Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Am pus si eu o poza cu Teodora in albumul de 4luni.Ia priviti aici ce fetita are mama!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Ce rea sunt... Am intrat numai sa va spun ca a fost f frumos, ca toti bebeii (mai putin Maria) cresc asa ca Harap alb.... si ca si noi suntem mai bine.

Am ajuns tarziu acasa dar cu un tatic binedispus care a spalat-o singurel pe Maria in timp ce eu am pregatit lapticul. Si cum Mariuca a vazut numai bebei mari si grasunei la intalnire s-a pus pe mancat. ca tot avusese o zi proasta. asa ca a mancat 150 ml lapte cu cereale si s-a culcat. Acum s-a trezit ca-i e cam greata. Nu a mai mancat nicodata mai mult de 140 ml dar trebuie sa existe un inceput in toate nu?

DElia (fetita Paxelei) e o scumpa si ne-a impresionat cu cata siguranta sta ea in picioare (sustinuta de mami evident), Teodora a fost cumintica ca vroia sa-l impresioneze pe Matei. Maria a vrut sa se puna bine cu Marta ca are baiat frumos cu ochi albastri. Pe Marta a cam cucerit-o dar pe Victor mai putin ca la cate fete roiesc pe langa el cred ca nu se uita la sclifosita de Maria.
Cam asta a fost tot. Bebeii au fost destul de linistiti la terasa. Din pacate nu am facut cea mai buna alegere ca era si o nunta, chelnerul era cam baut si m-a enervat putin ca nici nu mai stia ce spune ....

ELYANNE- imi pare rau ca nu ai mai ajuns cu gemenii.

Noapte buna!

Maria 28.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna dimineata....tare mult mi-ar placea sa ajung si eu o data la o intalnire...cine stie poate ne facem curaj sa venim si noi pana acolo,sa va cunoastem,ca vrem si noi o fetitza dar nu reusim sa ne hotaram,dar oricum nu cred ca printesele voatre frumoase se uita la mucosi asa ca nazdravanul meu...
Fetele la voi zanza isi face efectul???k la noi nu....
si copii vostri mai stau sa le curatati nasucul cu batista bebelusului???k al meu,nu...si ma chinui si ma supara ca nu pot sa ii scot mucisorii si el ii trage in el...

Va pup si va urez o duminica placuta si linistita!!!

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si mie imi pare rau ca nu am ajus... tati e de vina
E f. racit... stranuta incontinuu... si abia l-am convins sa ne scoata din casa intr-un parc prin apropiere... Nu s-a simtit deloc bine... asa ca l-am iertat de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

fetele cu aparate asteptam pozele de ieri

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna dimineata!
Am fost la intalnire si pot spune ca un bis ar fi tocmai potrivit.Sa incercam la o terasa cu mese mai mari asa incat sa incapem toti.Singurul lucru care ma deranjat a fost ca nu am avut voie sa unim mesele.Asa nu-mi pot da seama pe care din mandre o prefera Victor.E adevarat ca la poza a intins mana spre Teodora (preferata de data trecuta) dar sincera sa fiu si Delia si Maria sunt tare frumoase si cred ca ii va fi greu sa aleaga.Maria a fost tare cuminte.Cand am luat-o in brate am inteles de ce se streseaza Tzuna.E foarte usoara (aprope cu 2 kg mai usoara ca ursuletul meu care ma darama) dar compenseaza printr-o privire foarte agera si o vioiciune debordatnta.
Delia - ca si data trecuta a papat si a dormit cumintica in carut.Cand ne-am cunoscut a avut chiar o partida de conversatie cu mine care ma incantat tare mult caci VIctor ma facut de rusine si,cand l-au luat fetele in brate sa vada cume cu 7.6kg in brate sa pus pe plans.Sa linistit la mine instant dar asta ma face sa-mi mai doresc astfel de intalniri sa-l invat cu lume in jur caci nu a mai facutasa pana acum.Teodora nu mai spun ca a stat la mine in brate de parca eram cunostinte vechi.O ridicam in sus si ea radea.Pe Matei nu am avut privilegiul sa-l iau in brate dar am facut in sfarsit poza pe care o doream de data trecuta cu el.
Voi pune pozele la pranz dupa ce se trezeste sotul sa le descarce din telefon.

De o intalnire in Cismigiu ce ziceti?
Adelyna ziceai ca vi si tu? De ce nu ai mai venit?
Mady bravo fata mea.Continua asa pentru ca esti o femeie puternica si sigur vei fi o mama buna si titrata pe deasupra.Sa stii ca nici VIctor nu mai sta la BAtista bb ca inainet ca se plictiseste;nici la taiat unghii numai sta asa ca m-am gandit sa-i cumpar oja .
Carmen cuscra.....m-ai omorat cu un tiramisu.Daca mai faci odata sa stii ca vin la tine sa mananc...eu oricum nu am timp sa fac ...

Aaa sa nu uit.Ca si data trecuta eu tot in aceeasi fusta am fost ca-mi ascunde suncile spre deosebire de celelalte fete.Bineinteles ca aratam ca o balena esuata in schimb fetelee...si-au revenit sau nu au fost ca mine caci arata foarte bine.Sa mai zica cineva ca nu e indicat sa faci copilul cat esti tanara.Pai iti recapeti forma una-doua.Eu inca mai lupt cu 9kg dar nici cura nu tin ca tot alaptez si se pare ca nu am voie.Cred ca Tzuna a vazut ce fata acra face VIctor daca incerc sa-i dau biberon cu ceai.Asa ca noi, ca si in alte dati,ne-am retras pe o banca sa luam masa in natura.Asa ne-am permis sa stam afara pana la 9 jumatate si acasa a adormit imediat dupa masa pana la 6 dimineta.Fetelor SCOATETI COPII LA AER SA-I OBOSITI SI SA-I OXIGENATI.SIGUR VOR DORMI MAI BINE.La noi sa verificat.
Ma duc sa beau o cafea fara cofeina.E premiera.Sper sa nu-i fac lui VIctor vreo bucurie la burtica.

Raisa.Eu nu folosesc nici o carte dar ma voi interesa la surorile mele ce au folosit in afara de "Mama si copilul" de Capraru.Imi pare rau ca ai pierdut laptele.COncediu placut in continuare.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Scuze pentru greselile de ortografie si punctuatie.Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Madysi noi avem aparat zanza daca la sta te refereai si nu isi face efectul...Am dat banii pe el si nu mai scap de gura sotului ca nu e bun de nimic...

Mama lui Adrian(10.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

A era sa uit, Mady ti-am citit povestea si sa stii ca te admir si pe undeva ma regasesc si eu, dar tu ai avut taria de a merge mai departe...Felicitari si sa o tii tot asa!

Mama lui Adrian(10.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Eu am cumparat Zanza mobil functioneaza cu baterii si suntem foarte incantati de el, cand ieseam in parc sau la padure ajungeam cu fata ciuruita dar acum se pare ca i-am anihilat.
Ce ma deranjeaza e ca mi se pare ca tiuie cam tare si ma streseaza !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

vaut Raisa...bebe cu multe mamici ...ai toate motivele sa fi rasfatata si nu cred ca este asta o problema ca toti cred ca vor sa te dragaleseasca, la cat esti de scumpicava dam noi pupici multi...si ...avem baiat la fel de iubit si frumos...ce zici???

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput