*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Noi dupa somnul prelung de ieri am facut aseara febra - noaptea a ajuns la 37.7, am sunat la linia de urgente, dar nu i-am dat nimic, azi vine pediatra.
Are diaree si o doare burtica.
Dimineata avea 37, sper sa fie ceva trecator...

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by duda35

Noi dupa somnul prelung de ieri am facut aseara febra - noaptea a ajuns la 37.7, am sunat la linia de urgente, dar nu i-am dat nimic, azi vine pediatra.
Are diaree si o doare burtica.
Dimineata avea 37, sper sa fie ceva trecator...

Habar nu am de ce mai vb..

dar, Duda 37,7 nu e febra. Ce-i sub 38 nu e febra, ar fi o stare subfebrila iarna sau la temperaturi joasa in atmosfera. Acum as pune-o pe seama cuptorului de afara. Lasa-i corpul sa reactioneaza, multe lichide.

Ce mai face Eric?

Io is cu amandoi acasa..deci prinsa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Am si eu o intrebare legata de botez. Panza alba in care e scos bebe din cristelnita trebuie sa aiba o anumita dimensiune? Si cine o cumpara? Eu sau nasa?
Tot nu prea-mi merge internetul dar mai incerc sa intru azi ca de maine dimineta plec la mare pana joia viitoare.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ancamari,

noua ne-a zis preotul sa fie de 1,5 m; nu stiu cine o cumpara.
Noi nici nu mai cumparam, aveam din Italia niste cearsafuri mici, de bebe, adica pe dimensiunea asta care sunt din bumbac satinat, brodate si arata foarte bine,asa ca o sa folosim unul din ele.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

DidiAlex,
Mersi de raspuns.
Stiu ca la 38 se considera febra, de asta nu i-am dat nimic, dar noaptea i-a tot crescut cate putin si a avut vreo 4 scaune apoase...asta ma ingrijoareaza, sa nu se deshidrateze.
Eric a plecat ieri la mare, tocmai ca sa nu suporte canicula din Bucuresti, ca eu nu prea rezist cu amindoi in casa, e cam tiran puiutul cel mare...dar sper ca pina la urma se va acomoda si o va iubi sincer, acum trece dintr-o extrema in alta: ca sa-mi faca pe plac spune ca o iubeste, o mingiie, apoi merge si o ameninta...mai avem pina intelegem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

yoyoyo LA MULTI ANI sa fii sanatoasa, iubita si fericita si sa te bucuri de bebeul tau.

pepsi nu stiu ce sa zic cu pusul la san mai des. Avem mese (de regula cele de dupa amiaza) cand Maya sta aproape 1 ora la san si ii mai e foame. Ce sa fac atunci??? Ca degeaba o mai tin. Ii dau completare si adoarme imediat (daca nu e satula nu adoaema) si pana se trezeste (2-3 ore) revine si laptele.

ancamari nu stiu ce dimensiuni tre sa aiba panza. Preotul ne-a spus ca luam panza de mir, fara sa ne spuna dimensiuniele, dar banuisc ca sunt stas. Si o cumpara nasa.

Sonia si Kay

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

quote:
Originally posted by ella_74

si referitor la greutatea bebeilor eu am o dilema, David are 2 luni si 3 saptamani si cantareste 6100 gr; are 63 cm , insa nu arata asa de dolofan ca alti bebelusi/bebeluse din odiseea noastra, desi multi dintre ei/ele sunt mai mici ca varsta/greutate decat david.
mereu mi-am dorit un bebelus cu falcute si dungute la picioruse dar David nu prea are in dotare asa ceva.

Ella, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Al meu are la 2 luni si 3 zile 6 kg, dar numai 57 de cm. E chiar dolofan.
Si n-a crescut in a doua luna decat 2 cm... Banuiesc ca fiecare are ritmul lui de crestere si conformatia lui, nu pot io sa fac nimic sa mai creasca si in cm...

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

Mergi la inceput

Ella, Mica - multumesc pt raspunsuri, sper sa se descurce nasa pt ca eu nu am de unde sa cumpar dar trebuie sa stiu eu ce sa-i cer sa ia.
Mica - m-am uitat la ultimele poze postate de tine. Sa-i mai faci poze in rochita aia cu buline, arata minunat. Ah ce vroiam si eu o fetita cuminte!

Petitul meu e cooperant azi, mananca si doarme desi a fost treaz de la 6.30 la 9.30, asa ca mie mi-e un somn!... Cred ca e toropit de caldura, erau 31 grade la el in dormitor, acum am dat drumul la aer conditionat in casa, macar 29 grade sa se faca.

Mergi la inceput

Kid - ti-am vizionat albumul, e un scumpic Dolofanelul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by ancamari

Am si eu o intrebare legata de botez. Panza alba in care e scos bebe din cristelnita trebuie sa aiba o anumita dimensiune? Si cine o cumpara? Eu sau nasa?
Tot nu prea-mi merge internetul dar mai incerc sa intru azi ca de maine dimineta plec la mare pana joia viitoare.

Nu are dimensiune. o cumpara nasa , se gaseste si sub forma de pachet pt botez.
Noi am avut una inscriptionata cu rugaciunea "Inger, Ingerasul meu" pe ea...intr-un pachet, luat bineinteles de nashica noastra

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput