PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor
Raspunsuri - Pagina 24
anasia spune:
ramoon, o sa-i pun si cereale, oricum, e groaznic numai mirosul, de gustat nu l-am gustat; nu cred ca este constipata, de cate ori face kk? la Alessia in general erau unu-doua pe zi, maxim 3 cand manca mai mult; poti incerca sa-i dai fructe;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
dariana spune:
anasia, ceai de menta pt diaree!
martta, greu cu doi, te cred, dar scapi mai repede, asta ca incurajare.
aaa, am uitat sa va spun ca am fost la disco cu dari la mare, adica era o discoteca pe plaja, mai bine zis un ring cu niste boxe unde pe la ora 8 seara se stransesera o gramada de copii, numai copii, si dansau toti acolo si am dansat si noi un pic, eram cei mai mititei, dar ne-au dat tarcoale o gramada de fetite, a fost f misto.
Dariana si Darius (30.07.2006)
Ramoon spune:
quote:pai ieri a avut doua,unul pe la 4 dimi si altul seara, asta de seara era taaare, beton si am vazut k atre greu l-a facut, azi inca nu a facut...sa vedem...dar am inceput sa-i dau deja fructe si suculet.
Originally posted by anasia
ramoon, o sa-i pun si cereale, oricum, e groaznic numai mirosul, de gustat nu l-am gustat; nu cred ca este constipata, de cate ori face kk? la Alessia in general erau unu-doua pe zi, maxim 3 cand manca mai mult; poti incerca sa-i dai fructe;
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
eu i-am dat doua zile smecta dar fara nici un rezultat, un plic pe zi (asa mi-a zis med de fam) ceai de menta nu vroia...
sanatate!
sa va treaca repede!www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
LA MULTI ANI PUIUTILOR SARBATORITI AZI!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
bulinuta27 spune:
multumim mult pentru urari si noi va dorim Multi Ani fericiti si sanatosi!
abia astept petrecerea de dupa-amiaza 
anasia sanatate multa ptr puiut...incearca sa ii faci laptele cu ceai de menta sau cu zeama de orez...stiu ca e foarte bun si ajuta mult la diaree
genie ma bucur ca sunteti mai bine
map pupa pe Robertel-istetl...cate stie el sa faca 
babee m-ai facut sa plang nitel...vreau si eu o fetita sa fie 2 puiuti...probabil ca peste un an doi o sa incercam sa infiem si noi totusi ca eu imi doresc mult de tot 2 cupii...si multa dreptate ai cu tot ce spui 
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ramoon spune:
anasiami-am adus aminte ce mi-a mai zis mie pediatra k e bun pt diaree: ceaiul de afine, dar acum nush daca fructul sau funze, poate stiu fetele...si o prietena mi-a zis k ar mai fi f buna pielita de la pipotele de pui, uscata si strivita...sincer nu am incercat dar zic si eu ce am mai auzit.
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
bulinuta27 spune:
anasia, ramoon intr-adevar ceaiul de afine e fff bun...am uitat de el..si e vb de fructe nu de frunze...il gasesti la farmacie...fa-i laptric cu el...e fff bun si la gust
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
va pup fetele...plec la party ![]()
Poze
norocuta spune:
hannen 
quote:
norocuta,am intrat si eu in album da` nu gasesc nici un colaj
Acum le ai in casuta ta.
Mami cu doua sufletele

norocuta spune:
maryion
quote:
Ati inceput sa dati albush de ou la bebei?
Eu nu si cred ca nu ii voi da inca cateva luni bune.
Mami cu doua sufletele