Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
ioanaradu spune:
neata fete!
si eu auzisem de intorsul copilului cu picioarele in sus/capul in jos in caz de inec, sper doar sa nu fie cazul!
ElenaGiulia cum trecurati de taifun? in bucuresti o casa de 5 camere sare bine de 120-150 mii euro. daca va luati cort poate punem de un cartier de corturi ca si noi suntem in impas. cred ca pana la urma ne luam o rulota!!!
RaisaFudulu te mai asteptam pe la noi! 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
tzuna spune:
DOINA.TUDOR- Maria se culca singurica in patutul ei. astept sa fie obosita (sa se frece la ochi, sa se traga de par, sa se mataie) si apoi o pun in patut o intorc pe o parte si-i dau suzeta. Evident nu se culca imediat decat rareori. Dar eu o las acolo. mai protesteaza, o mai ridic, o pun inapoi si tot asa. Si pana la urma se culca singurica. Pai imi rupsese spatele la cum a plans in primele 2 luni si jumatate.
Cu mancatul la fel. Din dorinta de a manca cat mai mult faceam orice, adica o plimbam in brate (initial atasata de tzatzi apoi la biberon)prin toata casa cate 1/2 de ora sau mai mult. Pana n-am mai putut. Se invatase asa si nic vorba sa ma asez si eu undeva. Intr-o zi (cand am hotarat ca ma intorc la lucru) am zis gata. Din cauza plimbatului eram singura care o puteam hrani (sau vroiam sa o hranesc) asa ca am hotarat sa o pun pe pernuta si sa-i dau asa. Initial a plans si nu a vrut sa pape dar pana la urma sin vreo 3 zile s-a obisnuit. Intial alternam mesele: cand pe pernuta, cand plimbata. Acum manaca nu mai pe pernuta sau in carut. Si o poate hrani oricine. Tot la mine mananca cel mai mult dar macar o mai poate hrani si altcineva.
PLANS- pai ce spuneti voi fetelor cu plansul de neconsolat, cu orele, aparent fara motiv i s eintampla Mariei in primele 2-3 luni. Cum se facea ora 15-16 incepea si nu mai tacea pana nu obosea , cam in jurul orei 23 dar ne-a prins si 2 dimineata. Sincer nici acum nu stiu exact ce-a avut. Cica ar fi fost de la reflux printre altele. Ca se agita si mai rau, plus rperioada de agitatie caracteristica bebelusilor. Dar ai vostri nu mai sunt chiar asa mici. Nu stiu ce sa spun. Sper sa le treaca. Pe mine ma ia groaza cand imi amintesc de zilele alea cu plansete la nesfarsit.
MADy- ce poveste frumoasa. Deci chiar esti f tanara cum ziceau fetele. Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii.
Maria 28.02.2007
tzuna spune:
Mai fetelor, maria nu mai stie cum sa ma incante. Aseara a adormit pe la ora 22. Eu super fericita. Din pacate nu-i facusem baie. NU-i nimic zic eu. N-o fi bai sa o sar o seara. Asar ca eram cu sotul pe aici, mai verificam cv-uri... maria se trezeste la ora 23.30 f vesela. NU-mi venea sa cred. Eu chiar credeam ca va dormi pana mai tarziu si va manca in jur de ora 3-4 ca d eobicei (mancase la ora 21 dar fara cereale ca nu eram acasa).
Asa ca la 23.30 intram in baie. Sotul era prins cu treaba asa ca o balacesc numai eu putin cat sa o pacalesc. ea f vesela, mi-a ras si mie in hohote de cred ca s-a auzit in tot blocul, apoi am spalat-o si masat-o, a mancat laptele cu cereale la ora 12 si s-a culcat. S-a mai trezit la 6. Deci in sfarsit am prins si eu 5 ore si ceva de somn. Nu pot sa cred.
Acum iar doarme gaza si eu stau pe net evident. Dar sunt si in interes de serviciu cica.
Pentru plimbarea de seara. Venim in proportie de 99% ca n-am vb cu sotul dar nu cred ca a pregatit el altceva. Deci in principiu ne vedem la cascada la 18.30? Cred ca intram si noi pe la bisericuta , poate ne mai intalnim si cu alte mamici. Abia astept sa ne vedem. Sa vad bebeii cat au mai crescut.
Rebiana27 spune:
Azi avem 4 lunisoare si, in urma bilantului avem 7000 g si 65 cm.
O data cu asta am remarcat ca nu mai punem pe noi ca-n primele 3 luni dar tot e bine ca suntem inca grasi. Luca a avut la nastere 3000 g, a scazut la 2800 si a mai luat 1000 pana am plecat acasa, asa ca de la 2900 la 7000 in 4 luni e bine.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
Rebiana27 spune:
Martutza, noi ne inscriem in primele semne ale aparitiei dintisorilor. Un alt semn ar fi si inflamarea gingiei, in afara de cele pe care le specifici tu.
Eu am luat de la farmacie Calgel, pentru a-i masa gingiutza si un inel de silicon, cu apa, care sta la frigider o perioada dupa aceea se da copilului.
Diana Fudulu, chiar ma gandeam la tine zilele trecute, ca nu mai dadusei nici un semn. Te mai asteptam cu vesti!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
anamana123 spune:
neatza, fete!
martutza, merci, le-am salvat si eu la mine in calc. sunt deja nostalgica pt ca at cand eram mica ascultam des bunicul...de unde le downloadezi????
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
paxela spune:
la 18.30 suntem la cascada
, noi intram pe la potcoava , vom fi in formatie de 4
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
carmenefr spune:
Martavoi o sa veniti pe Unirii-piata Alba Iulia(centrul Connex)-piata Muncii si de acolo tineti drept.La primul semafor(putin dupa piata volanta), faceti dr.pe strada Campia Libertatii. Mergeti vreo 300m si dati de o alta intersectie, dar voi tineti drept.Cand va intersectati cu linia de tramvai, faceti stg.si ajungeti pe bd.Liviu Rebreanu , cel cu parcul.Dupa ce treceti podul peste lac, imediat in stg e o biserica de lemn. Tot acolo e si intrarea in parc. Una dintre ele.Unde va asteptam noi
Sper ca ati inteles. Daca nu, iti dau PM cu nr de tel fix/mobil.
http://community.webshots.com/user/carmenefr
povestea nasterii Teodorei http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103889
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
diana_jors spune:
Neatza,
doina.todor: Alex adoarme singur in patut, asa l-am obisnuit de la inceput, dar il pun acolo numai atunci cand consider ca trebuie sa doarma: seara, si eventual peste zi daca il vad obosit. Dar din momentul in care il pun acolo nu mai scoate nici un zgomot, chiar daca mai sta treaz o bucata de timp... In restul zilei il tin in alte locuri - la joaca pe patul nostru, in leagan, pe salteluta de joaca. Intr-o vreme si el adormea numai in brate, dar l-am pus in patut si l-am lasat sa planga pana a adormit (daca urla prea tare il mai mangaiam, sau il luam cateva secunde in brate dupa care il puneam inapoi)... o sa iti trebuiasca ceva rabdare si putere sa il inveti... Bafta 
mady: poti sa faci facultate si dupa ce ai un bebe (eu mai am ultimul an de facut, dar il fac doar din toamna) - poate e mai greu cu medicina sau altele la care trebuie neaparat sa mergi la cursuri si la laboratoare. Si eu cred ca familia este foarte importanta, si sunt fericita cu sotul si flacaul pe care il avem. Ah, si diferenta de varsta nu e importanta, am in familie 2 cazuri fericite, cu diferente de 13 ani.
, si aveti grija de voi!
Asa... am dat ieri un link cu un accesoriu de baie pt bebe... nu aveti nici una vreo parere despre el? Eu nu stiu ce sa fac: daca prima luna Alex ura efectiv baita, am ajuns in luna a doua la sentimente mai bune, si acum sa ii placa la nebunie... cum se simte in apa, incepe si da din maini si din picioare de abia reusesc sa-l prind sa nu se bage in apa cu totul... am cadita cu forme, evident ca ajunge cu picioarele in margini, se impinge in ele, si sare afara din forme
Deci in suport cu forme n-are rost sa ma mai obosesc sa il pun. In cada mare in apa multa mi-e teama sa nu il scap, la cat se zbate (de fericire!). Nu stiu cum sa il spal asa incat sa se simta si el bine dand cu labutele in taote partile, si nici sa nu il scap eu in apa...
Martutza, ti-am dat si eu PM.
Pana la urma nu cred ca ajungem prin IOR, e totusi cam alambicat pentru noi sa ajungem acolo...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
ElenaGiulia spune:
Ionaradu inca nu a trecut taifunul aici unde locuiesc eu dar e aproape de mine o sa treaca luni si sigur nu o sa mai vezi nici un ochi oblic pe strada
.
Rad sa nu
ca mi-e o frica de mor ca la astia apartamentele zboara imediat sant asa de nasoale de zici ca-s facute din carton,ma rog la dumnezeu sa mai piarda din forta pana ajunge la noi.
Cat despre cort pana la urma cred ca o sa ne luam unul ca la cum exagereaza asti cu preturile de case maine poimine o sa vedem un oras intreg numai de corturi

.
!
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007