Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)
Raspunsuri - Pagina 27
elpower spune:
Si Dana, bineinteles ca nu te-am uitat! Vrem sa vedem poze cu Dragosel, dar cum sa cautam? Pune si tu link.
Copiaza adresa din browser de unde vizionezi tu pozele si pune-o intr-un mesaj asa cum e ea.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
anamana123 spune:
l-am vazut eu pe dragoselu' voinicos care casca de zor. e in albumul de 3 luni...
fetelor, azi am bocit toata ziua si inca-s bulversata ...io mai intru la bebeii de ian-febr si acolo am citit azi despre un bb-fetita- de mai-iunie care e pe moarte... sunt bulversata!
sper sa-mi revin. culmea e, ca asa imi dau seama ce copil sanatos am si nu ma mai stresez ca nu papa si n-are kilele pe care ar trebui sa le aiba ...
sper sa nu va stresez.
martutza, am si io dc++ dar nu pot copia nimic de pe hub-uri pt ca nu recunosc astia id-ul meu sau nu stiu ce; e chestie de tzari!!! nu ma pricep 
au venit si la noi caldurile: adica la 25 de grade scoatem limba si transpiram ca porcii. nu stiu cum rezistam in bucuresti!
pupe
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
ddana spune:
Am pus pozicile cu Dragoselu' in userul comun, cate una pentru fiecare lunisoara, mai putin a patra, ca inca nu am implinit-o. Ma perfectioneiz io imediat si va dau linkul la mai multe poze.
Pupici
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
ioanaradu spune:
bine-ati mai venit pe la noi, fetele din umbra.
dana am vazut pozele cu dragos si cu mami si cu tati. sunteti f haiosi. sa fiti sanatosi si voiosi!
fetele ... nu va revenirati dupa intalneala?? ia mai bagati nasu' p-aci!! si cele de n-ati fost la intalnire, ce scuze aveti?
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
lauramar spune:
Buna fetelor! Intr-adevar mare liniste astazi pe aici,las ca maine seara cand ma intorc de la munca parca vad ca nu mai reusesc sa recuperez.
Am vazut si noi pozele de la intalnire,sunt toti bebeii niste dulci,doamne ce copii mari avem si frumosi.
madybulancea spune:
Fetele avem si noi botezul sapt viitoare si vrem sa facem ceva haios,dra imi trebuie niste textulete haioase,dar nu de-alea de invitatii???k vreau sa fac asa ca un manuscris cu poza lu bebe si dedesupt sa scrie ceva si sa il rasusesc sa il leg cu o findita si sa il pun asa pe masa la fiecare familie...
Cine ma ajuta cu niste textulete????
Si mai vrem sa facem o proiectie acolo la restaurant...facem un filmulet cum a aparut bebe si il proiectam pe un ecran mare acolo...sper sa ne iasa!!!
Poze Razvanelu
Val_ spune:
Ddana bine ai revenit. Poate te invata fetele cum sa pui link sa il vedem pe Dragos ca eu nu stau prea bine la capitolul asta.
Juliana foarte bine ca te-ai hotarat sa ne si scrii nu numai sa ne citesti.
Tzuna ma bucur ca Maria este mai bine. Mariuca mea mananca in continuare purin dar din ce mi-ati spus toate incerc sa nu ma mai stresez cu chestia asta.
Ce bine ca v-ati intalnit. Sper sa ajung si eu la una din intalnirile voastre. La mine conteaza mult sa fie racoare. Nu ma simt deloc bine pe caldura.
Noi am fost la Baneasa si ne-am intors abia acum. Noua ne place acolo pentru ca este foarte putina lume si aer mult mai curat.
Pupici
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
roxanici spune:
deci care va sa zica v-ati intalnit, bravo voua
mi s-au parut super tari pozele cu silviu....nici macar o fractiune de secunda nu a stat locului 
vizionat poze super faine cu Dragoselu care alege din meniu si cu Theuta care isi prinde manutele
sa ma laud si io...cum doarme raresu mai nou
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ddana spune:
Val, am reusit sa pun linkul. Drept dovada, iata-l inca o data:poze cu dragoselu. Oare mi-a iesit si acum bine?!
Roxanici, e bestiala poza cu Raresu. Imi place la nebunie tigrisorul, din motive obiective: Dragos este "tigrisoru' lu' tati" din prima lui zi de viata. Ghici ce jucarii are el cu preponderenta...
Se vede ca si lui Raresu tau ii place!
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007