*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

si eu stau prost la capitolul kg...din 20 am scapat doar de 13
cineva mi-a zis in timpul sarcinii ca cel mai greu scapi de cele care le iei pana in luna a 7-a si se pare ca asa este..pana in a 7-a am luat 8...in lunile 8 si 9 am luat 12

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

An@ ti-am trimis PM datele de contact

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

am uitat sa ne laudam:
azi avem o luna!

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

fetelor, am o intrebare: vaccinul INFANRIX HEXA contine toate cele 3 doze ce se administreaza la 2, 4 si 6 luni sau trebuie cumparat altul de fiecare data?
michigan, ma bucur ca-ti plac pozele, despre kg ce sa zic, si eu am 5 in plus dar asta e , lapte sa fie ca de dat jos o sa dam dupa

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Mesaj de la Chris27 postat pe Sufletul credintei:

Trimis la: - 17/07/2007 : 16:34:07
--------------------------------------------------------------------------------

Am primit acum mesaj de la Kay;"E ventilata,are puls foarte mare 190-198,respira si singura,dar extrem de prost,nu mai are febra,nu prea tolereaza mancarea...nu e nici bine,nici foarte rau.Iti mai zic.Nu pot vorbi,nu mai am putere."...Nu am cum s-o intreb daca a ascultat mesajele mele vocale...

Doamne, sper sa o stabilizeze si sa ajunga cu ea la operatie... Sper din toata inima sa se faca bine si sa se bucure unii de altii...
Va citesc zilnic dar nu mai pot scrie, nu-mi gasesc linistea, as vrea sa o putem ajuta cumva pe Sonia...

Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

ELTEKA si piticul meu seamana perfect cu sotul...face chiar si gropite in obraji cand zambeste.Si noi facem botezul tot in august,pe 18.Inca n-am inceput pregatirile,dar presimt k voi intra in criza de timp.Referitor la kg,am ramas si eu cu destule asa k am renuntat sa ma mai cantaresc.Era un stres in plus.Sper doar sa intre vreo rochie pe mine pana la botez.

Mergi la inceput

Imi vine sa de fericire pentru orice veste cat de mica ca Sonia este mai bine !!!!

quote:
Originally posted by gabiu

fetelor, am o intrebare: vaccinul INFANRIX HEXA contine toate cele 3 doze ce se administreaza la 2, 4 si 6 luni sau trebuie cumparat altul de fiecare data?
michigan, ma bucur ca-ti plac pozele, despre kg ce sa zic, si eu am 5 in plus dar asta e , lapte sa fie ca de dat jos o sa dam dupa

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Vaccinul e pentru 2 luni, pentru 4 luni se ia penta(ipv hib) si la 6 luni inca unul hexa.

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

lulu26 multumesc frumos de lamuriri
Doamne ajuta kay sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Wow, ce mult ati scris, fetelor. Eu azi m-am intrecut in treburi gospodaresti, facute bineinteles cu viteza vantului: curat, spalat rufe, piata, mancare.
Da, Mica, Matei are o ie pe care i-am cumparat-o recent cand am fost la Sinaia. I-am luat-o pt ca e racoroasa si il apara de caldura.
Andrada, lasa dietele ca sa nu pierzi laptele. E timp si pt asa ceva! Sunt convinsa ca asta ti-a afectat productia de laptic! In plus, stii tu, o data prins gustul biberonului, BB renunta la san!
Mica, eu cand ii faceam lui Matei laptele praf ii fierbeam la ora mesei apa plata. In general eu prefer totul facut fresh cand e vorba de copii... Ce greutate mai are Maya? Aseara l-am cantarit pe B cu cantarul de bucatarie si se pare ca avem 5,6 kg, deci am luat 1 kg in ult 3 sapt ceea ce cred ca e ok.
DidiAlex, merci pt compliment. Cat despre fetita, no way. O sa fiu soacra cu 2 nurori si basta. Botezul e pe 18 august, adica sambata.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Fetelor,
Nu stiu daca sa ma bucur sau sa-mi fac griji.
Bebelina mea doarme aproape in continuu de aseara de la 10, cu mici pauze incepind de la 7 dimineata de masa...maninca cate 6-10 minute si se culca...nu a stat nici macat o ora treaza, ea de obicei statea cite 6-8 ore pe zi treaza...
Adevarul e ca fratiorul ei cel "cumintel" a plecat azi la mare si e destul de liniste in casa, dar au mai fost situatii si nu a dormit asa.
Am incercat sa o pup, sa aspir in camera ei si...nimic...
Ati patit asa ceva...somn prelung?

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput