*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)
Raspunsuri - Pagina 26
Alyna24 spune:
Andrada, pai...cam ne pregatim.Mai avem un pic.
Abia astept sa-l vad la scaldat
.Si...sper sa se mai calmeze dupa botez.![]()
imi pare rau ca nu mai ai atat laptik.Cand nu mai e....asta e!
Eu nu prea apuc sa mananc decat 1 data pe zi, in rest ciugulesc cand prind ceva.....si lichide nu beau chiar 3-4 l pe zi dar...Slava Domnului ca am laptik.![]()
Pt constipatie eu ii dau ceai de musetel.De fapt asta bea zilnic.
Noi ink avem laptic in tzitzi insa seara nu avem rabdare sa mai tragem asa ca...ii dau sa pape eventual inainte de baita caci dupa....neam' nu mai mananca.Il mai pacalesc de ex, ca aseara dupa ce l-am adormit, i-am scos suza si si i-am bagat tzitzi.Si mi-a dormit de la 23 la 5 dimin.
Ne mocioflim si noi pumnutii in gurita cand prindem ocazia....a inceput sa apuce lucruri si are tendinta sa le bage in gurita iar...balute.....avem la greu.Dar nu ne dau ink dintisorii.Avem doar o tenta alba la gingii insa n-au spart gingia deci...avem de asteptat.
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
gabiu spune:
duda35, poate a dat si ea de putina liniste si recupereaza, nu-ti face griji, mai bine te-ai bucura. Si al meu a inceput sa doarma mai mult.
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
[url"http://community.webshots.com/album/559913285ldDyRQ"]poze botez[url]
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
Alyna24 spune:
Gabiu, eu stiu ca trebuie luat vaccinul si la 4 luni si 6 luni.Sunt alte doze.
Michigan, La multe lunisoare!
Poohy, cand ai dat comanda la LR?Ca eu am dat-o pe 1 iulie si ink nu am primit nimik.Ella a primit si ea ieri 2 colete.A intrebat la posta si...nimik!
O sa mai intreb si maine...poate...cine stie!![]()
pt Sosonica!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
cleopiciu spune:
BUNA!!!
Sunt o mmamica de ianuareie- februarie,am citit despre micuta SONIA
,sa-i dea DUMNEZEU sanatate si lui Kay putere ....
Vroiam sa va intreb daca stiti cumva daca a botezat-o pe micuta si daca nu ar fi bine sa ii dati iddea ,sper sa nu va supere mesajul meu ,DAR EU CRED CA BOTEZUL ESTE SPRE SANATATE ....

An@ spune:
In primul rand scuze pt mesajul meu anterior inrosit. Nu asta mi-a fost intentia. Habar n-am cum de am reusit sa-l inrosesc pe tot.
Lulu26, multumesc pt PM!!
Duda35, si a mea a dormit mult azi, cam dupa fiecare masa (masa care a fost din ora in ora). O fi de la caldurile astea? ca parca e toropita. Nu doarme mult, cate 15-30 minute, dar des azi. Si ieri cam la fel. Si eu ma gandeam daca o fi in regula?!
of, nu mai trec odata caldurile astea!!
Intrebare: fetele din setorul 3, ati ridicat banii de trusou si indemnizatie? de unde? si la cat timp dupa depunerea dosarului? ca sotului meu i-au spus ca vor veni cu posta. Am incercat sa sun la nr de tel primit de la ei, dar nu raspunde nimeni. Or fi plecat toti in concediu??

Mami de Ana
An@
mica0307 spune:
poohy mie mi-a zis dr ca doar in ziua vaccinului o sa fie mai scancita. Da Maya nu a avut nici o problema.
elteka, poohy
multumim.
elteka super tare aventura ta. Iar DOlofanel are un nasuc sa-l mananci, nu alta.
dideip eu ii dau acum milumil insa dr mi-a zis sa schimb cu nan hipoalergenic sau topfer biopre.
liviana sambata avea 5.910 gr si 60.5 cm.
Maya nu a facut deloc kk ieri si nici azi pana acum. Ce recomandati??? Sa ii bag un supozitor cu glicerina???
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
gabiu spune:
alyna24, medicul meu de familie nu stia de vaccinul asta si va trebui sa cumpar eu dozele necesare. Deci acelasi vaccin la 2,4 si 6 luni?
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
http://community.webshots.com/album/559913285ldDyRQbotez[url]
lulu26 spune:
mica0307 chiar te rog sa ii bagi supozitor, altfel se va chinui si mai mult ca va forma dop si il va elimina si mai greu. Nu lasa mai mult de 2 zile...daca face tare mereu in cazuri mai grave ajunge la fisuri anale...deci nu e de gluma. Parerea mea: mai bine dependent de glicerina decat fisuri. Am credinta ca se va mai remedia pb asta odata cu introducerea sucurilor.
quote:
Originally posted by gabiu
alyna24, medicul meu de familie nu stia de vaccinul asta si va trebui sa cumpar eu dozele necesare. Deci acelasi vaccin la 2,4 si 6 luni?
gabi-Albert Mihai, 10.05.2007
http://community.webshots.com/album/559913285ldDyRQbotez[url]
Nu acelasi vaccin!
Stai linishtita...nici medicul meu nu stia.
Deci: la 2 si 6 luni infanrix hexa , la 4 luni infanrix ipv hib.
tb sa cumperi 2 hexa si 1 ipv hib
Lulu si
Alessia Ioana
angelabv spune:
Mica, am scris ca botezul e mai diferit, fata de cel ortodox. Eu sunt ortodoza, dar aici merg la biserica la protestanti - sotul meu e dintr-o familie de olandezi, el e nascut aici , in Canada- nu avem in zona biserica ortodoxa asa ca Nicole va fi botezata la biserica, fara sa fie bagata in apa, sau cu nasi si luminari. Parintii mei sunt aici, nu sunt foarte incintati dar eu nu prea am mers la biserica prea mult nici inainte, asa ca... E cam ca la catolici, va fi crestinata - asta e cel mai important ! Dar apoi vom avea un chef cu prietenii mei romani!!!!
Cred ca am mai scris, eu merg cu Nicole peste 2 saptamini la vaccinul de 2 luni si mi-au spus sa-i dau Tylenol cu o jumatate de ora inainte de a merge la doctor, probabil s-o calmeze si pentru durere, sper sa fie OK !
Elteka, mi-am luat Dr Spock -Child care si Secrets of the baby whispererer---- Tracy Hogg // am de citit acum, dar daca consideri ca ai ceva recomandari, o carte interesanta- scrie-mi te rog, as vrea totusi si sa cumpar ceva, sa am in casa - in biblioteca.
Felicitari Ankaa pentru bebe !!Eu am vazut o graviduta ieri si ma gindeam nostalgica la burtica mea, parca imi e dor...
Va pupam,Ani si Nicole
Sobi spune:
Sonia e o luptatoare! ne rugam pentru ea sa fie totul din ce in ce mai bine.
elteka, ce bine ca ne-ai tradus ceva exercitii pentru burtica! multumim mult... in principiu am inteles asa in mare care e smecheria - trebuie sa faci exercitii de respiratie cu burtica cat mai trasa, ma pun pe treaba! si pe mine m-a intebat o amica acum 2-3 zile in ce luna sunt, nici nu am apucat sa deschid gura si mi-a urat "sarcina usoara!" - mi-a distrus ziua!!!
poohy, e tare dragut bouncer-ul roz!
cand ai dat comanda de la redoutte de ai si primit-o? eu am dat pe 30 iunie si nimic... ella, tu cum stai cu coletele?
andrada si eu ti-am admirat pozele de la botez cu antonio, dar si rochita! parca tu povesteai ca dupa ce da gazele afara incepe sa sughita asta mic, asa patesc si eu si nu inteleg de ce? are vreo explicatie chestia asta? mi se rupe inima de el cand incepe sa sughita...
din mesajele voastre mi-este foarte clar ca am cel mai cacacios / pisacios bebelus de mai-iunie...am discutat si cu 2 pediatrii (vineri mai vedem unul!), se pare ca are un tranzit bun, asa ca atata timp cat mananca bine si ia in greutate nu ma mai stresez cu asta.
fetelor, sincer va admir pentru ambitia pe care o aveti pentru a alapta exclusiv la san. si eu il alaptez la fel in cea mai mare parte a timpului, insa mai ies prin oras cu diverse chestii si atunci primeste biberon...
si al meu doarme bine noaptea, am citit in cartea mea ca noaptea sa nu socializez cu el mai deloc, doar il schimb si ii dau sa manance fara sa aprind lumina, doar o lampa mica de veghe. am aplicat metoda si se pare ca si-a facut un program de noapte ok. doamne, sper sa-l tina!!
cam asta de la noi, va pup.