PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

LA MULTI ANI 1 ANISOR
TUDOR

Arianna Raisa
Agatha
Stefan Eduard

bysko, a refuzat si antibioticul, oricum smecta i-am dat de 2 ori, n-a mai vrut apoi; acum ii dau doar calciu carbonic si numai o singura data, dimineata cand este flamanda ca pe urma...de mancat nu vrea sa manance nimic in afara de putin lapte; am pus azi dim 2 cupe din al ei si restul din celalalt si a facut iar diaree;
nici nu stiu ce sa-i dau sa pape, mere coapte (care ii placeau f mult) nu, branzica nu, morcovi (care oricum nu-i placeau, nu), carnita de pui, nu; iaurt mi-e teama ;
fetelor eu galbenus nu i-am mai dat demult, tot asa mi-e teama din cauza caldurilor;
mamanati
miti, va vedem?
babee, multa sanatate Rebecai!
25miky, vreau si eu pe la voi!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

babee multumesc pentru raspuns si scuze ca am scris gresit numele Rebeccai (am o prietena buna cu numele asta, dar cu un "c")

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Norocuta stai linistita ca nu e nicio problema.

Eu galbenus nu stiu daca i-am dat unul pe luna,albus o sa ii dau dupa 1 an si jumatate, cum i-am dat si lui Phillip.Nici nu se omoara si nici nu o incarc cu ou, ficat si altele pentru ca nici mie sincer nu imi pica bine, dar ei.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

anasia pai prin ce zona stati ? noi prin Iancului.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Multumim tuturor mamicilor care si-au amintit de noi.martta,andreea25, norocuta, leistra, anasia.De mult timp nu am mai stat pe net din lipsa de timp. Ce paradox: acum cand sotul e acasa si ma ajuta f mult parca nu prea am timp de nimic. Sau m-am puturosit eu?!

EU ii dau Cameliei galbenus (aduce matusa de la tara proaspete) cel putin odata pe saptamana, nu mai mult de 2 ori. Albush inca nu i-am dat.

Mai nou, o rog pe Cami sa imi arate in reviste unde e bebe, si imi arata de fiecare data, iar dupa ce imi arata unde e bebele, din propria initiativa ii mai da si un pupic.

Da acum cateva zile am mai intrat pe aici si vad ca voi calatoriti cu bebei foarte mult. SI noi saptamana ce vine mergem sa ne luam viza pentru Romania. Planificam sa mergem din 15 august in Eforie Nord, sa stam vre-o 3 saptamani la cuibul nostru. Da am o problema cred ca foarte grava!!! Imi este frica sa calatoresc cu Cami cu masina. Desi ei ii place f mult si poate sta ore in scaunelul ei. Pana la plecare mai e aproape o luna si ma ingrijorez de pe acum, nu ma pot gandi la altceva decat la aceasta calatorie si stau mereu cu frica sa nu sa se intample cava si de data asta. NU MAI POT!!! Ce sa fac? Ajutati-ma cu un sfat.

Martta, frumoase poze! Pupici la copii frumosi.
Busra - absolventa, esti SUUUPER! Mami, cine i-a cusut costumul?

Cum luptati cu caldura? Scuze daca s-a mai discutat acest subiect si nu eram pe faza. Cami se trezeste des noapteasi mariie si adoarme doar cu titi.

Va pup pe toate!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna dimineata,
Va astept la o

Cami ne trezeste zilnic la 6.30 - 7.00. Ea nu are nici weekend nici sarbatori. Acum merge cu bunicuta afara.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Anasia sfatul meu este urmatorul:daca situatia continua pana maine cred ca ar trebui sa mai consulti un pediatru,sa-i iei probe pt coprocultura(daca nu a luat ab in ulimele zile), si imediat dupa recoltare sa incepeti un tratament intensiv, chiar intravenos(stiu ca nu e o bucurie s-o vezi pe micuta cu branula), dar e periculos la varsta lor sa-i lasi mai mult timp pe un regim restrictiv, fara un tratament adecvat.Eu una asa as face daca ar fi vorba de Busra.
Mamanati, bunicuta ei i-a facut roba si toca- s-a cam chinuit, dar a meritat efortul,nu?
Ieri am fost sa-mi vad iubita si ce credeti?I-au iesit 2 dintisori, dar in loc sa-i iasa incisivii mediani, i-au iesit cei laterali-sus.Asa ca acum arata ca un vampiras!

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

miti, in drumul taberei suntem!
bysko, am trimitere pt coprocultura, dar ea nu face kk dimineata, cand s-o duc? azi de exemplu inca n-a facut; ii dau azi mancarica; ce regim sa-i fac, cand ea nu manaca nimic in afara de lapte?;am inceput sa-i dau 2-3 cupe din laptele ei ; da-mi nr tau de tel pe pm; asa este vioaie, se joaca, o hidratez bine si o sa-i dau manacrica la borcanel , ca i-a placut inainte;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

11 lunisoare

Ana-Maria, fetita lui Annemarie06

Ana-Catalina, fetita lui Ralu192000

Busra, fetita lui Bysko

LA MULTI ANI! Arcenciel

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

cam tarziu.
Nu trecem la un capitol nou?
Eu nu prea ma pricep!

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput