Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
martutza spune:
ElenaGiulia
. az . ro carol-i-armeneasca-confort-1-110-mp-in-vila-semidecomandat 5-camere-inalte-stucaturi-si-sobe-originale-proprietar-200-000-euro -in zona centrala in bucuresti
Intra pe az.ro daca poti si gasesti anunturi.In Pitesti stiu ca sunt ap de 5 cam din alea cu scar interioara pe la argesana-rolast dar nu stiu cu cat depasesc suta de mii de euro.mai poti cumpara o csa la 12km de bucuresti-comuna Dragomiresti-cu toate utilitatile si curte de vreo 400mp cu 90 000 euro.Langa oras la 10-20 km gasesti case bune de caramida la preturi mai bune ca in oras si cu o curte bunuta.Noi asa vrem sa facem ca in oras nu e de trait cu poluarea asta.Iti iei o masina buna pe motorina si te-ai scos
Intalnire - daca nu plou ajumgem si noi pe la 18.30 .
Carmen care biserica? Pe ce bulevard sa venim?
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
ElenaGiulia spune:
Mady
m-am regasit in povestea ta in mare parte, nici eu nu am avut parte de caldura unei familii mama ma abandonat cad aveam 1 an iar tatal meu ma dat sorei lui sa ma creasca,cand aveam 7 ani el sa recasatorit si ma luat cu el sa locuim impreuna cu noua lui sotie(eu nu vroiam)dar cum erea prea mica si nu aveam drept la replici am fost nevoita sa-l urmez si de atunci de la 7 ani pana la 17 viata mea a fost un chin,acea femeie care avea pretentia sa-i zic mama erea o scorpie in fata tatalui meu erea o dulceata de femeie cu mine si in lipsa lui stergea cu mine pe jos,nu m-a invatat niciodata nimic imi vorbea urat si eream mai rau ca sclava in acea casa.La 17 ani am ramas insarcinat ascultand vorbele unui tampit de care m-am indragostit asa avenit pe lume prima mea fetita Alexandra care e o minune de fata si pe care idiotul de tata nu a vrut so cunoasca,dar ii multumesc lui dumnezeu ca ma trimes aici departe si mi-am gasit perechea un om care mai iubeste si este iubit enorm de mult si tot dumnezeu ne-a mai dat doua cadouri nepretuite Giulia si Arthur si eu la fel ca tine nu mi-as schimba faamilia pentru nimic in lume si lupt din toate puterile sa aiba toti trei parte de ce eu si tatal lor nu am avut(caldura si iubire unei familii adevarate).
Sper ca nu am plictisit pe nimeni dar am simtir si eu nevoia sa ma descarc putin si o pot face doar aici cu voi
.
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
martutza spune:
Mady sa-ti traiasca Razvanelu.Stai tu mami cuminte si ocupa-te de el.Incearca sa ingheti anul daca se poate daca nu, cand baiatu va fi la gradi tu te poti ocupa de studii.Ai demonstrat odata ca poti in ciuda a ceea ce se spune ca "dragostea ia mintile" asa ca mai poti odata.
pentru tine si Razvan.Eu am facut faculattea dupa un colegiu si 3 ani de munca,adica la 26 ani si nu a fost greu.Si tu poti cu siguranta.Noroc si sanatate.
Am inceput sa pun povesti pe contul comun de gmail.Una cate una ca sunt mari si nu merg altfel si am muncit degeaba aseara.
Dintii - semne ca apar incep cu 3-4 saptamani inainte astfel:
- capul si eventual gatul mai calde decat restul corpului
- agitatie; plans care uneori nu se calmeaza nici in brate
- ros manute si ce apuca
- salivatie abundenta
- mucisori aposi
- temperatura rectala 37.5-38.5
- roseteata obrajilor
- scaun moale (daca asa il avea nu va puteti ghida dupa asta)
- unii copii nu suporta sa-i atingi pe gingie desi ei rod tot...
Se calmeaza cu Paracetamol daca temperatura sare de 38 sau cu Calgel.Paracetamol sub orice forma (sirop sau supozitor).
Varsta lui Victor
Victor Mihai
ElenaGiulia spune:
Martutza mersi mult,da si noi tot asa vrem undeva mai pe la tara o zona mai retrasa ca si noua ni sa luat de oras si zgomot nici nu ne putem odihni parca santem
.
martutza spune:
ElenaGiulia parerea mea este ca, daca nu sunteti niste oameni comozi puteti gasi cu sguranta o casuta de vreo 15-20 de ani din caramida, pe care s ao puteti mari si modifica cum vreti.In plus pretul e mai accesibil, cheltuielile ulterioare mai mici ca nu mai ceri decat aprobare de extindere si in comune se rezolva mai usor;in plus te poti incadra in circa 60.000 euro si restul cheltuielilor le faci esalonat cum poti si ai timp.Noi mai avem o firma de constructii (nu a noastra ci o recomandare) care construieste case la cheie (cu toate utilitatile) in circa 4-5 luni din caramida la aproximattiv 350-400 euro/mp.Pentru o casa de 150mp dai cam 60.000 euro si e nooua si e pe gustul tau dar trebuie sa ai terenul-proiectul(cam 2000euro)- si aprobarile pentru constructie si utilitati.Astea mai fac vreo 25-30mii euro functie de suprafata de teren si de distanat de la utilitati la teren.Si mai iei in calcul ca trebuie sa ai unde sta cu familia 5 luni pana se termina casa.Daca mai vrei info da-mi adresa ta de mail si-ti trimit mai multe.Noi cautam varianta optima pt noi deci am documentatie
.PUP si sa nu mai planga Arthur.
Varsta lui Victor
Victor Mihai
ElenaGiulia spune:
Marta ti-am trimes pm.
paula75 spune:
Salutare stup!
Madybulancea, interesanta si frumoasa povestea ta
Sa-ti traiasca Razvanelul si sa sa fiti fericiti!
Si eu sunt braileanca ..poate ne intalnim pe bulevard
Si apoi daca vrei sa faci ceva poti daca chair vrei...eu anul trecut am dat examen de grag II cu Eliana in burtica si sa stii ca bebe poarta noroc..am luat 10...deci
Am pus si eu poze de la 4 luni cu Eliana mea care acum la 4 luni si 3 sapt. are 7,600 kg.
Ne-am vindecat nu ne mai doare urechiusa suntem bine
Nu mai stiu care spunea ca are fata lunguta ...noi ce sa mai zicem ca avem 68 cm.
..bine si mami are 1,78 deci are cu cine semana
Va pupicesc pe toate
Paula mamica fericita e Eliana Ioana
Mady ma poti aborda pe mess pc_ghetu
RaisaFudulu spune:
Salutare fetelor
Am prins un pic de net la o prietena.... va salutam pe toate si va trimitem pupicuri multe....speram ca nu ne-ati uitat...noi suntem bine....la ai mei este foarte racoare si multa umbra....dormim foarte bine si maraim decat la masa...am ramas la fel mancam foarte putin dar luam in greutate cat de cat s i suntem multumiti...am ajuns la 5.600 pentru noi este foarte mult (avem 3 luni jumate)....la sfarsitul lunii sper sa va scriu mai multe...am inceput sa radem in hohote, gangurim si radem la oriciine...cu bibi avem o problema (de 2 sapt mancam numai praf ca a pierit laptele ca am avut niste probleme pers si s-a dus....speram sa mai vina dar nu mai vrea)Asta e sunt multumita ca am reusit pana la 3 luni.....
Aveam atattea sa va spun dar acum m-am emotionat si nu mai stiu ce sa scriu....
Imi lipsiti tare mult toate si cafelele de pe net totul.....
Stiu ca nu sunt la subiectul zilei dar poate imi spuneti si mie ce carte sa cumpar pentru a ma ghida in alimentatia fetei....probabil s-a mai discutat dar noi neavand cum sa vedem...poate ne ajuta cineva....o sa-l pun pe sot sa se uite la raspunbsuri
Va salutam pe toate, pe albinute si pe bondarasi...sa cresteti mari, sa mancati si sa dormiti bine....si sa-i bucurati pe ai vostri parinti........Ne auzim in 2 saptamani la vaccinul de 4 luni...pupicei multi la tot stupul

iubita mea Busca - Galusca
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Am uitat sa va felicit pe toate pentru micuti...am vazut pozele ..ati crescut mult si frumos...sa o tineti tot asa micutilor...pupicuri de la Raisa...sper ca au mai ramas baietei liberi si pentru mine![]()
![]()
RaisaFudulu spune:
Am pus si noi poze la 3 luni..am pus mai multe dar apoi am vazut ca se pune cate una....sper sa nu se supere cineva dar nu mai stiu regulile pe aici pe forum....daca e vreo problema sa le scoata cineva si sa lase decat una...multumim si va pupacim