PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor
Raspunsuri - Pagina 21
norocuta spune:
genie ma bucur sa aud ca sunteti bine. Refacere rapida!
anasia la fel, multa sanatate Alessiei!
Mami cu doua sufletele
larissa_79 spune:
Fetele HELP!!! ca am imbulinat-o. I-am dat Alexiei sa bea la ora 16, 60 de ml de lapte facut dimineata la ora 9. Am incurcat biberoanele pur si simplu de ametita ce sunt. Ce sa fac? Acum doarme cam de o ora? Nu stiu cum de l-a baut...ca ar fi trebuit sa fie super acrit.
Dar ce sa fac cand se trezeste???? A mai patit cineva asa?
Sunt foarte suparata si speriata.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Babee spune:
Sper sa nu imi iau rosii, va spun doar parerea mea.
Eu am fost singura la parinti si am suferit.Mama a considerat ca a facut bine,dar eu una nu m-am simtit atat de bine.Mereu am spus:eu o sa am 2 copii, chiar imediat dupa ce l-am nascut pe Phillip am spus ca nici nu ma gandesc sa nu mai am unul.Multi au ras, ca deh ..asa au considerat, dar eu am indraznit sa sper ca as putea avea candva 3.
Si sotul meu tot singur a fost, si el a suferit, amandoi vrem sa fim inconjurati de lume, sa nu fim singuri, sa mancam la gramada(in facultate am fost cea mai fericita cand mancam la cantina alaturi de toti ceilalti, cand am stat cu 4 in camera..mai multe).
Eu am iubit si iubesc foarte mult copii, dar totusi consider ca 2, hai 3
sunt suficienti.Am avut o cariera frumoasa in Romania, aici stiu ca nu va mai fi aceeasi.Muncesc intre timp, imi e bine dar prefer sa imi vad copii crescand, bucurandu-ma de fiecare suras, pas, vorba, iar cand vor incepe sa mearga la scoala atunci ma voi axa asupra unei alte cariere.Simt ca am nevoie de ei, si consider ca ei sunt cea mai mare realizare a mea, nu facultate, nu master, nu 3 ani de doctorat.
Poate va uimeste, dar eu asta sunt si asa sunt fericita.
Nu va obliga nimeni sa aveti 2-5-9 copii, si unul este bine.Daca voi va veti simti emotional apte de inca un copil, in cazul in care nu se intampla, atunci puteti avea si altii.Sa nu mi-o luati in nume de rau
p.s Norocuta nu mai stiu daca ti-am multumit pentru colaj
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Babee spune:
Larissa ,nu stiu ce s-ar putea intampla cu Alexia.Mai bine suna medicul si intreaba-l.
Noua chiar de ne mai ramane putin laptic, arunc si spal imediat biberonul.Vara sunt si mai multe riscuri, bacteriile in floare.Si niciodata n-am pastrat laptele chiar de nu l-a baut, am facut altul.
Mai bine suna medicul si intreaba-l.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Ramoon spune:
salut! hai k am avut ceva de recuparat , ati fost
...
fetele, eu am fost la cumparaturi azi pt mine
si ma simt tare bine...am lipsit vreo 3 ore, Timi a fost cuminte cu buni...nu am mai iesit de mult
de aia ma bucur atat!
anasia santate multa
!
babee f frumos ai scris! ai dreptate si eu tot de aia mai vreau un bb, k tot sg am fost la parinti nu a fost prea interesant, nu am ce povesti...
doar k mi se pare tot mai greu...mai vedem k la noie nasol k stam cu mama mea ![]()
bysko mersi mult! inca nu am facut nici un tratamnet, nici la copro nu am ajuns...e mai bine, zic eu, azi a aut doar un scaun dimineata pe la 4 si a fost chiar ok...
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
millikiki spune:
Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns

NOROCUTA-trimit imediat pozele pe adresa comuna-multumesc mult mult de tot

larissa_79 spune:
Babee, asa procedez si eu...doar ca am mai multe biberoane si le spal cam seara pe toate. Sau la pranz cand am timp. Din greseala am luat bibe cu laptele care a fost dim...desi facusem lapte nou. Acum s-a trezit....astept sa vad!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
dariana spune:
norocuta, Dari nu a vrut deloc suzeta, deci nu se pune problema ca ar fi de la ea, eu ma gandesc ca e de la supt pt ca eu l-am pus si f des si l-am tzinut destul de mult la san si ma uitam la miscarea pe care o face, can d suge impinge cu limbutza dintzii de jos. oricum, apropo de ce ziceai, eu sincer oricum m-am cam saturat, ca el si noaptea cand se trezeste incepe sa planga si doar la san se linisteste si adoarme la loc....si asta se intampla de cateva ori pe noapte.
Dariana si Darius (30.07.2006)
anasia spune:
multumim pt urari 

am venit si de la dr; avem o gramada de med;in principiu, dr inclina spre alimentatie, dar nu exclude si enterocolita; lapte fara lactoza, i-am luat de la humana, dar

nu-l vrea, am incercat cu lingurita si cu bibe....nu stiu ce sa fac, s-o las flamanda, sa-i dau ceai, apa?... cum ati facut , fetelor?
muuh, dr mi-a spus ca este hidratata, ii dau cate putin apa din sticluta de 0.5 l, ca sa nu-i dau prea mult;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
anasia spune:
muuh, multumesc pt informatii, asa o sa-i dau apa; oricum noaptea o sa stau de paza, tot asa si pe timpul noptii, apa la 10 min? mi-a dat biseptol pt copii, dar cand am citit prospectul, m-a cam speriat la cate efecte adverse pot aparea; ati mai dat la piersicute?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni