Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)
Raspunsuri - Pagina 21
carmenefr spune:
Marta ti-am dat PM. Veniti si voi mai pe la 6.20 ca sa ajungem la si juma' la cascada?
De-abia astept sa vad bebicii.
Si sa tin baietii in brate, ca la cat de voinici sunt...sa-mi fac o idee cum va fi Teuta peste o luna-doua.
http://community.webshots.com/user/carmenefr
povestea nasterii Teodorei http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103889
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
paxela spune:
diana, eu nu vad rostul chestiei alea de baita, noi ne descurcam in cada mare , o umplu, si o tin exact ca in filmulete, cu mana de sub cap si un deget sub gatut, in apa mare bebe pluteste , doar caputul e greu si se duce la fund, corpul sta la suprafata, nu prea sunt sanse sa il scapi oricat s-ar agita, eu asa am procedat cu amandoi si Silviu la 2 luni a intrat in cada mare si acum sare singur in piscina mare http://www.dropshots.com/day.php?userid=116966&cdate=20070708&ctime=035942
o sa incerc sa pun si un filmulet cu ea in cadita sa vezi cum se agita si da din manute si picioruse dar nu aluneca
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
diana_jors spune:
paxela: multumesc mult
desi mi-e o frrrrrica sa-l bag in apa mare...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
carmenefr spune:
Paxelace tare e Silviu, cum sare el in piscina fara nici o teama(bine, il prindea tati...)
povestea nasterii Teodorei http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103889
elpower spune:
Mai intru si eu, va citesc si cand sa raspund mi se trezeste bebelina sau cere papa. Asa ca sunt la curent cu totul si ma iertati daca nu mai scriu. Sper sa terminam azi si cu reparatiile zidariei pe langa usa, ca de parchet sigur nu ma mai apuc, la cat s-a stresat Thea zilele astea... Poate dupa ce face ea un an.
Am admirat bebeii in poze si slideuri si sunt minunati! Cresc atat de frumos!
Diversificarea: eu cu sucuri n-am reusit. Le scuipa, asa ca i-am dat piureut de piersica, caisa si acum mar. Nu i-am dat mai mult de trei zile un fruct si nici n-am inlocuit masa de la 10. Mai mult cochetam cu ideea de diversificare. As vrea sa incep sa-i dau supita, dar cred ca tot sub forma de piure, ca mi-e teama ca zeama chioara o scuipam. Ce legume se pun la fiert? Se poate pune si dovlecel?
Mancat prost: si Theuta face asta si nici nu mai stiu ce sa-i fac. Incepusem sa-i mai dau formula si papa cate 150ml. Minunea a durat 2 zile. Acum cum simte pe limba gustul de laptic din formula, cum scuipa. Nu vrea decat tzaca. Si mi-e teama ca nu mai e suficient. Nici nu stiu ce sa mai fac! E vesela, activa, dar in 2 saptamani nu a luat decat 300g. Pana la urma nici putin nu e , gandindu-ma ca in luna a treia spre a patra ei iau mai putin, dar mananca prost. O sa incerc sa-i dau de cate ori cere ca varianta cu lasatul pana plange de foame, nu-mi surade, desi atunci rade biberonul de 150ml. Voi ce ziceti? E asta o solutie? Pe de alta parte, daca ea cere din ora in ora la san, inseamna ca nu se satura, ca ii e uneori si lene sa pape.
Supt de degete: intr-o veselie! Inainte, in timpul si dupa masa! Scoate sanul si baga degetul!
. Ma gandesc ca s-a simtit mai neglijata zilele astea cu tot zgomotul facut si d-aia a inceput asa tare. Si nu stiu cum sa-i bag sanul in guritza de cate ori baga degetul ca il baga tot timpul! 
Scaun cu firisoare inchise la culoare avem si noi, dar nu mi-a trecut prin cap sa ma ingrijorez. Am presupus eu ca statuse mai mult in intestin, desi m-am intrebat cum se poate intampla asta daca are scaun zilnic? Apoi m-ama gandit ca poate nu se goleste totul si m-am linistit.
Matzaiala si la Theuca se mai intampla, desi ea e tare cumintica. Iar eu intru in panica, ea simte si uitea asa ne linistim tare greu. Ii fac un biberon de lapte, unul de ceai, ca nu stiu ce vrea. Ea , evident, nu bea din niciunul si uite asa petrecem noi, mai ales spre seara.
Atat imi amintesc acum. Ies si mai revin, daca ma lasa, ca matzaie.
Si nu in ultimul rand:
La multi ani tuturor sarbatorililor zilei de azi si de ieri!
Cer iertare pt intarziere!
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
paxela spune:
quote:
Originally posted by carmenefr
Paxelace tare e Silviu, cum sare el in piscina fara nici o teama(bine, il prindea tati...)
sa vezi ce frumos a fost cand cu tati pe mal a sarit la fel de fara inhibitii
la mami care nu ajungea jos, el ar sari si singur fara nimeni in apa, doar ca nu are voieAlexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
elpower spune:
Hai sa mai zumzai p-aci putin ca vad ca a adormit.
Am citit si povestiea nasteri Antoniei. Astia sunt asa zisii oameni din sistemul sanitar, ce sa mai poti spune. Nu ma mira nimic.
Am citit si despre lipsa caldurii familiei. Ce tragic mi se pare Mady si ElenaGiulia! Eu am avut un camin cu ambii parinti care ne-au iubit si ne iubesc enorm si tot am fost un copil nefericit,dar asta din vina mea, pt ca simteam totul prea acut.
Povestea nasterii minunii mele... Nu vreau sa o retreiesc inca. Am aruncat si halatul si camasile in care am stat in spital, atat de groaznic m-am simtit. Si totusi am fost tratata regeste pt ca mama a stat cu mine aproape tot timpul. Dar senzatia aceea de pustiu pe care am simtit-o cand am realizat in ce pericol fusese puica mea, nu mai vreau s-o retraiesc. Nici macar nu mi-am dat voie sa ma gandesc la asta pana cand nu am auzit ca e ea sanatoasa. Dupa aceea, cand vedeam ca operatia nu se mai termina si ca toti se agita asa tare in jurul meu ca nu se opreste sangerarea si ca nu se retrage uterul, am inceput sa ma gandesc ca mi-ar parea tare rau sa mor si sa nu-mi vad minunea crescand. A fost un gand de-o clipa pe care l-am blocat imediat si tot ce-am putut sa fac a fost sa continui sa spun "Tatal nostru", pana cand s-a terminat totul. Apoi, odata cu durerile de dupa cezariana au inceput si gandurile sa circule libere in capul meu si, multumirile la Dumnezeu pt minunea mea, nu au fost suficiente si psihicul meu a cedat si tot cu lacrimile pe obraz eram. Ce sa spun! O saptamana in spital in Romania cred ca ar depresiona pe oricine. Doar stressul de "cat, cum unde cui mai trebuie sa dai sa se poarte cu tine omeneste" te termina. Si ineti cont ca mai eram si cu mama! Dar problema e ca si ea era la fel de aiurita ca si mine. Dar am inteles-o cand m-am vazut pe ine plangand ca Thea nu face kk, ca Thea nu elimina meconiul, ca Thea nu poate papa san si alte atatea ca Thea....
Am inteles si eu acum ce vrea sa spuna chestia aia cu "Durerea de mama". Nu cred sa fie altceva mai dureros decat asta. Si, cu toate astea, mi-as mai dori si bb2. O fi inconstienta, egoism sau ce? Ca inca nici nu-mi dau seama de ce mi-l mai doresc la preturile astea de case, ca tot sunt subiectul zilei? Cum o sa le asigur eu un camin cand vor creste la doi?
Tootusi cred ca intr-o zi o sa ostez si povestea nasterii Theei mele ca sa nu uit ce binecuvantate de Dumnezeu am fost amandoua. Pentru ca, cu toate urateniile intamplate, nasterea ei nu a fost altceva decat o minune. Asa cum se spune: a fost sa fie!

!
elpower spune:
In legatura cu subiectul cum simte mama, citisem tot p-aici pe forum o semnatura tare induiosatoare. Daca o regasesc o scriu. Era ceva cu "iti vezi inima din tine umbland separat" sau cam asa ceva. O caut si revin.

!
ioanaradu spune:
carmen deci pe la 18.20 la biserica de lemn??
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Rebiana27 spune:
Cata dreptate ai Ela referitor la ceea ce simti in ceea ce priveste nasterea. Cred ca sunt putine cazuri de nasteri usoare (asta daca chiar exista... ca de cand am nascut eu am inceput sa ma indoiesc), insa asta nu impiedica mamicile, cel putin cand mai trece ceva timp, sa se gandeasca la bebe 2. Nu gandi ca esti egoista si nici inconstienta pentru ca este in natura noastra sa dam nastere si sa ne dorim acest lucru. Uita-te la Eliana sau la Ralualexandrei... ele au trei!
Problema viitorului copiilor... nu tiu ce sa zic, eu cred in vremuri mai bune daca nu pentru noi macar pentru copiii nostri. Dar...
Cumva am inceput sa ma gandesc la ce se va intampla cu Luca atunci cand va fi mare si am deschis un cont in banca in care depun alocatia lui (cei 2 milioane) si acolo am pus si banii stransi la botez. Incet-incet se strange ceva si acolo si va fi mai bine mai tarziu.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta