PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Vreu sa va multumesc fetelor dragutzelor pentru felicitari!
Mary, Alina, Madyn, Anasia, Ramoon, Bulinuta
si vreau sa uram si noi LA MULTI ANI!

Acum ne bucuram de cadourile primite la party no.1. Maine urmeaza no.2. O sa pun si poze mai ales ca am avut ca invitat si un forumist vechi (Robi al lui Kati) care e un dulce si un cuminte.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

martta, katik parca vorbim aceeasi limba "cu cate doi" acasa. Nu vreau sa descurajez fetele care se gadesc deja la bb2, sunt momente critice adevarat cand sunt bebei micuti, dar au aceeasi intesitate ca si magia momentelor frumoase...mandria aia care umfla inima pe care numai parintii o cunosc.
Mie cand mi-e greu ma gandesc la mamicile cu 3-4 copii si ma simt mai "usoara", sanatosi sa fim .

babee frumoase ganduri si adevarate. Aceeasi filosofie de viata am avut-o si eu cand am lasat balta totul in Ro si am ales "familia". Am socat pe multi cand mi-am dat demisia (aveam o pozitie bunuta), dar m-am gandit ca daca maine voi muri, imi va lipsi enorm sentimentul de implinire pe care mi l-au adus copiii, sotul, familia in general.
Plus ca eu mai am o vorba: Numai Dumnezeu stie cand vin copiii, degeaba ne "planuim" noi aici.
Eu chiar discutam asa "pe presupuneri" cu sotul meu, ca daca se va intampla sa mai raman insarcinata, voi primi bucuroasa de veste...e de sus. Si cand spun asta ma gandesc la noptile cu mii de ganduri pana sa vina Nour "De ce nu raman?!" Amandoi ne doream (dorinta a fost mare pentru Ali, sa aiba un fratior/surioara) si totusi s-a intamplat cand nu mai asteptam. Noi amandoi avem frati (eu unul, el un frate si o sora) si ne intelegem excelent. Nici milioane de prieteni nu valoreaza cat un frate.

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Pt ca n-a venit miezu' noptii,uram si noi multa sanatate,sa creasca mari si voinici,frumosi si destepti tuturor "barbateilor" nascuti azi.
Rares Ioan baietelul lui Bulinuta27
David baietelul lui ildiko75
Luca baietelul lui Consi
Marius baietelul lui poliana ,pt1 anisor

Robert baietelul lui katik
Rares baietelul lui Mirela0521,pt cele 11 lunute

Si nu numai...pe toti prichindeii...chiar daca n-apucam sa-i felicitam la timp,noi tot ii iubim si le dorim tot binele din lume.

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

fetelor, multumim mult pt. urari! si voua la toate va dorim cel putin la fel!
consi, robi a picat frint de oboseala, a papat, a adormit tun si acum tocmai mi-a tras un racnet, nu stiu daca mai adoarme la loc, i-am pus suzeta, mai vedem.pai da, dehh, ca doar a chefuit baiatu'
norocutza, foarte mare adevar grait-a-i!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Anasia sper ca Alexxia sa fie mai bine ,sanatate maxima si repede.
Muuh si aici e la fel dar e mai nasol ca e si umiditate mare si te lipesti ca naiba,dar mai avem putin si ne intoarcem (29) cu toate ca e asa bine si alta lume...
Lucians tare scumpa e Daria baietica
Va pupam si ne e tare dor de voi.
Piersicutelor imi cer scuze ca am dat buzna asa peste voi,dar asa-i cand vrei sa-ti saluti prietenii.Va multumesc ptr intelegere.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Sephora,...oare sunt de-ajuns?

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Anasia acum am intrat un pic si am vazut ca fetele te-au sfatuit sa-i dai Smecta!Vezi ca la pedi ne-au spus ca Smecta nu se asociaza cu Hidrasecul!Daca ii dai incearca sa i le dai la ore diferite!

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

1 anisor

Alexandru Andrei, baietelul lui Cristinap76

Sasha, baietelul lui Scotty

Edward, baietelul lui Maslinutza01

11 lunisoare

Camelia - Nicole, fetita lui mamanati

Daria, fetita lui mamadariei

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana7mi

nici eu nu i-am dat. Am incercat sa-i dau galbenus (dupa metoda italiana ) , insa nu l-a vrut ... adevarul ca nici mie mu-ni placea cum arata ... trebuia sa-l pun la fiert (dupa ce am fiert cartofii, morcovul, etc.) ) ca la ciorba ... arata oribil ... aseara am incercat sa-i dau un pic de galbenus (facut ochi in tigaie), a gustat un pic, insa in l-am vazut entuziasmat. Deci pe moment am renuntat la ou.

Eu i-am dat galbenush de la ou fiert tare. Nu stiu daca am respectat sau nu vreo metoda folosita in pediatria romaneasca sau oricare alta. Fierb oul tare si ii dau doar galbenushul (albushul il pap eu) si il amestec cu legume si ulei de masline (cateodata iesea ca maioneza) sau unt/lapte. Asa am procedat de pe la 6 luni. Dar stiam ca dupa 1 an putem sa ii dam si albush (sau nu?).

Mergi la inceput

Ce mai faceti Doniro si Mamidestefan? Nu ati mai postat de mult! Sau nu am fost eu pe faza?

Mergi la inceput