Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)
Raspunsuri - Pagina 28
Mihael@ spune:
acum am picat si eu ca tare greu a mai adormit Stefania, a mancat vreo ora, nu se mai dezlipea de san...
florin_a, eu mi-am luat un sezlong
www.littlebaby.ro/index.php?act=viewProd&productId=611" target="_blank">din asta de la primii pasi, inspirata de ioanaradu, si cred ca e mai bun decat salteluta pt. ca il poti folosi mai mult timp.
anamana, am citit si eu povestea teribila, m-a cutremurat, am plans de n-am mai putut, ce nu pot intelege e cum e posibil ca un medic renumit sa nu depisteze nimic de-a lungul sarcinii?
Dana, Dragosel e tare haios si frumos!
ela, intrebai de dovlecel, cred ca pt. inceput e mai bine sa pui in supa morcov, pastarnac, patrunjel, telina si dovlecelul mai incolo, cand deja a mancat toate aceste legume. asta am citit eu.
La cat mai multe progrese ale Theutei !
a, sa stiti ca si eu am terminat engleza dar am predat doar un an, apoi m-am "reorientat", cred ca suntem grupul cu cele mai multe profe![]()
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 3 luni
Val_ spune:
Ddana da, am vazut si eu pozele cu Dragosel. Super faine. Mesajul era dinainte sa plec la Baneasa dar mi s-a descarcat laptopul si nu am reusit sa il trimit. Cand ne-am intors l-am trimis, din obisnuinta, asa cum era. Dar am vazut apoi ca reusisei sa pui pozicile.
Eu fetele, sa fiu sincera, pierd mult timp uitandu-ma la pozele bebicilor vostri asa ca de citit, citesc cam pe diagonala. Fara suparare, da, daca aveti asa scumpi de bebei, ce sa fac?
Absoluta eu bantui pe aici dar intentionez sa merg la culcare. Oricum ma bucur ca ai dat un semn de viata si ca fetita ta creste frumos.
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
riloasa spune:
Imi pare rau ca nu am ajuns si noi la intalnire, dar sper sa reusesc sa vin dat vitoare. Noi stam pe la Gara de Nord si este cam departe. Mihaita de la vaccinul din maternitate a inceput pedinauntru sa faca puroi. E normal? Si dupa atatea luni?
MIHAITA 31 MARTIE
ioanaradu spune:
riloasa este normal. eu la baita am apasat usor cu o compresa sterila si a iesit la un moment dat. daca nu da semne ca l-ar durea nu-i bai.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei