Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 26
Alice_ spune:
amar, aniast72, toma_lly, gema, mandarinutza, piccaflor, danielle02, afibebe, tomasa va multumesc pentru cuvintele de incurajare, si sa stiti ca sunt mai bine, am plans un rand mainainte, si acuma iese soarele de dupa nori.
Am pus si eu poze in sfarsit, poate aveti rabdare sa va uitati printre ele.
Ale voastre m-au inspirat si mi-au fost de folos.
29+ Sasha Gabriel
http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj
http://community.webshots.com/user/Alice
mandarinutza spune:
Alice, foarte dragute lucrusoarele de bebe si patutul! Si tu esti tare draguta! Ma bucur ca nu mai esti asa suparata. Uite o
Mandarinutza 32+ Antonia Maria
Poze
Happiness_4_us spune:
Moldoveanca, Roxali, Dani, Piccaflor !
Hazul sim ultumim pentru sfaturile foarte bune! Sa dea Domnul sa avem laptic si totul sa decurga asa cum trebuie.
Alice, nu te mai supara ca asa sunt unii medici. O sa vedeti la momentul respectiv!
Azi m-am trezit ceva mai bine, sper sa nu cobesc.
Ieri mi-a fost cumplit de rau, dar nu ma las. Cat despre insomnii, le am si eu, bineinteles.
Sabina, Roxana bine ati revenit acasa!
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Annisia, stiu ca e devreme si nu te-ai trezit , stiu ca esti la curte la racoare desi acum e si in Buc dupa furtuna de ieri, poate faci totusi ceva si intri sa mai trancanim! Haide, macar cateva vorbe despre bebe Yannis, daca e bine si mamica lui cum se mai simte.
Pupici.
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
slippers76 spune:
Tomasa, super frumosi cercelushii! Cam asa ceva i-am luat si eu Mirunei, cand n-au mai incaput-o cerceii de la botez.
Sabina, bine ai revenit! sper sa-ti fi priit vacanta la mare. Ce face Sofia?
Roxana, bun venit si tie. Tie cam stim cum ti-a fost concediul. cat despre preeclampsie, eu am fost suspecta si la prima sarcina. Insa acum sunt si mai suspecta, ca sa zic asa. Nu este un diagnostic confirmat, este unul prezumat si de asta sunt sub monitorizare. Dar orice proteinurie in trimestrul III de sarcina este tratata ca prezumtie de preeclampsie, mai ales daca apar si simptome secundare. Si procentul meu de proteine in urina e de domeniul fantasticului, crede-ma. Asta nu inseamna neaparat preeclampsie. Dar nici nu pot sa ignor situatia, asa cum nici medicii nu-si permit sa o ignore, chiar daca statistic ce ai spus tu legat de preeclampsia la a doua sarcina se verifica. Sper doar sa confirm statisticile.
Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
rodicamaries spune:
Alice, stai linistita, cred ca medicul tau nu e intreg la cap... poate ar trebui totusi sa-l schimbi. Nasterea naturala e cea mai indicata, iar daca el n-o recomanda asta ceva nu-i bine...si cumnata mea a nascut normal si avea 37 de ani, deci varsta nu cere cezariana neaparat, eventual unele complicatii care pot aparea atunci la nastere, dar asta se hotaraste atunci...
Fetelor, ce crema de galbenele folositi, cum ii zice, e de la magazinele cu plante medicinale???
Rodica 30+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png
danielle02 spune:
alice super pozele si tu ai o burticuta asa micuta patutul e superrr
danielle 29+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
cecilia L spune:
Tomasa, eu la finuta mea am cumparat cerceii si mi-a facut placere, nu mi-a zis nimeni ca trebuie si cand, stiam ca nasa cumpara cerceii, si am luat.Mie mi-a facut o deosebita placere sa botez si nu-mi pare rau, daca ma gandesc bine am doi fini si o finuta, un fin l-am botezat la 18 ani, era de la casa copilului din Baia Mare,regret ca nu mai stiu nimic de el.Eu consider ca nasii tb sa boteze copilul din placere si nu din obligatie, cred ca sunteti de aceeasi parere cu mine.
Eu din acest motiv am o pb, nu prea as vrea sa-mi boteze copilul nasii mei de cununie, simt ca ar face-o din obligatie..... nu m-a intrebat nasa mea de cand am ramas insarcinata cum ma simt....... sau cand a aflat mi-a zis ca vedem dupa ce trec de 3 luni daca mai sunt insarcinata.... asa ca trageti singure concluziile. Nu prea stiu cum sa-i spun ca nu vreau sa-mi boteze copilul, inca mai caut solutii.....dati-mi idei.Eu i-as spune direct, dar nu ma lasa sotul meu, adevarul ca nu merita nasul sa facem asta, el este un domn, dar ce pacat ca uneori cei de langa strica.... Gata nu vreau sa va plictisesc, dar am si eu un offff.
Aaaaaaaa, voiam sa va intreb, voua nu va este rau cand se schimba vremea? Am iesit afara si simteam ca ma scurg, parca ma apasa ceva....am renuntat sa fac o multime de treburi, m-am intors cumintica acasa.
cecilia,31+Cristian
andrruzza spune:
Alice, faine lucrusoarele lui Sasha, sa le poarte sanatos! Nu te mai necaji, o sa mai discuti cu medicul, ii spui clar ca vrei sa incerci natural.
Sabina, bine ai revenit! Cum fu la munte, ce face Sofia?
Fetelor, distractie maxima diseara la intalnire. Sa nu uitati sa faceti poze!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
tomasa spune:
Cecilia, ... M-am intristat mult citind ce ai scris despre nasa ta. In cazul asta, chiar daca el este un domn, eu nu i-as mai ruga sa-mi boteze copilasul, e clar ca n-ar face-o (ea cel putin) cu tot sufletul deschis, asa cum trebuie. Si eu gandesc ca si tine, ca botezul, mai mult poate decat cununia e ceva ce se face numai din si cu tot sufletul. E trist ca cineva, si mai ales o nasa, poate spune asa ceva unei gravidute, care oricum e mai sensibila. Ea de fapt a dat de inteles ca poti pierde sarcina... offf!
Noi pana acum avem un finutz si vom mai boteza unul peste o luna si ceva, tot baietel, deci pana acum am avut parte numai de baietei in viata mea. Fireste ca mi-ar face o deosebita placere sa-i cumpar unei potentiale fine si cercelusi si rochite, insa nu sunt convinsa ca nasa Mariei (care e o dulce si o scumpa) stie ceva despre acest obicei. Daca stie si ii va cumpara, cu atat mai bine. Daca nu, nu conteaza, ca are deja de la mami.
Slippers, Nana, ma gandesc mult la voi si va doresc zile cat mai usoare, fara rau (Nana) si emotii (Ana). fetele curajoase.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
28s fixMaria