*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Puteti sa mai puneti o data va rog lista lucrurilor de care e nevoie la botez ca eu nu mai gasesc mesajul?

Sobi, are o singura melodie bouncer-ul. Il pun pe vibratii, si Manu e ca hipnotizata. Nu il las prea mult insa ca mi-e cam frica, astept sa mai creasca.
Comenzile de pe laredoute le-am facut pe 28 si 30 iunie (ca le-am impartit in 2). Au sosit la posta pe 16 iunie. Eu am fost norocoasa si am primit aviz.
Ma gandeam sa mai comand acum ca am primit un cod de reducere de 20 de euro si transport gratuit (pentru contul meu) si am ochit niste chestii pentru Manu pentru la anu. Dar mi-e ca exagerez (insa ce am primit pana acum imi plac mult, sa o mai imbrac si in rochite, nu numai in body-uri) Ma intreb cam ce inaltime au in general bebeii la 1 an...

Ella, mie mi se pare ca Davidutzul tau are manute si picioruse cu colacei! Si e un scumpic ;) Sa ne zici daca se linisteste Davidutz ca se aproprie de varsta magica de 3 luni. In jurul meu toata lumea vorbeste de 3 luni ca de un prag minunat - dupa bebe te recunoaste, se joaca, coopereaza si nu mai are nervisori sau colici! Asa o fi?

Kid, chiar ca e scumpic micutul tau!

Ancamari, imi place mult motzul lui Andrei-Cristian!
Manu cheleste rau de tot

Vreau si eu metabolism care sa arda repede Mancati si dulciuri si nu va ingrasati! Cand am inceput aerobicul am zis ca pot sa mananc si eu niste ciocolata, si mancam 4 bucatele pe zi (ce e drept, alba). Atat am adaugat si mergeam si la sport de 2 ori pe saptamana. In 2 luni am pus 5kg pe mine Dar nici regimuri cu salata si apa nu pot sa tin Am o prietena care manca si o paine pe zi si tot nu se ingrasa. Acum nu mai mananca o paine pe zi, si e slaba tar.
Mai am o prietena care trebuie sa nasca in august, la al doilea copil, si e ingrijorata ca a pus maretul numar de 6kg pe ea! La primul copil nu a pus nimic...
Dar nu conteaza, Manu sa fie sanatoasa mititica! Sa creasta mare, sanatoasa, fericita, norocoasa si frumoasa.
Eu incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult la bebe 2, de zice sotul ca am inebunit.
Dar eu bebe 2 nu mai vreau sa se nasca vara. Toamna, ca ma capiaza caldurile astea si se chinuie si ea mititica.

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Andrada nu ne-ai spus cum e leaganul. Se simte bine Antonio in el?
La mine inca tin bateriile..au mai bine de 6 sapt de cand le folosesc , sunt super incantata ca nu mai sunt legata de o priza. Daca se consumau repede preferam priza.

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ancamari, poohy Multumesc de aprecierile la adresa juniorului meu

Am o intrebare pt mamicile care au facut deja vaccin la bebei: trebuie neaparat puse comprese reci? Noi am facut astazi vaccinul si mi-a spus dr ca nu e nevoie de comprese, sa-i dau doar o lingurita de nurofen sau eferalgan mai pe seara. Eu credeam ca se face in picior vaccinul, dar i l-a facut in mana; a urlat juniorul, dar nu cred ca de durere, ci pentru ca a fost imobilizat si nu i-a convenit

In legatura cu kg in plus, eu mai am 9 de dat jos . Am inceput sa fac aerobic, dar e mai greu, ca nu am facut de anul trecut si ar trebui sa tin si regim, ca altfel nu slabesc deloc...
Ma enerveaza ca nu pot sa beau multe lichide zilnic. Cand va aud pe voi cu 4-5 litri ma sperii ca eu de abia reusesc sa beau 1-1.5 l/zi.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna fetelor!
Salutare bebelusi!

Ne in continuare pentru Sonia si asteptam vesti din ce in ce mai bune.

Noi am mancat foarte variat, in spital san si completare,cand am ajuns acasa i-am dat doar san si dupa o saptamana dr de familie care e si pediatru a zis sa ii dau si completare pt ca luase in greutate cu cateva zeci de grame mai putin decat ar fi trebuit,(mi-a zis ca laptele meu nu e consistent) si am mers asa timp de vre-o luna in care bebe a crescut f frumos. In tot acest timp laptele meu il dadeam cu biberonul ziua(o masa de la mine si una cu lapte praf) si noaptea de la san, fara completare, ziua nu vroia sa suga. Dupa o luna am mers la alt medic pediatru care ne-a spus ca e prea gras si sa renunt la completare.
Acum ii dau doar san, dar cand plecam in oras si nu reusim sa ajungem la timp acasa ii dau lapte praf (Humana 1).
Aseara a mancat lapte praf 250ml(adica 130ml,apoi inca 60ml si inca 60ml) altfel nu se oprea din plans, am crezut ca o sa vomite sigur pt ca a mancat enorm de mult, dar nu a fost asa...nu stiu ce s-a intamplat de a mancat atat, oare l-am infometat rau de tot cu laptele meu de la san?

Nu stiu cati cm are, oricum peste 60, si 5600g la 2 luni si 3 zile.

Am vazut toate pozele si toti copilasii sunt niste scumpi

Am stabilit si noi botezul si petrecerea pe 27.o7
Nasa copilului a zis ca o sa ii cumpere un prosop alb in loc de panza, zice ca asa o sa il folosim tot timpul pe cand panza nu...
La botez trebuie doar o singura lumanare, nu?

DIDIAlextrimit acum adresa mea pe mailul comun, ca sa o putem ajuta pe Msemcu cu hainute. Cand o sa vina in oras a zis ca ma suna sa ne intalnim, adica la sfarsitul lunii.

de Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
www.youtube.com/watch?v=bfEUQ4-IV2g" target="_blank">primele clipe de viata ale lui Domi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by kid

ancamari, poohy Multumesc de aprecierile la adresa juniorului meu

Am o intrebare pt mamicile care au facut deja vaccin la bebei: trebuie neaparat puse comprese reci? Noi am facut astazi vaccinul si mi-a spus dr ca nu e nevoie de comprese, sa-i dau doar o lingurita de nurofen sau eferalgan mai pe seara. Eu credeam ca se face in picior vaccinul, dar i l-a facut in mana; a urlat juniorul, dar nu cred ca de durere, ci pentru ca a fost imobilizat si nu i-a convenit

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

La noi in picior l-a facut. Nu e obligatorie compresa, dar ajuta. Eu i-am pus un supozitor cu paracetamol si pana acum (24h) nu a facut febra, nu a marait...totul normal. Si pitica mea a plans la vaccin dar mai mult ca a trezit-o din somn si ii tzineam piciorul imobilizat si nu putea ea sa se desfasoare. Nu cred ca a realizat intepatura.

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Gata, am pus adresa mea postala pe mailul comun.

Despre kg in plus, eu nu mai am decat unul, dar mai am un pic de burtica si mananc muuulte dulciuri si f multa inghetata, nu ma pot opri.

de Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
www.youtube.com/watch?v=bfEUQ4-IV2g" target="_blank">primele clipe de viata ale lui Domi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

intram si noi putin sa va spunem ca la o luna si o zi ne-am grasunit cu 1200g, aveam 4900 dar cu costumas si cu pampers plin de kk ( ce rusine, am facut exact in cabinet)asa ca dr a mai scazut 200giar din spital am plecat cu 3500
mami e f bucuroasa!

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna fetelor.ieri am sarbatorit 3 ani de casnicie.si i am facut cadou sotului un tort in forma de inimioara foarte frumos si foarte bun,un servici de masa pe care mi l doream eu de mult si un aer conditionat.defapt cadoul e ptr amandoi.el bineiteles ca nici nu a stiut ce sarbatorim.i am facut surpriza.cand m a vazut cu tortul s a uitat mirat ptr ca nu stia cu ce ocazie e.seara m a invitat si el la restaurant.a fost o zi frumoasa cu exceptia ca mi a luat politia permisu de conducere ptr ca nu am acordat prioritate unui pieton.ptr o luna,dar bine macar ca nu mai trebuie sa dau examen.(fain cadou am primit si eu.....).
apropo.fetele care au clima spuneti mi va rog nu ii afecteaza pe bebelusi?sau pe voi?eu l am montat in alta camera oricum.dar deja nu mai rezistam ziua ajungea in casa la 36 de grade iar seara scadea abia pana la 31.acuma ni l a montat si deja ne simtim mai bine.e mai racoare.
copilul meu doarme seara de la 10 sau 11 si se trezeste fix la 2.30 apoi la 4.30 si la 6.30.nici daca i as pune ceasul sa sune nu cred ca s ar trezi exact la aceasi ora.spuneti mi va rog cum as putea sa ii schimb programul asta si sa il fac sa fie perioada de somn macar de 3 ore?bine macar ca nu sta mult treaz,dor suge 5 10 min si adoarme iar.mai rar sta si cate o jumatate de ora.deci noaptea ne tezim cam la o ora jumate.si ziua nu avem un program doarme cateodata 2 ore(mai rar)si de obicei cate 10 min,jumate de ora.si ar manca non stop.nu stiu cum sa ii reglez programul,ca daca plange nu pot sa nu ii dau sa manance.incerc eu sa prelungesc pauza cat mi mult dar tot nu e suficient.si deja la 8 sapt are 3 kg in plus.
imi pare rau ca nu va dau si eu raspunsuri dar nu am apucat sa citesc din urma.acum am sa ma pun sa recuperez,daca nu se trezeste bebito intre timp.

poze rafi si poze botez http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

ali24, eu am AC si la bb si in alta camera.Dar cum in casa sunt 30 de grade si dc dau drumul la aer in sufragerie temperatura scade cu viteza melcului, eu l-am folosit si pe cel de la bb, chiar la cateva zile dupa ce am sosit de la maternitate.Nu il las sa mearga non-stop, il las sa scada temperatura cu 2-3 grade, il mai opresc, iar dc tin usa inchisa la dormitor temperatura scazuta se pastreaza mai mult.Iar aerul nu bate in directia lui bb.Pana acum, multumesc lui Dimnezeu, nu am avut nici un fel de probleme.Noaptea in schimb nu dormim cu el, dorm cu geamurile deschise, desi naptea trecuta nu a fost nici o diferenta.

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna mamici si capsunici. ce mai faceti ?
Vai cat de greu e sa nu apuc sa vorbesc cu voi si sa nu stiu ce se intampla pe aici, parca sunt chiar pe dinafara. Am avut acum un ragaz de 10 minute in care am spicuit putin si normal ca mi-am depistat si eu probleme printre ale voastre.
Prima, e lapticul. si eu credeam la un moment dat ca nu am destul dar am observat ca gurita micutei mele e plina de lapte asa ca m-am linistit, iar faptul ca doarme noaptea cate 5 ore legate ma face sa ma gandesc ca e satula sau cel putin asa sper. In greutate a luat cam 800 de grame pe luna, si mi se s-a spus ca e bine avand in vedere ca e si cald si mai transpira.
Adevarul e ca si eu dupa ce mananc consitent simt cum mi se umplu sanii.
a doua e constipatie, adica asa zic eu deoarece face de vreo 3 zile numai su ajutorul supozitorului. De scremut nu se screme dar m-am speriat cand am vazut ca a trecut o zi si nu a facut deloc, ea care facea in fiecare pampers. Oare se schimba asa de brusc tranzitul si o sa inceapa sa faca mai rar?????? Azi nu ii mai dau supozitor sa vad cand si cum o sa faca.
in rest suntem bine . va pupam dulce pe toate si in special pe Sosonica.

Sunt mamica

Mergi la inceput