PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor
Raspunsuri - Pagina 23
alina2006 spune:
buna fetele! sper ca va mai aduceti aminte de noi!
in primul rand, as vrea sa urez tuturor piticilor care au implinit un anisor multa sanatate si noroc in viata!
in al doilea rand, multumim tuturor celor care ne-au urat L.M.A!
in al treilea rand, vreau sa va spun ca pitica mea a inceput sa mearga-eu totusi o tin in ham pt ca e bezmetica, merge 2-3 pasi normal si apoi o ia la sanatoasa! are 5 dinti si cred ca o chinuie al saselea! zice mama de vreo luna ( sa-mi faca si mie o bucurie )! in rest, pa, papa, tata si alte balmajeli pe care numai ea le descifreaza!
in al patrulea rand, cu mancatul sta din ce in ce mai prost! are 8 kg la 1 an si 75 cm!
azi-noapte, s-a trezit plangand pe la 23.30 iar eu creazand ca-i de la dinti am vrut sa-i dau cu calgel, nu stiu ce-am facut dar dupa ce i-am dat a inceput sa urle si mai rau! am luat-o in brate si pune-te pe vomitat! si a vomitat vreo 4-5 jeturi de mama-mama! m-am speriat rau! temperatura n-are! o fi de la calgel sau de la caldura?
va pup!
aaaa...copiii vostri au mic-dejun? adica ma refer la mic dejun ca la nostru sau tot bibele cu lapte? si la culcare?
POZE IANA MEA
MADYN spune:
La multi ani, piersicute dragi de un anisor! 

Rares Ioan baietelul lui Bulinuta27
David baietelul lui ildiko75
Luca baietelul lui Consi
Marius baietelul lui poliana
La multi ani, piersicute dragi de 11 lunisoare! 

Robert baietelul lui katik
Rares baietelul lui Mirela0521
Noi am inceput sa dormim ceva mai bine noaptea, mai ales cind sint cu mami/bunica in patul lor
, dorm nemiscat de seara pina dimineata. La mine in patut cam sint maracini care se "activeaza" pe la 3 dimineata.
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
maryion spune:
Fetelor, intrebare:
Ati inceput sa dati albush de ou la bebei?
Vad acum o emisiune la TV pe Romantica. A venit Taufic (antrenor de fitness) care zice cat de nociv este galbenushul de ou si cat de benefic este albushul. In acest caz (intreb eu) de ce se recomanda galbenush pana la un an si albush dupa?
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Muuh spune:
Sephora multumim de urari. De abia astept sa va intoarceti cu toate ca nu prea aveti motive intrucat aici este scarbos de cald.
Babee ce frumos scrii tu sau mai bine zis ce gandire sanatoasa ai. Sunt de acord cu tine si eu am fost un copil partial singur la parinti si mi-am dorit toata viata un frate/sora. Imi doresc ca Alexei sa nu fie singur si emotional poate ca sunt pregatita pentru inca un copil sau mai bine zis as fi daca nu ar interveni egoismul, partea materiala, dorinta de a mai fi eu macar pentru cateva ore pe zi, eu cea dinainte de Alexei si alte lucruri cam tot la fel de frivole si fara importanta dar la care nu sunt inca pregatita sa renunt. Dar repet gandesti atat de frumos.
anasia poti verifica singura daca este deshidratata. O ciupesti (foarte usor) de burtica. Daca pielea revine rapid la normal e ok daca se scofalceste nu e asa bine dar oricum si o gura de apa daca bea si tine in stomac este foarte bine.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
MADYN spune:
alina2006 bine ai revenit in livada! Noi mincam la micul dejun de la ora 6-7-8 (depinde cind se scoala) laptic si la micul dejun de la 10-11 brinzica dulce, fructe, biscuiti, etc. Seara la culcare - ora 22, mai dam pe git inca un bibe cu laptic!
maryion nu ii dau albus, dar noi sintem inca mici, nu am implinit 1 anisor
.
Babee foarte bine si frumos ai spus. Si eu imi doresc 2 copii dar in primul rind pentru ei, apoi pt. noi.Asa gindesc eu, care am fost copil singur la parinti si care am avut si momente grele in viata peste care poate as fi trecut mai usor cu un umar de frate pe care sa pling.
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
anasia spune:
LA MULTI ANI 1 ANISOR! 
RARES
DAVID
LUCA
MARIUS
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
anasia spune:
muuh, am ciupit-o, e ok, revine la los imediat pielea;oricum am avut o noapte alba, asa ca i-am dat constant ceai de menta cu lingurita; nu zic cat scandal facea cand nu-i mai dadeam; e bine ca n-a mai vomat, in schimb i-am dat pe la 5 niste lapte de-al ei, ca nu se mai oprea din plans, cred ca si de foame; partea proasta ca a facut iar diaree; azi dimineata am pacalit-o cu lapte fara lactoza;
am vb si cu pediatra si i-am spus ca mi-e teama sa-i dau biseptol pt ca are atatea efecte negative si mi-a zis sa-i dau hidrasec
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
Genie spune:
Anasia, multa sanatate piersicutei! Incearca si smecta pentru diaree, jumatate de pliculet pe zi. Si ma mai gandesc la ceva, daca i-ai face laptele ei obisnuit in apa in care a fiert niste orez? Intreaba si pediatrul dar eu cred ca n-are ce sa-i strice...
Vad ca fetele care inca alapteaza au probleme cu trezitul noaptea. Asa aveam si eu cand inca alaptam(am terminat pe la 9 luni ale Antoniei).Parerea mea e ca trezirile repetate din noapte indica faptul ca ei nu se mai satura. Si fii-mea facea asa, ajunsesm si la 3-4 treziri pe noapte si era foarte greu si neplacut, din cauza oboselii acumulate. Eu sunt adepta alaptatului, sa nu ma intelegeti gresit, dar ati putea incerca seara sa le dati niste bibe in completare. Cine stie, poate merge si la voi. La mine a functionat
Babee, intr-adevar foarte frumos ai scris tu acolo! Si eu imi doresc 2 copii, dar mai astept vreo 2 ani, inca nu ma simt in stare de o noua sarcina acuma.
Genie si
Antonia
anasia spune:
genie, multumesc; i-am dat un pliculet dimineata in ceai; colac peste pupaza, cred ca ii mai iese un dinte si ma terorizeaza

imi vine sa ma
; o sa incerc si lapte cu zeama de la orez;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
map spune:
La multi ani si sanatate piersicute dulci si dragutele!
Babee te inteleg perfect ce spui. Si eu am o sora iar Dan, sotul meu, un frate. Am avut o copilarie fericita alaturi de fratii nostri si si acum ne intelegem foarte bine. De cate ori este ceva dam fiecare fuguta sa discutam cu fratele sau sora. Chiar daca ne mai ciondanim nu se pune, trece repede. In adolescenta vorbeam cu sora mea ca cea mai mare tragedie a vietii noastre ar fi sa nu putem avea copii. Sora mea din pacate ca un facut chiar nu poate pana acum sa aiba un bb
insa a infiat si acum am o dulceata de nepotel, Stefanut, pe care-l iubesc la fel ca pe Robert si-l simt ca pe primul meu copilas. Stefanut spune ca Robert este fratele lui mai mic iar lui Robert ii spun mereu ca Steo (cum i se spune lui Stefanut) este fratiorul lui mai mare. Acum eu si Dan ne dorim foarte mult ca Robert si Steo sa mai aiba un fratior sau surioara. Poate li se pare aiurea multora ca asa cum spui tu dupa 4 ani de facultate, master si 3 ani de doctorat sa stau acasa sa am grija de copil insa mie mi se pare ceva normal. Copiii au fost visul vietii mele nu un titul de dr sincera sa fim, pe ala il am ca asa a fost conjunctura, copiii ii am pentru ca asta mi-a dorit toata viata.
Acum vreau sa stau cu el macar un timp sa-l vad cum creste si intre timp sper sa apara si bb2. Si la mine is ceva probleme si de aceea sincer sper ca bb2 sa nu se lase prea mult asteptat ![]()
Monica si
Robertel cel istetel
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie