PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor
Raspunsuri - Pagina 22
Bysko spune:
Anasia incearca sa stai mai calma.Daca nu vrea laptele delactozat incearca totusi sa-i dai laptele ei obisnuit.Daca il vomita si pe asta ma gandesc ca ar fi mai bine sa-i dai ceai pana maine dimineata.Altceva mai are? Febra, dureri de burtica(stiu ca nu spune), plange, e agitata?Medicul la care ai dus-o este de familie sau pediatru?
Larisa, daca doarme si pare ok eu zic ca nu ai de ce sa te alarmezi.Poate ca totusi nu era stricat.In fond si iaurtul e un fel de lapte alterat,nu?![]()
Pupaciti bebeii bolnaviori
si insanatosire grabnica!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni
anasia spune:
bysko, multumesc, m-am mai linistit, este mai maraita,plange, nu exagerat, cred ca o doare burtica; febra mi-a facut 38, dar i-am dat nurofen si vad ca i-a trecut; dr ei este pediatru; da, cred ca o sa-i dau ceai si vom vedea maine;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
Bysko spune:
Sa aveti o noapte buna si linistita!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni
Ramoon spune:
anasia si eu i-am dat lapte fara lactoza dar de la nan, nu i-a placut simplu i-am pus 2-3 masuri de cereale in el asa pt gust...cu toate k cerealele alea au si lapte dar numai asa il bea.
sanatate la puiut!
larisa am mai patit si eu asa cu laptele
eu mai mult de lene k a ramas un pic de seara si noapte cand a marait i l-am dat, dar a fost ok, nu a patit nimic, ce=-i drept nu era asa cald k acum...dar eu am vazut mamici care mai dau lapte asa "statut" bine, sa nu stea f f mult...
fetele, Timi a mea s-a constipat!
k nu a mai facut de dimineata de la 4! am scapat de diaree si am dat de alta

oare cat s-a mai las? sa incep sa-i dau oare suc si fructe care fac purgatie?
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
norocuta spune:
dariana te inteleg mai mult decat crezi. Si eu am aceeasi problema cu re-adormirea pe timp de noapte, lucru care nu l-am facut pana la 10-11 luni cand efectiv nu mai rezistam ca noapte de noapte sa stau cate 1-2 ore "de garda" (interval in care Nour nu plangea, leganat fiind ori in brate ori intr-un scaunel-balansoar). M-am straduit din rasputeri sa ii scot mesele de peste noapte si cu toate astea am cedat nervos. De fapt nu stiu cat suge el acolo ca uneori adoarme la loc dupa 7 minute.
Problema este ce vom face cand nu voi mai alapta??? Ca suzeta nu a vrut nici o secunda, iar biberoane cu lapte de 2-3 ori (cum benevoieste el sa se trezeasca) nu ma vad dispusa sa ii fac. Nici pentru stomac nu cred ca e bine. Incep iar "garzile"
? Oricum sunt varza cu atatea nopti nedormite la activ
.
Mami cu doua sufletele
norocuta spune:
millikiki gasesti in adresa comuna variantele de colaj pentru piersicuta ta
.
Mami cu doua sufletele
hannen spune:
Salutare mamici,ce mai faceti azi,cum va simtiti,cum sunt bebeii?
norocuta,am intrat si eu in album da` nu gasesc nici un colaj
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
martta spune:
quote:
Originally posted by norocuta
dariana te inteleg mai mult decat crezi. Si eu am aceeasi problema cu re-adormirea pe timp de noapte, lucru care nu l-am facut pana la 10-11 luni cand efectiv nu mai rezistam ca noapte de noapte sa stau cate 1-2 ore "de garda" (interval in care Nour nu plangea, leganat fiind ori in brate ori intr-un scaunel-balansoar). M-am straduit din rasputeri sa ii scot mesele de peste noapte si cu toate astea am cedat nervos. De fapt nu stiu cat suge el acolo ca uneori adoarme la loc dupa 7 minute.
Norocuta,Dariana si eu am o problema din cauza trezirilor repetate pe timpul noptii!La mine, combinatia e perfecta: Alexia se tot trezeste si vrea la san, iar Vladutz ma stiga din camera lui sa ma duc sa dorm cu el, de cateva ori pe noapte
Aseara am incercat varianta de a-i culca in aceeasi camera. Vladutz a fost incantat de idee si a dormit mai bine, insa Alexia a compensat. S-a trezit si mai des! Nici ea nu vrea suzeta...Katik: ce ma distreaza
Si nu in ultimul rand, La multi ani sarbatoritilor!:
Eileen Nicole,
Sofia,
Nicu plimbaretul.
millikiki spune:
[b]NOROCUTA-multumesc mult de tot pentru colaje
Si eu inca alaptez si ma confrunt cu acceiasi problema cu trezire peste noapte se trezeste de 2-3 ori pe noapte uneori adoarme repede la sin alteori trebuie sa ne jucam putin sa adoarma nu sti ce sa mai fac sa doarma si ea macar 7 ore legate.
maryion spune:

1 anisor
Rares Ioan, baietelul lui Bulinuta27
David, baietelul lui ildiko75
Luca, baietelul lui Consi
Marius, baietelul lui poliana

11 lunisoare
Robert, baietelul lui katik
Rares, baietelul lui Mirela0521
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)