa nu ma recunosc. Plus nu slabutza, ca aia nu voi fi ever, dar muuult mai subtirica.
Pe cand acuma....deh, maica, am imbatranit....![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Noki, exact senzatia asta o traiesc si eu de cate ori ma uit la pozele din urma: ce tinerica eram si ce m-am babalicit acum 
Iar cu sarcina... ma simt de parca a trecut peste mine autobuzul, desi fac toata ziua miscare din plin, nu mai am pic de tonus
.
Singura parte buna ar fi ca... peste ceva vreme, uitandu-ma la pozele de ACUM, iarasi o sa mi se para ca erau vremuri frumoase ![]()

David - 23.12.2005