Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Nu Paxela...stii ca nu as face asa ceva...pur si simplu vroiam sa mai stam la taina (cele care eram on), insa am fost interpretata gresit si mi s-a raspuns intr-un fel pe care nu-l suport.
Urasc prostia si ipocrizia...
Cele vechi stiti prea bine ca nu e pentru prima data cand va atrag la vorba atunci cand pot si mai ales cand nu e activitate in stup. Mi-am motivat absenta mea si nu doresc la nimeni motivele care au stat la baza acestei absente...
In fine...

Vroiam sa stiu daca pot sa-mi tund fetita sau trebuie sa astept un an de zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

absoluta,
asta cu tunsul e la atitudinea ta, preoti spun ca nu are treaba obiceiul asta cu biserica, babele zic ca nu e bine, acummm.......... eu una nu l-am tuns pe silviu pana la mot si nu am de gand sa o tund nici pe ea, nu de biserica, nu de babe, ci ca asa mi sa pus mie

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Absoluta..Babele spun ca nu e bine sa o tunzi inainte sa-i rupi turta (echivalent la taiat motzu de la baieti).Ca cica nu mai creste sau nu se mai marita...chestii d'astea.
Eu nu il tund ca nu prea am ce dar, tu fa ce-ti spune instinctul.

apropo de schimbul de replici

CATFIGHT! SA FACEM GALERIE...

Rad eu rad dar pan acu juma de ora am jelit citind de fetita din iunie SONIA ...asa ca orice ma va lasa rece de acum...bine ca am baiatul sanatos ceea ce va doresc si voua.
Noapte buna.
Nu uitati sa spuneti o rugaciuen pentru micuta Sonia.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ABSOLUTA eu vreau sa-mi tund fetita si a mea este mai mica decat a ta cu 1 luna si 4 zile,am vorbit cu o frizerita de aici si mi-a spus ca a tuns nepotelul ei la varsta de 3 luni si a fost ok asa ca si eu ma pregatesc sa o tund,mai ales ca isi tot baga mainile in par apoi raman firicele de par in pumni si le duce la gurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Io n-am prins discutia, care de unde... asa ca nu pot face galerie ca nu stiu cui... glumesc... sper sa nu va suparati...

La fete se rupe turta... nu vad ce treaba are cu tunsu' ... io n-am tuns nimic la mandra... La baieti se taie motul...
Dar cum unii n-au ce face le combina adica hai sa taiem un mot si la fete, cand rupem turta... si invers... facem o turta si pt. baieti cand taiem motu'
Io zic s-o tunzi linistita... Io nu prea tin la traditiile astea oricum... Daca ai mei baieti ar avea plete acu' poate as suporta pana la un an... nu mai mult... Dar cum n-au, nu trebe sa ma gandesc la problema asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Si eu stiam ca pana la 1 an nu se tunde...insa...sotul meu tot zice....hai sa o tundem, hai sa o tundem .
Laura,asa face si fetita mea , de asta as vrea sa o tund....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Nici eu nu am fost de acord sa o tundem dar decat sa inghita vreun fir de par....m-am lasat convinsa de sot si saptamana asta daca reusesc poate va pun poze cu cheliuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Continuati va rog...

Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

vazut bb Dragos de Dana...fetelor pazea ca vine din umbra alt cucertor...gene lungi...ochi conturati...raritati pe aici...
despre tuns stiu ca nu se tundde pana la 1 an nu din cauze babesti ci pt ca au capul inca moale, dupa 1 an se mai contureaza, se mai intareste ...asta in cazul in care raz copilul in cap, dar cred ca daca putin mai ii tai din plete cu foarfeca nu cu masina direct pe cap..merge...asa gandesc eu care am avut 2 cheliosi, poate daca aveam 2 pletosi aveam alta parere...deci...de la caz la caz..si tu esti sg care ia decizia. tesi orice vei face sa nu iuti sa ne anunti...sa iei aparatul na imortalizezi momentul ...si cred ca este rubrica in tabel cu prima tunsoare...

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

am si eu o probl si nu stiu sa o rezolv...daca intru aici in dreapta sa vad profilul meu Alexia 3 este corect, dar daca intru in lista de la inceput pe 19 martie cand s-a nascut Bryan imi da profilul altei pers Lumi Nag din Iasi..nu stiu cum sa remediez ..si as fi vrut sa trec si eu ora nasterii la Bryan 10.40, nastere la 40 sapt cu epidurala.
pentru ajutor
a si pe 1 august este ziua mea fac 8 ani cum zice Alexia (adica 28)nici acolo nu stiu sa trec.......

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput