Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

marta noi nu ne duelam, dar daca voi stati pe margine si asteptati ... cat despre gratar ... orice petic de padure este bun, tantari sunt oriunde, cat despre umbra ... putin soare nu le strica nici la bebei.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Sa creasca mari si frumosi bebeii sarbatoriti astazi:

Robert Andrei de Raluca22
Rianna Elena de Gabdyd

Am vazut pozele de la intalnire, foarte frumosi bebeii, au crescut parca mai mult decat Stefania mea, dar poate asa par in poze.

Cred ca Delia a paxelei va fi prima la toate, dupa cum vad ca se tine pe picioruse, isi tine biberonul, lidera de grup , ce mai !
Iar Matei e mare cuceritor!

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Iuliana bine ai venit, sa iti traiasca micuta Ana

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Sa va traisca bebeii sarbatoriti azi:
Robert Andrei de Raluca22
Rianna Elena de Gabdyd

Iuliana, bine ai venit. Sa-ti traisca albinuta Ana

Fetelor, unde sunteti? V-a rapus caldura?

Ane & Raul - 17 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Thea si mami felicita sarbatoritii zilei de azi!
Sa fie sanatosi la trup, la minte si la suflet bebeii Robert Andrei de Raluca22 si Rianna Elena de Gabdyd!

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Buna, stup cu albinute, bondarei, mamici si tatici!

Probabil ca m-ati uitat, ca n-am mai scris demult, demult... Si n-am de gand sa-mi gasesc scuze, ca stiti voi: cine se scuza, se acuza. Asa ca ma rezum la a va spune ca imi sunteti toate tare dragi, ca simt ca va cunosc pe toate - ceea ce voi nu puteti sa spuneti despre mine... rusine sa-mi fie! Chiar invat muuulte lucruri utile de la voi. Dragoselul meu creste ca-n basme - intr-o luna cat altii intr-un an... La controlul de 3 luni avea deja 67 cm si 7600g. Acum... o sa vedem noi saptamana viitoare, cand facem 4 lunisoare. E un copil cuminte, vesel, ce mai... perfect. D cateva nopti nu mai doarme, e agitat, se foieste, se trezeste din jumate-n jumate de ora... Dar nu ma plang. Asta e. Poate ca e din cauza caldurii. Pana acum dormea lejer de la 10 seara pana dimineata dupa 5. Acum... nu mai. Voi ce le faceti noaptea? daca se trezesc le dati sa manance? ca eu am facut asta de cateva ori, si n-as vrea sa-l obinsuiesc asa. AA, el e hranit exclusiv la san.
Am avut o perioada nasoala in urma cu vreo 3 saptamani cand simteam ca am sanii goi si nici el nu dadea semne ca se satura. Am fugit la magazin, ca eu nu am in casa nici un strop de lapte praf. Mama inconstienta... Si stateam ca in filmele cu Stan siBran cu cutia de lapte praf in mana... sa o cumpar... sa nu o cumpar...Pentru ca daca o luam, cu siguranta ca ii dadeam! Si n-am luat-o! A durat criza asta vreo cateva zile, si mi-am revenit! Acum am din nou lapte sa hranesc inca vreo doi copii... Se inscrie cineva?
Eu ma stresez - sau asa ar trebui... -cu niste referate pe care trebuie neaparat sa le sustin in septembrie, asa ca nu va spun ce program tembel am... Dimineata la ai mei, citesc intre doua alaptarisi un schimbat de pampers, iar noaptea incerc de nebuna sa dau o forma la ce am citit peste zi. E greu... Dar cine m-a pus sa vreau in acelasi timp doua lucruri!
Dragos merita orice sacrificiu, suint convinsa ca la fel ganditi si voi.
Ce sa va mai zic... si eu sunt profa de engleza - cred ca batem recordul! si nu am de gand sa ma intorc la serviciu nici cu o zi mai devreme decat am dreptul. Ador perioada asta, daca n-ar fi stresul cu referatele.
Despre sot... eu sunt una dintre fericite. Suntem o echipa in tot ce facem.
Am spus odata, mai demult, ca o sa scriu si eu povestea nasterii lui Dragos. Am citit recent povestile voastre si mi-am amintit totul, si cre3d ca inca nu sunt in stare. Chiar nu sunt. Dar o sa o fac cat de curand, ca sa scap de obsesii. Si sa fac pace cu ce a fost.
Va rog uitati-va la pozicile cu Dragoselul meu si laudati-ne Sunt pe webshots; habar n-am cum sa fac un link direct la ele, dar probabil ca voi fetele stiti mai bibne decat mine cum sa ajungeti sa le vedeti.
Inca o data imi cer scuze ca sunt un parazit care traieste si invat experienta de mamica si pe spinarea voastra, albinute harnicute care ntrati zilnic si aveti atata rabdare si intelegere cu noi, bondarii neproductivi...
Va pup pe toti!

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Buna stupule.Am o intrebare la albinute.De cand ati inceput sa folositi cu puii vostri saltelute de joaca.Anuta mea are 2 luni si 3 saptamani si ma gandeam la o salteluta pentru ea.Din cate am citit pe net sunt f, bune pt dezv psihomotorie a bebelusului, si la cat este ea de activa toata ziua ma gandesc ca poate asa ii mai distrag atentia si mai fac si eu treaba prin casa.Voi de la ce firme ati cumparat si se vad rezultatele pe bb-ei vostri?
Pupici cu sclipici de la Florin-a si Ana-Maria[curat

Mergi la inceput

Vazut poze intalnire IOR, placut si murit de invidie! Pai bine mai fetelor, asta e dreptate? Voi va incuscriti care mai de care si noi ce mai apucam? Las ca ne facem noi mari si o sa moara toti bondarii dupa gropita noastra din obrajorul drept!

Am pus si eu poze cu surpriza de aseara incepand de aici. Si-a prins manutele una de alta pt prima data! Tare mandra am fost, mai ales ca am apucat sa o trag si in poza. Dar cand s-o intoarce, cine stie ce mai fac... Ca aseara m-am pus pe bocit de bucurie. De parca ce mare realizare. Mama nebuna, ce sa mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Florin-a: saltelutele mele de joaca ajung abia luni, dar intre timp i-am legat niste jucarele zornaitoare deasupra leaganului, si intinde manutele si loveste in ele... asa ca sunt convinsa ca o sa ii prinda bine. Singura problema e ca in jumatate de ora - o ora de obicei se plictiseste sa faca acelasi lucru, deci trebuie sa il mut in alt decor unde iar sta cuminte juamtate de ora - o ora... etc.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Acum am vazut. florin-a eu nu am inca salteluta de joaca, dar poate ne spun mamicile care au ce si cum. Ca si eu sunt interesata sa-i cumpar. Desi cred ca ar fi trebuit mai devreme, dar unde sa o mai pun si p-aia ca avem o camaruta mica-mica.
Da' chiar pe jos o puneti? Ca mie mi-e teama de curent, desi acum chiar nu ar mai avea de ce sa fie. Nu stiu.

Mergi la inceput