Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)
Raspunsuri - Pagina 25
ioanaradu spune:
neata fete!
deci aseara ne-am simtit f bine si evident vom repeta, dar poate totusi mergem la un gratar, ca de banii de-i daduram aseara pe imitatia aia de mancare sigur vom petrece mult mai bine. in afara de inconvenientul cu servirea si mancarea totul a fost ok.
deci am pus pozici aici. astept sa completati!!
oricum, silviu a facut deliciul intalnirii!!!
carmenefr astept PM de la tine cu id de messenger.
va pup!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
alexia3 spune:
Diana jors...vazut filmulete masaj si innot...placut mult masaj faceam la fel dar innot nu...diseara punem in practica ce amvazut..vom povesti impresii 
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
juliana76 spune:
buna fetelor
am citit mesajul scris de rebiana si m-am gandit sa va raspund, nu doar sa va citesc din umbra.
momentan noi suntem in germania unde mami face doctoratul
povestea noastra a inceput acum 1 an cand au aparut vestitele liniute
pe testul de sarcina.sarcina a fost usoara, fara greturi. bebe Ana a venit pe lume pe data de 6 martie ora 17, cu o saptamana mai devreme.
de multe ori in timpul sarcinii cat si dupa nasterea Anei m-am confruntat cu aceleasi probleme ca si voi. Imi sunteti dragi chiar daca nu va cunosc si nu v-am scris. Eu am putut sa stau cu Ana numai 2 luni acasa, dupa care a venit bunica.A papat san, dar acum nu prea mai am asa ca papa Beba2 si de cateva zile am trecut pe cereale de la Humana.
avem un filmulet foarte simpatic cu Ana care adoarme in timp ce papa, dar nu stiu cum sa il punem pe site.sper sa am timp sa va mai scriu.
va pupam,
Ana si Iuliana
diana_jors spune:
Neatza,
hihi, votez si eu pt Cismigiu, ca ajungem mai usor acolo...
Marta: inainte de botez, si alex plangea daca il lua altcineva in brate... atunci s-a obisnuit si cu altii, ca l-am dat la plimbat la toata lumea, ca n-am avut de ales ca nu aveam de gand sa planga tot botezul in bratele nasei ![]()
Si asa deci, treaba cu victor cu teodora se cam bate in cuie
Nu-i nimic, la urmatoarea intalnire va aratam noi ce fotomodel povestaci suntem
nu ne tace gura de dimineata pana seara... Am mai pus niste poze, sa vedeti cum ne place in fata aparatului
(asta daca tot am primit zilele trecute un aparat profi
)
Aa, si nu se mai trezeste deloc noaptea de o saptamana incoace... doarme de la 22-22:30 pana la 7-7:30 (inainte avea si o masa la ora 5). Dar il scot afara de la 7-7:30 pana la 9:30-10, ne prinde si intunericul afara, dar ii place
. Din cauza asta eu baita ii fac dup-amiaza... probabil mai spre toamna cand se intuneca mai repede si nu mai arde soarele chiar asa o sa inversez baita si plimbarea ![]()

Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
diana_jors spune:
Vazut si pozele... pai au socializat bebeii, nu gluma ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
alexia3 spune:
florina, paxela si toate care mai treceti prin agitatia asta de pm adica de pe la 5 seara...am patit cu Alexia la fel si ma adusese in aceeasi stare de credeam ca imi i-au campii..plangea fara motiv si uneori sfarsea in varsaturi de la atata plans...si am gasit in cresterea copilului de la o zi la 6 ani...carte care o gasesc f buna ...adica mai actuala decat capraru pentru ca si pitici nostri sunt mai activi si ageri decat generatiile trecute...deci...este asa zisa agitatie de dupa amiaza...mai bina copiez
"la sf zilei numerosi bb incep sa planga in mod sistematic si f misterios. s-au avansat mai multe explicatii
-are nevoie sa-si exprime si sa-si descarce toata tensiunea acumulata peste zi
-este ora cand mama este si ea grabita si agitata, bb nu face decat sa resimta nervozitatea mamei
-are nevoie sa-si descarce un surplus de energie inainte de a se putea linisti si adormi
resimte nelinistea serii care se apropie
plansetele regulate la ora cand se pregateste masa, cand tata se intoarce acasa..sunt uneori greu de suportat. incercati sa ramaneti calmi, cu cat cei din anturajul sau sunt mai agitati, cu atat copilul va plange mai mult. spuneti-va ca fara indoiala simte nevoia sa-si descarce astfel tensiunea.stati aproape de el, vorbiti-i , leganati-lusor. lasati=l putin sing, ramanand totusi in apropierea lui. puteti incerca sa-l plimbati prin camera sau sa-i puneti muzica linistitoare. nu se cunoaste remediul ,miracol pt aceste crize ce se manifesta cu precadere seara. incetul cu incetul copilul se potoleste si pe masura ce creste aceste crize se raresc si dispar. sa nu va considerati niste parinti rai ca nu reusiti sa-l potoliti. . daca ati incercat tot posibilul, cel mai bine este sa asteptati sa treaca criza, ramanand afectuosi in continuare.o data sf accesul de plans, daca nu adoarme imediat, este foarte important sa-l dezmierdati, sa-l linistiti si sa-i spuneti ca-l iubiti la fel de mult, in ciuda 'rautatii' si a tipetelor sale.chiar daca suportati cu greu crizele de la sf unei zile, abtineti-va sa-i dati un sirop calmant." Anne Bacus
ASTA CAND SUNT CRIZE FARA MOTIV,,,NU II ESTE FOAME , NU ESTE UD, NU ESTE BOLNAV...DACA IN RESTUL ZILEI NU ARE NIMIC , ESTE VESEL SI FERICIT IAR SEARA APAR CRIZELE ...cred ca poate fi vorba despre asa ceva...am trecut si cu Bryan prin asa ceva , dar stiam si nu ma impacientam...sotul in schimb nu stia ce sa faca si cum sa-l calmeze ca o avea baiatul vreo problema...vezi ce iti zice la dr si daca nu are bb nimic atunci..inarmeaza-te cu rabdara, multa rabdare si va trece.
ma duc sa vad un accident pe geam stam la colt de intersectie si....sunt la ordinea zilei asa ceva...
alexia3 spune:
vedem poze din IOR...de daca nu am mai intrat de mult pe net...ca am fi venit si noi in parc sa gasim ...nora pentru mama...
deci iaona si-a gasit nora...mai greu acum ca 18 ani sa fi tot cu garda sus sa o impresionezi ca fetele ..trebuies iubite si dragalasite non stop ca altfel...are balta baieti...deci IOana si Matei fiti cu ochi pe Teo, nu dati din mana mandretea...ca...stam la rand...
Deliuta te pupacim toata toata de scumpa ce esti ..si speram si noi sa ajungem la performantele tale...oricul daca ai ajuns sa mananci singura...nu mai poate nimeni sa-ti ia ..laptele de la gura....
mariuca,,,tzu tzu tzu,,ce copanale acolo la tati in brate sa le pupacim si noi
vazut si bb VIctor..el inca nu sa- hotarat daca sa-l dea pe Victor la o parte pentru Teo sau...oooo, cred ca ar fi vrut sa stea cu Mariuca dar...ar fi trebuit sa treaca de tati care o tinea tot in brate (cel putin in poze) si bietul nu indraznea sa o ceara de pe acum la tati...
frumusei , scumpi, draguti, ingerasi, pufuleti, albinute, bondarei..of si nu mai stiu cum sa-i dragalasesc.
martutza spune:
Diana_jors tare srios Alex.Se vede ca-i ardelean
.Imi plac pantalonii lui - cei cu buzunare laterale.De unde i-ai luat? Il strang la burtica?Noi avem problema asta.Cat despre Teo nu stim cum va iesi;spuneam si inainte ca si Maria si Delia sunt dulci foc si nu stiu care-i va placea manzului meu;asta daca nu va fi un gagicar (ca asa e zodia asta) si le va vrea pe toate

.
Incercam un Cismigiu peste 2-3 saptamani???
Ioanaradu am vazut pozele.Asadar ati lansat duelul da?
Am vazut noi pozele cu Teo si am inteles mesajul.
.
Cat despre gratar...ar fi o idee dar unde? Sa fie si umbra pt bebei sa putem fi mai multe si sa nu fie tantari multi...Asteptam idei.
Anamana123 ma bucur ca am facut un lucru bun.Incerc sa mai pun povesti.Cat despre download sotula instalat dc++ si a facut niste setari dupa care a deschis hub-uri romanesti.POate ai pe cineva care sa te ajute cu setarile.Daca nu..incerc sa fc un dvd cu povestile care nu intra pe mail si poate reusesc sa ti-l trimit.Doar sa-mi dai adresa.
Alexia3 bune informatiile.Cred ca se verifica si la VIctor doar ca face astfel de figuri in jurul orei 10 si 18 adica dimineata (cand ma gandesc la piata, la forum sau la gatit)cand nu stiu cu ce sa incep si seara (cand vine si tati si mamaie de la lucru) cand se aglomereaza casa.
Cat despre accidenteee.....nasol sa ai tot timpul l ageam zgomote asa stresante.Baietii dorm bine? Nu se sperie cand se aud izbiturile?Ca banuiesc ca stati si cu fereastra deschisa....
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
diana_jors spune:
Martutza: nu-l strang la burtica, fac parte dintr-un compleu de fapt, luat de pe www . laredoute . fr (si salopeta albastra de tot de acolo, si body-urile Cocoon, mai multe... ca la reducere chiar merita luate; dar le-am luat marime 67 (el acum are cam 62-63 cm) sa fiu sigura ca i-s bune toata vara
). Tot de acolo i-am luat inclusiv saltelute de joaca, si celebra omida...
Numai ca eu luna asta nu mai comand nimic, ca imi schimb buletinul si adresa si mi-e teama ca nu ma mai lasa posta sa ridic coletul cu alt buletin. O sa ma bag in august pentru hainute de toamna ![]()
Daca sunteti careva curioase de ce si cum se comanda pe site-ul respectiv, puteti sa imi dati PM, sau sa cititi la Femina intim -> La redoute.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
martutza spune:
Diana multumesc dar nu prea ma descurc cu franceza.In plus nu am inteles cum e cu plata.Eu am Visa si nu inteleg cum isi iau ei banii?Fac ei cursul euro/leu?Calitatea produselor care e?Am vazut ceva pantaloni de dama dar imi e frica sa comand ca nu stiu ce masura sa mai iau
.Cat pentru Victor am retinut ideea.. sa-i iau cu 2 masuri mai mari.El are apoape 67 cm si nimic nu-i mai vine asa ca voi lua pt 70 cm daca gasesc sau chiar 72...
Elena2006 am vazut poza cu Adrian la 4 luni.E frumooos foc.Sa-ti traiasca.Ce expresie curioasa are...poate ne intalnim si life...
Ma bag sa fac niste snitele cat descaracca tati pozele si doarme Victor.Revin deseara.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai