PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor
Raspunsuri - Pagina 29
mamanati spune:
Buna dimineata mamici frumoase de piersicute,
Mai am inca o speranta ca nu ne-ati uitat. 
Va multumim mult pentru felicitari cu ocazia celor 11 luni implinite.
Cu intarziere: LA MULTI ANI TUTUROR PIERSICUTELER CARE AU IMPLINIT UN ANISOR!
Noi suntem bine. Camelia devine tot mai smecheroasa. Intelege multe lucruri, dar vb mai mult pe limba ei. Spune: mama, tata, buia(bunelu), na-na (de fapt inseamna "da!").
Cind face caca in pampers spune: pfuuu. Incercam sa o punem la olita, dar inca nu se cere.
Arata la jucarii de plush unde e nasu si ochii. Pasiunea noastra e masina lui bunelu si sa ne jucam cu mingea. Ii plac copii si tipa de bucurie cand ii vede.
Ma apuc sa mai citesc din urma si mai scriu....
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
Bysko spune:
Buna dimineata natiune!
La Multi ani sarbatoritilor!
Miti asa e si Busra-tot ce prinde baga in gurita, dar este foarte atenta cum mananca. Adica nu baga un biscuite intreg in gurita ca sa se inece, ci rupe putin cate putin si tine bucatelele in gurita paana se dizolva.La fel si cu pepenele.
Ce albus? Ca Busra nu a mai mancat de mai mult de o luna nici galbenus!A facut atunci o intoxicatie, dar nu se stie de la ce, iar buni(care e mai crizata ca mami
) a decis sa renunte la tot ceea ce putea sa-i provoace alergia(care nu era cine stie ce!), adica niste cereale si galbenus. si a decretat ca pana la sfarsitul verii ea nu ii mai pregateste sub nicio forma oua!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni
martta spune:
La multi ani, sarbatoritilor!
Mamanati: bine-ai revenit!
Pentru ca maine plecam la Balvanios si pt ca am cam lipsit vara asta de pe forum, motivez absentele cu poze din calatorii:
http://family.webshots.com/album/559961563gVyKvC?vhost=family&start=48
Va pup!
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by 25miky
buna , da Dariana ,in America - ii spuneam si mamei ,aici nu se tine cont sa ai tot timpul lucruri noi , cum faci curatenie in casa le vinzi ca sa nu te aglomerezi, si e bine ,ca ai motiv sa cumperi altele.Bysko- pozele le-am facut la Mall , mi-au facut vreo 30 odata si iti spun sa alegi una pe gratis ,problema e ca nu poti sa alegi numai una ,si ajungi sa cheltui o avere pe cele ramase.Despre mancare ,ii dau tot lui Michael ,nu conteaza ce e ,mananca orice ,albus -galbenut ,inca l-am prins ieri ca sugea din castravetele murat care l-a avut taicasu in hamburger.
miky,http://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=/8e19re2&.src=ph

andreea25 mami de ariana-irina(04.08.2006)
andreea25 spune:
quote:mai mai da ce famile plimbareata! asteptam poze si din urmatoarea statiune
Originally posted by marttaLa multi ani, sarbatoritilor!
Mamanati: bine-ai revenit!Pentru ca maine plecam la Balvanios si pt ca am cam lipsit vara asta de pe forum, motivez absentele cu poze din calatorii:
http://family.webshots.com/album/559961563gVyKvC?vhost=family&start=48Va pup!de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze
(04.08.2006)
andreea25 spune:
dariana si eu va invidiez ,cred ca sunteti negriii! drum bun si sa va distrati!
miti,mamanati bine ati revenit!
consi,bulinutza.. restante la poze...bagati poze cu baietii nene
LA MULTI ANI PIERSICUTZELOR SARBATORITE!
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Babee spune:
La multi ani lui Tudor, ca el este sarbatoritul zilei!
La multi ani si celorlalti din zilele trecute.
Rebecca de 3 zile e cu 39.5 febra, o raceala de vara.La urocultura ne-a iesit si o minunatie de infectie urinara, asa ca pentru prima oara ia fata antibiotic.Urla de caldura,ca ii e rau...si in afara de antitermice doar prosoapele ude mai fac fata starii ei.
Distractie placuta si cadouri multe celor ce se aniverseaza week-end-ul acesta.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
norocuta spune:
mamanati cum sa te uitam? Stiu ca ai si servici si ne bucuram sa auzim noutati de puiuta ta. Chiar acum cateva zile Leistra intreba de tine.
babee multa sanatate Rebecai.Offf
febra... infectie urinara??? Cum se face chestia asta? Mai exact "se face" ori "se ia"?
Mami cu doua sufletele

miti2004 spune:
quote:
Originally posted by marttaLa multi ani, sarbatoritilor!
Mamanati: bine-ai revenit!
Pentru ca maine plecam la Balvanios si pt ca am cam lipsit vara asta de pe forum, motivez absentele cu poze din calatorii:
http://family.webshots.com/album/559961563gVyKvC?vhost=family&start=48
Va pup!de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze
FFF frumoase pozele, mi-am mai clatit si eu ochii prin locuri tare dragi si familiei mele.
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Babee spune:
Norocuta fetele sunt predispuse infectiilor urinare,pentru ca excrementele pot ajunge foarte usor in...alta parte.Se pare ca la ea asta ar fi fost, a avut diaree si oricat de repede am schimbat-o si spalat-o, a ajuns putin .Infectia a fost descoperita din intamplare, nu ne-am gandit din prima la asta.O sa repet urocultura peste 7 zile si voi vedea daca o saptamana de antibiotic a fost sufiecienta sau nu.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)