*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)
Raspunsuri - Pagina 27
ella_74 spune:
elteka,
filmuletul cu Dolo in care suge aer e mortal...si el insista mititelul; si vaz ca i-a crescut si ceva perisor; al meu tot chel, dar cu dinti
apropos de burta...io am inceput masajul pe abdomen, n-am simtit nici o durere, eu am taietura si foarte jos; dar dupa, am vazut celulita iesita la suprafata si m-am oripilat; inainte, dupa masajul pe abdomen nu mi se vedea decat pielea rosie; asta e , pana nu termin cu alaptatul nu pot sa folosesc crema anticelulita termoreductoare fiindca are cafeina in ea.
didialex,
io am revenit la greutatea de dinainte de sarcina, nimic mai mult, fara vreun efort, mananc numai prostii, multe dulciuri, de cand a plecat mama de la mine sunt vraiste cu mancarea (soacra-mea ar vrea sa-mi gateasca dar face numai laturi
), imi mai aduce sotul la pranz sau imi mai comand io prin oras cate o piza , o friptura; ca io nu am copil sa stea cuminte si stau agatata cu el de gat , nici pipi nu apuc sa fac, nici apa sa beau...hai ca am divagat...ce vroiam sa spun, referitor la greutate e ca suntem diferite, avem metabolism unic, asa ca fiecare din noi isi revine cum poate.
sobi,
io stau binisor la colete, mi-au venit azi cele din 29 iunie si cel din 1 iulie; sfatul meu e sa mergi la posta fiindca eu asa am facut; vitica aia de postarita mi-a cerut taxa de magazinaj ca n-am ridicat coletul la timp si i-am zis : tanti ai tupeu, dupa ce ca vin io la posta de buna voie ca nu m-ai avizat , acum imi mai ceri si bani ; chestiunea e una de principiu, fiindca taxa , stiam, a fost 5 bani
.
Sunt multumita de ce i-am luat lui David, mai mult de dragul de a comanda fiindca oricum pana acum n-a apucat sa poarte multe din hainutele cumparate inca inainte sa se nasca.
Cum esti cu pregatirile de botez la Crowne Plaza? noi duminica suntem pe felie cum se zice.
Vezi ca o sa primesti si camera in hotel prin contract , sa poti alapta civilizat sau sa-l culci pe bebe daca e obosit; noi o sa primim un apartamemt pana a doua zi la 12 dar nu cred ca ramanem peste noapte.
si david are probleme cu constipatia, face la 3 zile, ieri era a 3-a zi si nu dadea vreun semn ca ar vrea sa faca asa ca dupa ce am incercat fara succes lactulose, am pus supozitor, o fashie mica pe care o punem cu mare chin , de fapt si eu si sotul ne distram ca david o da afara cum o pun asa ca am ajuns sa o imping cu termometrul ca sa stea;
Si eu imi asum faptul ca David a ajuns sa refuze sanul ziua, dar ma mulg complet chiar daca o parte din lapte il arunc fiindca e prea mult pentru o masa 200 ml; cu toate astea, primeste masa de dimineata , in parc, formula, ca soacra-mea care il scoate zilnic zice ca laptele meu se strica in termos pe caldurile astea
; si ma enerveaza cumplit, apropos de soacre, ca imi spune : vezi , cand ii dau bibe cu formula nu da nici o picatura afara pe cand de la laptele tau uite cum mai regurgiteaza...da ma fac ca n-o aud
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
gabiu spune:
lulu26 multumesc, ai dreptate, am mai citit pe net si asa e schema.
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
http://community.webshots.com/album/559913285ldDyRQbotez[url]
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
ella_74 spune:
am uitat sa vi-l arat pe David cum face pe avionul la aterizare.
Tati zice ca lucreaza la aparate, la sol.
http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=818523606&size=l
si referitor la greutatea bebeilor eu am o dilema, David are 2 luni si 3 saptamani si cantareste 6100 gr; are 63 cm , insa nu arata asa de dolofan ca alti bebelusi/bebeluse din odiseea noastra, desi multi dintre ei/ele sunt mai mici ca varsta/greutate decat david.
mereu mi-am dorit un bebelus cu falcute si dungute la picioruse dar David nu prea are in dotare asa ceva.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
ancamari spune:
Buna seara mamicutelor!
Eu ma laud cu prima seara fara urlete majore din ultimele saptamani. De o saptamana am scos din "meniu" ceaiul Baby Drink si mai nou si ceaiul de musetel cu anason si chimen (daca-i dau 15 ml pe zi e mare lucru) si toate siropurile (Debridat, Sab Simplex, Bonisan). Ii dau doar Calma Baby o data sau de 2 ori pe zi, depinde in ce toane suntem, il ajuta sa se relaxeze, ceea ce nu inseamna ca si adoarme.
Am subestimat productia lactata pt ca in seara asta a mancat la ora 8 si apoi la ora 9 si a avut ce! Imi era o frica ca lichideaza tot si incepe sa urle de nu mai puteam. Eu nici nu am nici un fel de lapte praf in casa.
Ella - mie mi se pare destul de maricel David, are manute si piciorute destul de grasute, sunt asa bine facute. Al meu patineaza prin cadita cand il spalam pe spate si il tine mama numai cu piciorusele in apa, sustinut de subtiori, si daca-i pipai gambele sunt tari de tot, are muschiuleti copilasul, ca nu sta o clipa linistit. Mi-a placut mult poza in care aterizeaza David, abia astept sa faca si Petitul meu asa. Petit avea sambata 5,450 kg si 60 cm la aproape 7 sapt, dar el a avut 3,800 kg la nastere (d'aia aveam eu o burta imensa si inca o mai am
). Cu pipi-ul in viteza stiu exact cum e; aseara radeam ca dupa ce cresc copilul asta o sa ma inscriu la concursuri gen cine mananca mai mult si mai repede in timp record.
Elteka - e super babycenter. com, eu l-am descoperit de curand si v-am cam tradat cu el, imi place ca gasesc raspunsuri la multe intrebari pe care le am, si eu am vrut sa le sugerez fetelor sa se mai uite si pe acolo. Eu m-am inscris la ei si primesc neewsletter-ul saptamanal referitor la dezvoltarea copilasului si stiu la ce sa ma astept, ce sa cer/ofer Petitului meu. Multumesc pt exercitiile pt burta, sper sa le practic la mare ca acolo o sa ma mai ajute mama cu asta mik.
DidiAlex - bine ca ai mai scris, inteleg de ce ai absentat, si eu am facut la fel o vreme. Legat de alimentatie, probabil ca de fapt sunt numai unele alimente care stimuleaza lactatia, dar eu daca nu m-as indopa fortat probabil ca nu as manca mai nimic, ca inainte asa mi se intampla vara, si acum am senzatia ca mananc foarte mult.
Kay - un gand bun pentru tine si Sosonica, ma gandesc cu multa speranta la voi sa se stabilizeze situatia si sa ajungeti la operatia atat de necesara!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
chiquitita spune:
Fetelor, cum reusiti sa curatati limbuta, ca eu nu ajung la ea!!???
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
alynta27 spune:
Kay nu-ti pierde rabdarea! Sonia lupta!
Michigan la multe luni!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
carstea spune:
Buna fetelor,
De ieri va citesc din nou!ma bucur sa vad ca nu suntem singurii care au scapat de colici.Noi papam la san numai noaptea si ziua se mulge mami .
Stiti poate ca si noi am avut probleme dupa nastere asa ca inteleg perfect prin ce trece Kay.sa mai spun ca am avut acelasi doctor?
ma rog pt Sonia si sper sa fie o luptatoare asa cum a fost si Rares.
Rares a luat super bine in greutate:6.5kg si peste 61cm la 2 luni si 10 zile.
Ieri am facut vaccinul de la doua luni.Infanrix(fara reactii adverse)
Incerc sa citesc zilnic si din cand in cand sa postez
Ma rog pentru sonia!
Pepsi spune:
didi, iubito, stai departe de laptele praf, te rog eu mult, nu dispera, exista cum spunea laura, puseuri de crestere, sau de ce ti se pare ca maninca mai putin, ei, cu virsta sug mai putin la sin o cantitate mai mare de lapte in timp scurt! e normal sa scada caca si pipi cu virsta, uda mai putine scutece, nici al meu nu doarme tot timpul, uite, azi noapte m-a tinut treaza de la 3 la 6, si nu e motiv sa-i dau formula.....nicigind, nu exista disparitia laptelui, daca alaptezi si te hranesti corescpunzator nu pierzi laptele, eu, nu mai alaptam de 6 luni si aveam lapte!!!!!!da-mi pe privat daca ai intrebari ca sint cam zombi zilele astea si poate nu intru tot timpul, nu te las sa renunti la alaptat, mori cu mine de git, dar nu te las auzi! nu pe tine, nu ai voie, te rog mult, te ajut eu cu tot ce vrei si pot, te si sun daca vrei, dar nu te las sa renunti, nu da formula te rog eu!te pup, curaj, hai ca reusim noi, si eu am niste puroi pe acolo si nu-ti zic prin ce dureri trec.....dar nu renunt, mor cu el de tita, ca stiu cit de bine i-am facut primului, si l-am alaptat pe primul 6 luni exclusiv, nici APA nu i-am dat, si uitat-te la pozele lui, un grasan....sanatos!
ptr marirea productiei de lapte drojdia de bere face minuni, atentie nu va puneti sa beti bere.....ci drojdia de bere, aici e sub forma de praf, sau pastilute in farmacie!
andrada, imi pare tare rau, sa stii ca poate influenteaza ca nu mai maninci piine , tocmai ca spuneam ca drojdia de bere(care este in piine)ajuta sa maresti productia, poate nu e momentul sa faci cura de slabit, stai si tu pina face piticul 6 luni, sau totusi daca ai redus, fa-ti bauturi energizante(am vre-o 4 feluri cine le vrea sa dea PM) cu drojdia de bere cite 1 lingura, eu, le-am testat ca-mi venea greu laptele(in a 6 a zi) si a dat rezultat......acuma cu candida asta mi-au spus sa reduc ce contine drojdie bere.....of, si eu ma gindeam ca nu sint buna de nimic, ca laptele nu e bun, ca mai buna e formula, ca macar bebe lua in greutate, hai nu te lasa, esti o fata curajoasa si luptatoare, toate vad ca trecem prin asta, ne indoim de noi, mai ales cum zice laura ca nu sintem termos sa vedem cit si ce avem in sini, curaj mult si nu renunta, vom reusi cu toate!
sint de acord cu ce spune laura citz Fetelor, laptele nu "se termina".Ca nu aveti un termos in sani si gata,se termina, pa si pusi. NU! Aveti grija, la 3 saptamani, la 3 luni si la 6 luni sunt niste praguri de crestere cand copilul isi regleaza cantitatea de lapte. De aceea, o sa vi se para ca e mai putin. Dar nu e, daca puneti copilul la san mai des o sa fie mai mult si destul. E o greseala sa dati formula! Mai bine mai des si se regleaza, garantat! Daca m-ati fi citit pe mine la prima fetita ce disperata eram si pana la urma s-a rezolvat,am avut incredere in natura! Nu uitati sa beti muuuult de tot, eu beau acum cam 4,5 litri de lichide,daca nu chiar mai mult, pe bune.PE caldurile asteaa... Si stressul scade cantitatea. Dar de terminat nu se "termina" atata timp cat secretia e stimulata de bebe!
didi, intrebai de mine, sint zile si zile, azi noapte am dormit 4 ore.....alaptatul merge tot mai bine, adica nu mai pling la fiecare alaptat, s-au spart si besicile, bebe ia in greutate, a avut un puseu de crestere la 3 saptamini, apoi a dormit 2 zile......sintem bine in general, cu Dominic am probleme ca zic ca poate are fimoza, si sintem in tratament, ca mi-a facut o infectie urinara si avea pietre la 3 ani, asteptam sa vedem ce zice la eco in august, sper sa nu fie nimic grav! in rest sintem ok, te pup
va pup pe toate, m-am bucurat tare mult sa vad vesti bune ptr Kay
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
angelabv spune:
Buna Pepsi, ma bucur ca merge bine alaptatul- eu de vreo 2 simt ca sinul drept e mai moale, ii cam iese din gurita dar il bag l aloc, trage dar simt ca nu se umple asa mult, uneori. II dau numai lapte, asa cum ai spus si e cuminte Nicole, uneori doarme de la 10 la 4, dar nu mereu, apoi maninca si mai doarme 3 ore. Asta de vreo saptamina asa si nu stiu cit o sa tina . Scriai de ceva cu drojdie de bere, m-ar interesa sa incerc- poate imi scri cum scrie pe pachet- in engleza, si de unde cumperi ? Pe PM daca ai timp sieu mai mult seara reusesc sa intru- ai mei sunt inca aici, pina in octombrie- nu stiu ce m-as fi facut fara mama...Ce vroiam sa te mai intreb tu ai marsupiu de carat bb-ul? Daca da, de care ai ? Mersi si numai bine...multumim de sfaturi si informatii
Angi si Nicole
andradap spune:
Buna Dimineata
KAY,SONIA 
Androix, multumesc pentru SFATURI! Am vrut sa-ti dau reply, dar am realizat ca NU AM CUM
Asa ca iti MULTUMESC aici ! Si... poate mai dai din cand in cand pe la noi
Ca vezi, e mare nevoie de tine!
Legat de exercitii, pana la urma a explicat ELTEKA.
ELTEKA
. Nu stiu cat de fotogenic e ANTONIO, cred ca mai degraba sunt eu ARTISTA
si fac poze frumoase. Oricum de-abia astept videoclipul facut de cel care a filmat la botez. Si Dolofanel e un scump si isi merita pe deplin "NUMELE"
Si la 6 saptamani n-or fi dinti, or fi colici!
Poohy
... daca te pot ajuta cu lamuriri in ceea ce priveste botezul....
sa-mi zici!
Didialex, ELTEKA, vad ca vorbiti de pasapoarte. Noi mergem chiar azi sa-l trecem pe ANTONIO pe pasaportul meu. Ca se pare ca e nevoie sa fie si el trecut cu poza undeva
. Nu stiu daca va ajuta, dar aici in RO, ne trebuie urmatoarele acte (asta pt. ca si eu si sotul schimbam pasapoartele: eu ca mi-am schimbat numele si sotul domiciliul
): pasapoarte veci, niste cartonase (fisele de inlocuitor-ti le dau ei) pe care le completam cu numar pasaport si numele nostru, carti de identitate in original si copie, formulare tip 1 de cerere pentru eliberarea unui nou pasaport (luate de acolo), certificat de casatorie in original si copie, o declaratie pentru includerea minorilor in pasapoartele parintilor (luata de acolo), certificat de nastere copil in original si copie, un formular cu cerere tip 4 pentru includerea copiilor sub 14 ani in pasaport (luat tot de la ei) si trebuie sa mai ducem O POZA cu ANTONIO de 2,5 cm pe 3,5 cm. Chiar azi mergem acolo si va mai spun cum a fost ![]()
Dideip, eu nu i-am dat decat 200 ml de HUMANA pana acum. Dar eu HUMANA 1 i-am dat si in ziua cand am venit cu el acasa si mi l-a acceptat. Atunci aveam sanii tari dar nu stiam cum sa-l asez la san
si a baut si atunci si acum...DE FOAMEEE Ca de exemplu, aseara nu a vrut sub nici un chip sa-mi accepte nici biberonul cu lapte praf, nici cu lingurita si culmea nu a vrut nici laptele meu muls (cu 3 ore ore inainte ca am zis sa cresc cererea poate asa cresc oferta
) din biberon si nici cu lingurita, in schimb sa suga la san ii placea... Mama mi-a recomandat sa-l las sa se mai infometeze... si doar cand chiar NU are lapte si e infometat si agitat atunci sa-i dau...
Acum am vazut ce a scris ELTEKA... cu mine care am crescut pe FORMULA....
Ei bine... eu sunt taaaaare ALERGICA... si desi prefer exactitatea cantitatilor de la formula... parca imi doresc totdata si sa-i dau cat mai mult timp de la san
In fine, ma cam contrazic singura, iar ANTONIO isi vede de treaba lui... REFUZANDU-MI orice mijloace de-ale mele de HRANIRE: BIBERON, LINGURITZA, indiferent daca e laptele meu sau formula. EL VREA DOAR LA SAN. L-o fi ducand capu' pe el mai mult decat pe mine! ![]()
Carrie, la mine nu scuipa niciodata sanul, dar vedeam eu ca e moale si mai lasat
si desi iesea lapte in continuare din san... ma gandeam ca NU are presiunea cu care era el obisnuit 
Apropos de KG, noi aveam la fix 2 luni: 61 cm si 5,4 Kg. Acum, avem 5,650 Kg si in lungime nu l-am masurat. Dar cu cantarul stau pe masa din bucatarie pt. ca am facut obsesie din acantari sa vad cat mananca ![]()
Ankaaa bine ai revenit!!!!
Asteptam poze cu baietelul tau... MAi asteptam daca e cazul cu videoclipul ![]()
Michigan
Esti simpatik foc!
An@
... Asa zic toti: CA SEAMANA cu mine
Si parca vezi ca atunci cand o creste va semana cu sotzu'
Legat de trusou si prima. Eu nu sunt din sectorul 3, dar nici acum nu am primit banii de trusou, in schimb PRIMA am fost s-o iau pe 5 IULIE. Alocatia nici acum nu a venit prin posta.
Gabiu, vaccinul INFANRIX de 250 RON este doar pt. O DOZA
Liviana... ma crezi ca m-a batut ganbdul sa ma mulg mereu si sa-i dau cu biberonul, asa vazand clar cat mananca? Dar ce te faci? Ca lui nu-i place decat la SAN!!! Chiar si laptele meu il prefera de la san decat din biberon sau din lingurita!
Cu dietele, nu stiu ce sa zic, ca doar n-oi face lapte din dulciuri, paine sau fainoase
Dar oricum, voi avea grija sa mananc mai mult. Ieri dupa ce a supt el pana s-a umflat, am bagat repede pompa sa-i mai adun cate ceva. Si doar 30 de ml am reusit sa mai sotrc, dar nu i-a vrut NEAM. Nici atunci nici dupa 3 ore... Abia dupa vreop 4 ore i s-a facut foame...
Cleopiciu, KAy a botezat-o pe micutza: SONIA MARIA
Sobi, cand ragaie, efortul respectiv sau "zdruncinatura" excita nervul FRENIC care declanseaza acest SUGHIT. Asta este explicatia
Dar sa nu ti se mai rupa inima cand sughite... ca nu pateste nimik. ANTONIO si adorme sughitand cateodata. Si cand adoarme se termina cu sughitul.
Alteori ii mai dau sa suga si asa ii trece ![]()
Ella_74, si eu cand ma uitam la DOLOFANEL ma gandeam: UITE un COPIL bine HRANIT
spre deosebire de slabanogul meu
Dar nu e asa... Conteaza si lungimea
Pepsi multumim de sfaturi!!!
Poate pui chiar aici pe forum acele retete pt. bauturile energizante, ca sunt convinsa ca multe fete ar dori sa afle! 
Gata, ma duc la strecurat ceaiuri!!!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio