PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor
Raspunsuri - Pagina 27
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by maryion
Eu i-am dat galbenush de la ou fiert tare. Nu stiu daca am respectat sau nu vreo metoda folosita in pediatria romaneasca sau oricare alta. Fierb oul tare si ii dau doar galbenushul (albushul il pap eu) si il amestec cu legume si ulei de masline (cateodata iesea ca maioneza) sau unt/lapte. Asa am procedat de pe la 6 luni. Dar stiam ca dupa 1 an putem sa ii dam si albush (sau nu?).
Mary mamica luiDarius-Theodor (14.07.2006)
dupa informatiile primite albusul bine fiert se poate introduce dupa 12 luni, la inceput cate o lingurita si gradual pana la un albus intreg.
Galbenusul, tot dupa info de la dispensare it., se da dupa 9 luni implinite.
andreea25 spune:
quote:pupici ptr fotomodelul nostru
Originally posted by alina2006
fetelooor! e fii-mea pe prima pagina de D.C.! sunt tare bucuroasa!
va pup!madyn merci de raspuns!POZE IANA MEA
Iana-Daria si Mami Alina

felicitari!!!
andreea25 mami de ariana-irina(04.08.2006)
anasia spune:
LA MULTI ANI 1 ANISOR 
ALEXANDRU
SASHA
EDWARD

Camelia Nicole
Daria
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
anasia spune:
sephora

;
bysko, nu i-am dat amestecate, prima data i-am dat smecta(pediatra i-a dat), apoi hidrasecul cu seringa, altfel n-am putut, dar o singura data; n-am putut sa-i mai dau ca nu accepta de nici un fel, nici in apa, ceai lapte; ieri i-am dat fortat putin si mi-a vomat; am renuntat la el; ii dau acum calciu carbonic, atat; nu accepta nici biseptolul; nu mananca laptele fara lactoza decat dimineata cand este foame rau, in rest traieste cu ceai si apa;nu vrea nimic altceva;oricum nu mi-a mai vomat si nici diaree n-a mai avut, azi a facut kk
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
anasia spune:
bysko, ce se intampla daca se dau in acelasi timp, uite ca nu stiam?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
dariana spune:
maryion, asa stiu si eu, ca se poate da de la un an si albus.
mai, pe noi ne-au topit caldurile, asa ca plecam inapoi la mare
Dariana si Darius (30.07.2006)
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by dariana
mai, pe noi ne-au topit caldurile, asa ca plecam inapoi la mare
Dariana si Darius (30.07.2006)
Distracti placuta! ce fain ca sunteti la mare. Si eu m-ar racori un pic in apa marii.
25miky spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=/8e19re2&.src=ph , buna fetele ,sunteti invitate la ''yard sale''-vanzare , fac cu vecina ,m-am mutat la noua casa acum 3 luni , familia care a stat aici trec printr-un divort urat si au lasat multe lucruri , plus cu ale noastre... am acum 3 microawe , vaze , cutite , toate in dubluri , nu ma astept sa iau mult pe vanzare dar macar sa ma distrez , am facut anunturi pe computer ,nu am vrut sa anunt in ziar ,si eu cu vecina stam maine dimineata si asteptam clienti , deja am anuntat vecinele in jur , o sa cumparam suc si prajituri ,fructe cred ca o sa iasa petrecere mai mult decat vanzare, bebe Michael o sa mearga cu tati la golf . Cu soacra aveti dreptate , dar tot nu o am la suflet ,,nu avea niciun drept sa imi spuna sa ies din casa cand copilul era ranit , in fine ,am pus iar poze , o sa incerc pana imi iese , imi spune cineva daca se vad? ok , deci va astept pe toate la vanzare !!!!![]()

miky
Bysko spune:
Miki se vad pozele acum!Fotomodel sa-ti faci baiatul!![]()
Anasia nu stiu sa-ti explic de ce ne-a facut profa aceasta afirmatie, mai ales ca acum am cautat pe net poate-poate gasesc ceva legat de asocierea dintre ele dar nu am gasit nimic. Poate aceasta era o observatie bazata pe experienta ei in clinica?!?Ma gandesc ca poate impreuna au un efect mult prea drastic asupra intestinului...ca smecta este bazata pe o argila cu actiune absorbanta, iar hidrasecul este un antisecretor.Sau Smecta absoarbe si neutralizeaza hidrasecul?Cam multe ipoteze, nu?
Daca afl;u ceva te anunt!Poate mi se aprinde beculetul la noapte!![]()
Si inca ceva!Incet-incet incearca sa-i dai sa manance ceea ce-i place Alessiei ca la varsta asta nu prea e indicat sa tina un "regim" prelungit.Incearca sa-i dai si niste iaurtel mai ales ca urmeaza un trat cu antibiotic, care ii distruge flora microbiana saprofita
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni

Darius-Theodor (14.07.2006)
miki, noi am veni cu placere, dar unde, in america?!