Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

absoluta ejti bronzata care va sa zica ... io xare credeam ca asa te-a lasat natura!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Eu ce trebuie sa scriu acum?!
Daca ar fi sa-ti raspund la ce ai scris imi zici ca sunt cea mai rea fiinta din lumea asta.....asa.....ca fuguta in pat la somn....sigur esti obosita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei.Sa cresteti mari, sanatosi si ascultatori.

Ela m-am topit dupa Thea.Dulce mai mamico so mananci nu alta..Eu cred ca Victor al meu mult va avea de deliberat.Sa sti ca eu il aduc si la Craiova si il las sa aleaga.Daca Tzuna se muta la Piatra Neamt il trimit si acolo si la Tg Mures, Timisoara..ce mai in toata tara.Sa cunoasca si sa aleaga caci are de unde.Greu de luat o decizie dar e treaba lui Sa se descurce...
Noua nu ne-a recomandat telina pt ca este parfumata si s-ar putea sa o refuze in schimb ne-a recomandat dovlecel din ala mic fara samburi;sa nu fie batran adica...Adica supa din mai multe.Eu personal o consider o greseala sa bagi mai mult de 2 legume la inceput.Testezi toleranta digestiva si daca e ok mai bagi o leguma; dupa 4-5 zile alta si tot asa.....Succes

Ioana eu am glumit cu duelul.Sper ca nu ai luat in serios nik caci raspunsul pare laconic si rece si nu as fi vrut sa te supar ci doar sa glumesc.

Ddana tare vonic si frumos Dragoselu.Sa va traiasca si sa fie sanatos.Felicitari ca nu ai trecut pe lapte praf caci are dimensiunile lui Victor la 4 luni.

Riloasa e normal si la Victor a aparut tarziu si a trecut de la sine.Eu nu am intervenit.Daca data viitoare mergem la gratar propun sa mergem la padure la Baneasa si cele care nu au masina sa anunte si ne combinam cate 2 familii.

Roxanici cum reuseste sa adoarma Raresu cu suzi in gura si pe tigrisor? Victor daca incearca sa adoarma pe Winie ii cade suzi;bine el doarme doar pe burta de 3 saptamani.Mai nou si in carut tot pe burta doarme ca altfel nu mai avem trai cu el.Fetele de la intalnire au vazut modelu.

Nu am pus pozele ca sotul a lasat cablul la birou asa ca ramane pe maine.Avem cateva dar tare dragute.
Va pupam.Noapte buna.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Absoluta, care-i problema ta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Diana_jors multumesc pentru lamuriri.Cred ca voi alege ceva;ne intalnim si vad cum arata si cum sunt la pipait si, incerc o comanda mai mica initial sa nu pierd prea mult daca imi subtilizeaza astia de la posta coletul.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Carmenefr n-ai adormit inca?!

Ce faci acum tu ....ma certi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

tu esti membra a acestui grup, absoluta?

Mergi la inceput

Daca tot n-ai adormit nici tu ...ia vezi sunt sau nu membra a acestui grup...

E cineva aici cu care pot sa glumesc? Sa vorbesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

'naseara, noi acum ne adunara-m pe acasa, am fost sa facem o sonorizare la un botez, am recuperat fata de la mama, am trimis-o pe soacra cu sotul sa o duca acasa, si am intrat un pic la apelul de seara
radeti voi radeti, ce copil amuzant si activ e fimiu, dar vorbim peste 2 ani, sa vedeti ce frumos e sa stai la terasa cu ei pe mese sau pe sub mese sau pe afara din terasa, sau oricum intr-un locusor unde nici nu va imaginati ca ar putea fi, eu deja sunt muna la nebuniile lui, poate si datorita varstei, si mai sunt si genul ala de mama la care "nu" este nu la priza, nu la geam, nu la foc si cam atat incerc sa ii interzic cat mai putine si in res t sa ii dezvolt personaliatea si prefer decat sa zic mami nu ai voie , sa folosesc artificii de genul, ia zi umbli aclo sau mergem sa ceva ce ii place sigur, sau cand e vb sa expun ceva ce stiu sigur ca va refuza, cum ar fi stai la masa, il intreb stai la masa sau mergem in pat, astfel incat din 2 rele sa fie nevoit sa aleaga ceva, dar sa stie ca e alegerea lui si nu ca a fost fortat sa o faca

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by absoluta

Daca tot n-ai adormit nici tu ...ia vezi sunt sau nu membra a acestui grup...

E cineva aici cu care pot sa glumesc? Sa vorbesc?

eu, eu nervi mei sunt plecati in vacanta asa ca poti sa ma si injuri ca tot ca pe o gluma o iau

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput