Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)
Raspunsuri - Pagina 22
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by elpower
In legatura cu subiectul cum simte mama, citisem tot p-aici pe forum o semnatura tare induiosatoare. Daca o regasesc o scriu. Era ceva cu "iti vezi inima din tine umbland separat" sau cam asa ceva. O caut si revin.de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul
!
M-au podidit lacrimile citind... cat adevar cuprinde citatul tau!

Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
carmenefr spune:
Da, Ioana la 6.20
De-abia asteptam !!!
http://community.webshots.com/user/carmenefr
povestea nasterii Teodorei http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103889
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
elyanne spune:
Vad ca vorbiti de familie si de cati copii mai vreti sau nu mai vreti...
Eu mai am o sora si un frate si ne intelegem foarte bine... Ma bucur f. mult ca nu am fost singura la parinti... Nu pot sa zic ca am avut tot ce imi doresc cand era mica (amandoi parintii fiind profesori... ca tot ati fost multe dintre voi in invatamant, stiti salariile), dar nici n-am fost rau.
Acu' privind in umra io zic ca a fost f. bine asa, pt. ca in felul asta n-am fost niste copii razgaiati care ne dadeam cu fundu de pamant ca nu ne-au luat ceine stie ce...
Al meu sot a fost singur la parinti si dupa ce ne-a cunoscut pe noi (ca familie) si-a dorit 3 copii, de la 1 cat vroia initial ![]()
Eu sunt o persoana fooooarte optimista, poate exagerat... asa ca n-am stat niciodata sa ma gandesc ce case le las copiilor motenire
'Om trai si 'om vedea... mai e pana atunci... Cred ca cel mai bine mi se potriveste "si maine e o zi, o sa ma gandesc la asta atunci".... n-am stat niciodata sa-mi bat capul cu ce a fost sau ce o sa fie... Nu e prea bine nici asa... dar macar vad lucrurile in roz ![]()
Poate de-asta nu mi s-a parut nici nasterea grea, nici acum sa cresc copiii... Majoritatea imi plang de mila... si chiar ma enerveaza, pt. ca eu vad lucrurile destul de simple si frumoase ![]()
Avem momente cand pur si simplu suntem in pom cu banii... sau cadm racesc toti trei odata... sau cand urla toti odata si nu stii pe care sa-l impaci primul... iti vine se pleci in lume... Dar cand iti trag cate un zambet sau cand Elena ne spune "te iubesc" uit toate "boacanele" care le fac...
Dupa mine 1 copil e prea purin, 2 e ok, 3 suficient 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
carmenefr spune:
"Dar cand iti trag cate un zambet sau cand Elena ne spune "te iubesc" uit toate "boacanele" care le fac..."
Subscriu, Eliana!Desi n-am decat unu...
Si mai subscriu si la sb legat de copii mataiti
De cand doarme noaptea pe burta(si nu-i reuseste din prima),de nu face seara un scandal...In mod normal ea se culca la 22.00-22.30.E, acu ne prinde si 12noaptea, aseara cred ca se facuse 1 dimineata...ca ea voia sa doarma pe burta, cu suzi in gura si sa se propteasca in suzi,cu nasu'in cearceaf, nu sa doarma cu capul intors
Sper sa-i treaca cat de curand...ca o luam razna!!!
povestea nasterii Teodorei http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103889
martutza spune:
quote:
Originally posted by carmenefr
"Dar cand iti trag cate un zambet sau cand Elena ne spune "te iubesc" uit toate "boacanele" care le fac..."
Subscriu, Eliana!Desi n-am decat unu...
Si mai subscriu si la sb legat de copii mataiti
De cand doarme noaptea pe burta(si nu-i reuseste din prima),de nu face seara un scandal...In mod normal ea se culca la 22.00-22.30.E, acu ne prinde si 12noaptea, aseara cred ca se facuse 1 dimineata...ca ea voia sa doarma pe burta, cu suzi in gura si sa se propteasca in suzi,cu nasu'in cearceaf, nu sa doarma cu capul intorsSper sa-i treaca cat de curand...ca o luam razna!!!
Si noi am fost trei si cat de bine e numai cei care au frati pot intelege.Si eu mai vreau unul sperdoar sa pot si sa vrea si sotul care e singur la parinti si nu prea intelege chestia asta.
In ceea ce priveste obiceiul de a dormi cu suzi in gura-pe burta si cu nasul in cearcaf - O SA-I TREACA in 1-2 saptamani.Cel putin atat a durat la Victor pan a inteles cum sta chestia asta cu dormitul pe burta.
Fiul meu cred ca a mirosit ca e rost de intalneala si sa trezit de la 5 dimineata asa ca masa de la 18 se muta la 17 deci, cu putin noroc, suntem la 18.20 la bisericuta de lemn.
Acum ma duc la dush ca am gatit si apoi il hranesc pe dl.Goe care doarme si venim.
ElenaGiulia nu te gandi la rau.Taifunul va trece fara sa va afecteze.Gandeste pozitiv.Pupama intreag familie sa treaca cu bine peste asta.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
ghibuadina spune:
Ce frumos mai scriserati p-aici fetelor, ce povesti induiosatoare.
Eu ma inscriu la cap familie fericita, mai am un frate, sotul, unul, parintii ne iubesc si ne ajuta.E k si doresc la toata lumea asa.
ELIANA, ce super gandesti, fata draga...Daca as putea fi si eu asa...Eu sunt prsimista, desi nu demult cd nu eram maritata eram ca tine.Dar atunci eram singura, n-aveam familia mea.Acum sunt alte griji.imi apare ff des o teama nejustificata ca mi-a putea pierde la orice pas sotul, sau DOAMNE FERESTE copilul, parintii, oricine drag.ca ce m-as face dc mi-as pierde barbatul.Cum ii asigur viitorul Alexiei.Asta sunt, ff mult mi-as dori sa ..GANDESC POZTIV..Daca aveti solutii pt gandirea poziti-va bagati...
AGITATIA COPIILOR, mie Alexia imi mai face safteaua tot seara, dar ea plange ca nu poate adormi...Acum e mai bine si mai ales cd doarme pana la 4-5 dim, de ceva tp simt si eu ca m-am mai odihnit, ca nu mai sunt in permanenta obosita ca la inceput.
Eu zic ca ar trebui sa-i scoateti afara pe copiii agitati(asta dc nu vocifereaza ei) si sa nu-i fortati sa adoarma dc nu vor.Eu o las cd vrea ea si doarme bine asa seara.E mai rau cd vrea sa doarma si nu poate si tipa.Atunci e distractia mai mare...
ELENAGIULIA, un pret exact nu ti-as putea zice.In C-TA imobilele sunt scumpe si totul depinde de zona.Sunt case sipana in 100 mii euro si peste si mai mult.Cred ca tt pe net gaseti.Incerca pe neogen.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ghibuadina spune:
Ah, mai nou Alexia cred ca se sperie de intuneric.Ca sunt seri in care mai intarziem la plimbare, se face noapte iar in masina trebuie neaparat sa-i aprind un bec ceva ca tipa ...Poate e si la voi ceva similar..
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Rebiana27 spune:
Optimismul de care vorbea Eliana m-a cuprins si pe mine de cand am aflat ca sunt insarcinata. Apogeul sau a fost atins imediat dupa nastere si sper sa nu se sfarseasca niciodata.
Il cresc singura pe Luca pt ca sotul lucreaza mult (poate prea mult) si nu mi s-a parut nici o secunda greu sau chiar daca mi s-a parut... am uitat deja.
In ceea ce priveste viitorul lui sunt sigura ca va fi bun pt ca voi face tot ce-mi sta-n putinta sa-i asigur unul bun, asa cum au procedat si parintii mei cu mine si fratele meu.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
tzuna spune:
Venim tot la bisericuta la 18.20. sper sa ajunem la timp ca am de scos si lapticul dar timp ar mai fi.
CARMEN- si Marica se mataia incercand sa adoarma pe burta si in rasucirea ei scapa suzeta si nu prea reuseam sa i-o pun la loc in timp util si uite asa o apuca plansul. Dupa vreo 10 incercari si vreo ora de plans se culca si ea de multe ori cu nasul in cearsaf. Si eu mama rea , dupa tot efortul ei uneori o intorceam pe-o parte ca sa n-o pazesc toata noaptea. Acum nu mai doarme decat rar pe burta. in rest tot pe-o parte.
ne vedem acusi. va pup.
ane2200 spune:
Dar de ce nu lasati copiii sa doarma pe burta? Au deja 3-4 luni, cred ca-si pot rasuci singuri capul daca nu pot respira. Raul doarme pe burta de la o luna. Altfel nici nu vrea sa doarma. Asa ca daca l-am uitat pe spate si i se face somn, incepe sa planga, ca inca nu se rasuceste de pe spate pe burta - doar invers.
Ane & Raul - 17 martie 2007

de la