PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

ramoon, bulinuta, multumesc, mi-am notat;
ramoon, la noi mergea putina para cand se constipa;
bulinuta, distractie placuta!!!!si multe cadouri pt bulinel!!!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

LA MULTI ANI SARBATORITZILOR DE ASTAZI!!!!
multumim si noi pentru urari si vi le intoarcem inzecit!
martta, si la noi ca si la voi: si eu alaptez inca din greu si noaptea am nenumarate pauze. robi papa cam o data, rar de doua ori, krisztina se trezeste o data de doua ori pt. pishi, mai bea apa, in total am cel putin doua pauze/noapte. evident nu se trezesc amindoi deodata, ca sa apuc sa adorm la loc.am avut nopti in care ma trezeam din ora in ora si adormeam doar dimineata pe la 5 pina la 7 cind pleca sotul la servici, dupa aia krisztina se trezea, era fresh si trebuia sa ne apucam de treaba!
genie, ma bucur ca sunteti bine!
bulinutza, distractie placuta!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

fetelooor! e fii-mea pe prima pagina de D.C.! sunt tare bucuroasa!
va pup!

madyn merci de raspuns!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by millikiki

BUNA FETELOT AJUTATIMA SI PE MINE PLIZZ PLIZZ
SAMBATA NE RUPE NASA TURTA SI EU INCA NU STIU CUM SA COMAND TORTULFETELOR CARE A-TI FACUT CUM A-TI FACUT TORTUL
EU AM ASA O VAGA IDEE SA IL FAC PERSONALIZAT DAR NU STIU SA FAC UN COLAJ DE POZE AJUTATIMA SI PE MINE CARE A-TI FACUT PLIZZ PLIZZ

si eu trebuie sa-l fac peste 2 saptamani ... insa o rezolv imediat, duc o poza la cofetarie si fac ei totul ...

uite cum a fost tortuletul de la botez

tort botez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryion

Fetelor, intrebare:
Ati inceput sa dati albush de ou la bebei?
Vad acum o emisiune la TV pe Romantica. A venit Taufic (antrenor de fitness) care zice cat de nociv este galbenushul de ou si cat de benefic este albushul. In acest caz (intreb eu) de ce se recomanda galbenush pana la un an si albush dupa?

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

nici eu nu i-am dat. Am incercat sa-i dau galbenus (dupa metoda italiana ) , insa nu l-a vrut ... adevarul ca nici mie mu-ni placea cum arata ... trebuia sa-l pun la fiert (dupa ce am fiert cartofii, morcovul, etc.) ) ca la ciorba ... arata oribil ... aseara am incercat sa-i dau un pic de galbenus (facut ochi in tigaie), a gustat un pic, insa in l-am vazut entuziasmat. Deci pe moment am renuntat la ou.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by millikiki

[b]NOROCUTA-multumesc mult de tot pentru colaje
Si eu inca alaptez si ma confrunt cu acceiasi problema cu trezire peste noapte se trezeste de 2-3 ori pe noapte uneori adoarme repede la sin alteori trebuie sa ne jucam putin sa adoarma nu sti ce sa mai fac sa doarma si ea macar 7 ore legate.

si noi avem aceeasi problema .... dar o avem de mult. Alessandro deja se culca foarte tarziu ...23-24.00 .... dupa care se trezeste si din ora-n ora ... suge si se culca la loc ... uneori mai cauta si sa se joace ... cel mai mult a dormit 3-4 ore, insa cand avea 3-4 luni .... acum mai avem probleme si cu dintii si cu caldura ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Genie, pai eu oricum ii dau sa mananve altceva inainte de culcare, dar cand il adorm ii dau sa suga. Eu seara ii dau mancare (ma rog, cereale cu lapte, orez sau gris cu lapte, sau altceva,depinde ce am atunci), oricum, orice i-as da tot se trezeste, dar am impresia ca el se scoala de fiecare data cand isi schimba pozitia, nu stiu de ce, eu ii dau un pic sanul si adoarme la loc, altfel nu.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

eu nu cred ca tine de cat mananca seara. Ale mananca bine la cina, insa oricat de bine ar manca, noaptea nu renunta la san. Pediatra, cand i-am cerut un sfat, a inceput sa rada ... daca vroiam sa-l intzarc, ar fi trebuit sa o fac cu ceva timp in urma (pe la 4-5 luni), acum este tarziu, a devenit ca un viciu. Lapte praf nu vrea, suzeta nu ... sper ca din toamna cand il duc la camin, lucrurile se vor schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Si eu la fel: cereale cu apa pe la 18.30, la 21.0-21.30 ii dau ceva mai consistent (ca si Dariana), apoi lapte de supt este "de completare pt nani", insa parca are un ceas in ... la trei ore fix se trezeste.

In miez de noapte il mai incerc cu apa, daca ii e sete (uneori vrea, alteori nu), in nici un caz nu a tinut sa il pacalesc cu ceai ori apa in loc de lapte. Ce e de la mami e de la mami!!!

L-am "studiat" cum dormea el in patut cand se trezea si mai des de 3 ore si am descoperit ca atunci cand se intorcea atingea marginile patutului si, inevitabil, se trezea singur intre "plasa ca un zid" si incepea sa urle dupa mine. Luat in brate adormea instant, dar repeta chestia asta pana la disperarea mea si neodihna lui. Asa am ajuns sa il iau in pat cu mine (ceea ce am incercat sa evit cat pot), "sosul" meu era oricum izgonit din Rai , deoarece are program de noapte cu baiatul cel mare, respectiv se uita impreuna la DVD-uri, stau pana tarziu la calculator, etc lucru care nu era deloc compatibil cu programul bebeului.

Si uite asa toate miturile mele au fost spulberate si am ajuns sa fiu fericita cand se trezeste numai de 3 ori peste noapte .

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

al meu in ultima perioada nu mai vrea sa doarma noaptea in patutul lui .... nu stiu de ce ... incerc sa-l pun in patut si imediat se trezeste ... si il las in pat cu mine ...

voi incerca sa dau jos partea din fata a patutului, sper sa nu cada din pat.

Mergi la inceput