Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 25
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielle02/danielle02.jpg)
danielle02 spune:
`neata
lavinia super lucrusoare ptr. bebelus ati cumparat.am vazut multe modele dintre ele si aici prin magazine.
iuli si teodora felicitari ptr. bebelushii grasuni.
myral offff iubita,imi pare tare rau ca ai asa multe contractii si nu vor sa te lase in pace deloc.hai ca nu mai ai mult pana o sa vina bebe si ai scapat de griji si contractii
hazul multumim frumos de sfaturi
sabina bine ai revenit.
alice iubita,nu mai fi asa suparata,doar stii cum sunt doctorii astia si mai ales daca ii prinzi intr-o pasa proasta.nu trebe sa pui la suflet chiar totul,sunt sigura ca o sa fie totul ok si as vrea sa te aud spunand cand ai sa iti tii pruncul in brate:ca ce tio trebuit tie la varsta asta,ca iti iera bine si fara...asa ca...gata cu gandurile negre si supararea,zambeste si fii fericita!!!
danielle 29+
Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
afibebe spune:
da mandarinutza clasicul unguent cu galbenele.
face minuni.si eu il folosesc atat pt burtica cat si pt sani.
e natural 100%.
nu are nici o interdictie.
stratul pe care il aplici trebuie sa fie mai gros nu ft subtire.
singurul dezavantaj e acela ca e ft grasa crema si cam lasa urme insa nu cred ca asta e important.
sper sa iti faca bine.
AFIBEBE32+
Cristian Nicolae
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Nana, multam de sfatul legat de crema. Se gaseste la noi Lanozinc asta? Imi pare rau ca te-ai simtit au noaptea trecuta, ai descris exact o noapte obisnuita de a mea. Acum imi e groaza sa ma duc la nani.
Rox32+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
Da, eu am luat din Ro, Lanozinc si este tubul destul de mare. Ca si consistenta, este cum era odata Cutadenul, deci trebuie dat putin si intins.
Cat despre starile de rau, este groaznic si sunt sigura ca asta este doar inceputul.
Pupici.
![](pupic.gif)
Nana,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
In asteptarea lui
![](copilas.gif)
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
afibebe spune:
Alice draguta nu dispera,
inca mai ai timp sa iti gasesti un medic care sa fie de acord cu ceea ce tu iti doresti.
in ceea ce priveste varsta nu te stresa nu esti nici prima nici ultima.
in urma cu 5 luni cumnata mea a dat nastere unei minunate fetite la varsta de 44 de ani.e primul copil.
era programata la cezariana pe 23 si pe 16 i s-a rupt apa.s-a dus la urgenta noaptea la 1 si medicul de garda nu a vrut sa se trezeasca asa ca apreluat-o moasa si a nascut natural.
e bine si desi nu vroia natural acum e fericita.s-a vindecat repede si acum e super ok.
e hotarata sa mai faca un bebe ft curand.
asa ca mult curaj si uite de la noi.
AFIBEBE32+
Cristian Nicolae
cecilia L spune:
Buna,
Felicitari fetelor care si-au vazut bebelusi ieri.
Bun venit fetelor de la mare.
Noi am dormit precum ursii, pana la 11.......ce bine este pe racoare.
Am intrat sa va dau doar un , am multa treaba azi.... intru mai tarziu.
cecilia,31+Cristian
tomasa spune:
Hazul, iti multumim frumos pt. interventie si pt. cuvintele frumoase. Sa dea Dumnezeu asa sa fie si sa ne vedem toate sanatosi copiii!
Alice, capul sus, draga mea. Nu are sens sa te amarasti tu din cauza parerii unui medic care poate avea pur si simplu o zi proasta sau mai stiu eu ce fitze atunci. Mai e pana la nastere si este foarte posibil sa-si schimbe parerea sau sa se produca totul atat de repede si sa decurca atat de bine incat sa nu merite stresul de acum. Te rog eu frumos sa nu-ti mai faci complexe si ganduri din astea, tu ti-ai dorit copilul pt. ca te-ai simtit in stare sa-l ai si sa-l cresti si asa va fi cu siguranta. Eu in general incerc sa vad doar partea plina a paharului si asa cum mamicile tinere au avanteje, asa au si cele mature, care ajung la un echilibru interior si o deplina cunoastere de sine atunci cand au copiii. Si sunt mame foarte bune datorita acestor lucruri. E musai sa fii optimista si puternica acum si sa gandesti pozitiv. Sigur te veui descurca extraordinar cu copilasul tau!
Sim, GALACTOGIL se numeste medicamentul. Nu e de fapt un medicament, sunt niste granule dulci si bune la gust, parca pe baza de plante. E un produs frantuzesc, destul de scump. Le poti lua ca atare sau dizolvate in apa. Noua ni le-au recomandat in maternitate, impreuna cu niste pastilute tot naturiste, romanesti de data asta, pe baza de chimen si anason, NUTRINATAL.
Afibebe, si eu am insomnii. E prima data in viata cand ma confrunt cu asa ceva.
Sabina, bine ai revenit. Ti-am dat si eu un PM...
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+
Maria
tomasa spune:
Ma bucur mult ca v-au placut cercelusii. I-am ales cu mare drag si sper din suflet sa i se potriveasca. Cu gauruile din urechiuse eu inca nu m-am hotarat, nu stiu daca i le voi face in maternitate sau mai tarziu, inca strang informatii. Probabil ma voi interesa chiar si atunci cand nasc, la neonatolog, la asistente, sa vad ce recomanda si ele.
Cecilia, ai dreptate cred. In principiu ii cumpara nasa, insa eu sigur nu-i voi spune sa o faca. Oricum ma gandesc ca si daca ii va cumpara, nu strica sa aibe doua perechi. Am vrut sa aiba si unii alesi special pentru ea, de mama ei. A fost o bucurie de-a mea la care visez de atata timp incat n-aveam cum sa mi-o refuz. Daca mai primeste si altii, cu atat mai bine.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+
Maria
kriss79 spune:
salut!
Si noi am fost ieri la medic si am revazut-o pe bebelina! are 663 gr si e sanatoasa. La mine s-a instalat anemia si iar am avut carcei noaptea..mi-a dat medicul calciu lactic sa iau.. ceea ce m-a surprins e ca ne-a chemat abia in jur de 1 sept..pe la 32 de sapt..nu e cam tarziu? Cred ca totusi am sa merg pe la 30 ca sa nu stau cu griji..
Anomar12 La Multi Ani!!
Burtik
Cristina 25+
![](gravida.gif)