PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor
Raspunsuri - Pagina 28
miti2004 spune:
Salutari tuturor
ce dor mi-a fost de voi ! in sfarsit am si eu net ! au venit ieri baietii si mi l-au instalat, ca de luni tot asteptam.
Am recuperat de citit capitolul trecut, mai am de citit din urma doar la capitolul asta.
Vreau sa spun LA MULTI ANI tuturor celor care s-au sarbatorit in ultimele 2 saptamani cat nu am scris, sa fiti sanatosi si norocosi !
Monicutza te pup si nastere usoara si recuperare rapida !!!
Cristina_Ana iti tin din suflet pumnii sa ai o nastere usoara si o bebica mancacioasa ! 
Am mai vazut si poze, Cristina_Ioana super cele de la mare, e asa haios Luca cum doarme cu fundu'n sus !
In rest noi suntem bine, sanatosi, voiosi, cam tuflitzi de caldura...dar il scoatem dimineata pe la 7:30 ( ca se trezeste pe la 6-6:30 ) si seara pe la 7. In casa e ok ca avem aer si ii dam drumul din cand in cand.
Sunt f multumita de pampersii Pampers, nu am avut "accidente" pana acum.
Cerealele de la Nestle nu prea imi plac, sunt diferite de Nestle din Canada, adica ies cam flescaite si lipicioase, asa ca am sa incerc alte cereale.
Nu stiu ce lapte praf sa ii cumpar, as incerca Milumil cu cereale...am inteles ca este la fel de fliud ca si laptele praf normal, deci cerealele nu-l fac mai gros. Sau sa iau Nestle ???
Mananca Almette pe paine, iaurturi cu fructe de orice fel, creme de vanilie de la Danone, Danone iaurt simplu...deci la capitolul iaurt e bine.
I-a facut mama ciorba cu perisoare si supa cu galuste si sunt fff bune ( eu nu stiu nici galuste nici perisoare...sunt cam varza la gatit ). In schimb nu prea mai vrea ou...
Ii dau piersici si caise in fiecare dimineata, banana nu prea ca vreau sa profit de fructele de sezon.
Cam atat, ca incerc sa citesc si capitolul asta.
Pupici !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by Bysko
Am intrat ca sa ma mandres iar cu frumusetea mea:www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070712" target="_blank">poze absolvire!
sa nu va suparati pe noi ca va innebunesc! Va pup!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni
pupam absolventa

miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by SARILLA
Bulinuta hai ca pun de dinainte si dupa.....
Si Razvan a fost agitat la tuns...l-a tuns si cu vreo 5-6 masini diferite tanti aia...de nu mai avea rabdare si a trebuit sa il iau in brate de pe masinuta aia si m-a umplut de par...Bine ca s-a terminat episodul tuns...
Asa...cam asa arata www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070714&ctime=124440" target="_blank">inainte si dupa tuns ...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
ce frumos sunteti asa tunsi
...si eu trebuie sa il tund pe Alex ca nu se mai poatemiti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by Muuh
www.flickr.com/photos/mirunajovin/sets/72157600869668573/" target="_blank">Poze. Aveam o gramada de lucruri sa raspund dar nu ma lasa Alexei. Revin cand am timp intre timp vizionare placuta.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
mai-mai, inca un tunsulici dragalas

miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
Poze cu Alexia de la 1 anisor si de la bunici:
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/?saved=1
Am fost plecati la Botosani 2 sapt. Revin ca Alexia nu ma lasa nicicum...merge de pe 5 iulie si ma tot tin dupa ea de frica sa nu cada!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
mie mi-a placut ca stie sa faca "ordine" prin dulapuri
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by maryion
Incerc sa pun www.flickr.com/photos/8471782@N02/837014861/" target="_blank">aici o poza cu Darius tunsulica.
Nu reusesc sa ii fac poze ca la noi in casa nu prea avem lumina naturala si nu ies bine. O sa ii fac afara cand mergem afara.
VARSTA DARIUS-THEODORwww.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …
Mary mamica luiDarius-Theodor (14.07.2006)
mai inca un tunsulica !

cred ca piersicutzele fac PARADA CIUFULICI !
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
maryion spune:
Dariana si eu stiam la fel despre albush, dar imi este teama sa incerc.
Distractie placuta la mare. Va invidiez! 
Miti
!
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
25miky spune:
buna , da Dariana ,in America - ii spuneam si mamei ,aici nu se tine cont sa ai tot timpul lucruri noi , cum faci curatenie in casa le vinzi ca sa nu te aglomerezi, si e bine ,ca ai motiv sa cumperi altele
.Bysko- pozele le-am facut la Mall , mi-au facut vreo 30 odata si iti spun sa alegi una pe gratis ,problema e ca nu poti sa alegi numai una ,si ajungi sa cheltui o avere pe cele ramase.Despre mancare ,ii dau tot lui Michael ,nu conteaza ce e ,mananca orice ,albus -galbenut ,inca l-am prins ieri ca sugea din castravetele murat care l-a avut taicasu in hamburger.
maryion spune:

1 anisor
Tudor, baietelul lui katm13 

11 lunisoare
Arianna Raisa, fetita lui mada_mxm
Agatha, fetita lui myrrha
Stefan Eduard, baietelul lui mamidestefan
Mary mamica lui
maryion spune:
Miky super faza cu castravetele! 
Darius al meu nu baga niciun fel de mancare in gura, nici fructe, nici biscuiti, nici pufuleti, etc.
Mary mamica lui

si Alexia
(13 iulie 2006)