Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 24
aniast72 spune:
Alice_, nu mai fi trista. Incearca sa consulti si alt doctor...uite, eu mi-am schimbat medicul pentru ca cel dinainte nu era de acord cu nasterea normala. Vroia neaparat cezariana. Si eu am o varsta (35 ani, shhhh ) si imi pun probleme la nastere dar tot normal vreau sa nasc. La fel ca tine, am facut sport, traiesc sanatos, mama m-a nascut la 40 ani (se spune ca *copiii nascuti la varste tarzii sunt precoci. ) Acum cum va decide si medicul in apropierea nasterii. Eu merg pe mana lui. Uite o si un sa-ti treaca supararea.
Adhnana, Sabina, bine ai revenit in Buc si pe forum.
Roxana, poate ne auzim pana in 18 la tel.
Gata, plec si eu spre Buc ca am muuuulta treaba. Aleg mobila de bb.
Pupicic pe burtici.
Andreea 32+ cu
mandarinutza spune:
Alice, nu iti mai face ganduri negre. Daca nu ti-a placut atitudinea doctorului, ma gandesc ca ai mai putea cere o a doua opinie. Trebuie sa te gandesti la bebita si la cat de norocoasa esti ca ai o comoara in burtica.
Hazul, multumim pentru gandurile si sfaturile bune. Sa mai treci pe la noi.
Teodfora, felicitari pentru bebe voinicel!
Adhnana, Sabina, Roxana, bine ati revenit!
Lavinia, foarte dragute lucrusoarele pentru bebe!
Mandarinutza 31+ Antonia Maria
Poze
mandarinutza spune:
Roxali, referitor la inchiriere masini, sunt multe firme in Bucuresti, cel mai bine ar fi sa caute pe internet si precis o sa primeasca oferte.Din pacate, nu pot sa recomand ceva, intrucat nu am folosit.
Mandarinutza 32+ Antonia Maria
Poze
afibebe spune:
intru si eu grabita ca de obicei si va dau un
citeam acum cateva zile ca unele dintre voi sunt preocupate de vergeturi.
of fetelor nu va mai plangeti de 2 3 vergeturi.daca ma vedeti pe mine imi plangeti de mila.
burtica mea e toata sfartecata de vergeuri.
incep de jos de tot si ajung pana la piept.
sunt asa adanci si dureroase rau de tot.
am dat la bani pe creme de la loreal de la garnier ce n-am incercat si stiti ce preturi au.nici o sansa.nici macar durerea nu s-a mai diminuat.
ma deranjeaza si cu cat sarcina creste cu atat sunt tot mai pronuntate.
ei bine acum nu stiu cum sa-i multumesc Bunului Dumnezeu ca am gasit o crema minune.
este o alifie cu galbenele ieftina de necrezut.
m-am dat cu ea la sugestia noului meu medic si vreau sa va spun ca uratele mele vergeturi nu numai ca nu ma mai dor dar incep sa se retraga.
Incercati si voi cele care aveti si veti vedea ce miraculoasa e crema asta.
e grasa si asa bine ma simt.pielea parca e mai elastica.nu stiu cum sa explic sincer dar ma simt excelent dupa ea.
AFIBEBE32+Cristian Nicolae
amar spune:
Neata, Alice , uite nu stiam ca mai este o veterana printre noi..si eu (36) si tot natural vreau..si doctorita mea zis ca vom incerca in prima faza asa si daca nu va merge vom recurge la cezariana...eu cred ca doctorilor le convine..nu sta sa te vada cum suferi ..stai acolo mielusica in juma de ora a terminat ..ia banutul si pa....
credeti ca are importanta ca mamele voastre v-au nascut la varste mai tarzii?...a mea m-a nascut la 24, saraca nici nu-s mai aminteste bine cu toate problemele ei...dar mi-a zis ca a nascut usor...ca doar nu s-a dus acolo sa stea la taclacle...
si oricat s-ar zice sunt fete de 20 de ani mult mai sedentare sau intr-o forma fizica nu prea buna..decat noi celelalte...
carmen 30s Oana Isabella
piccaflor spune:
'neata!
Hazul multumim mult pt sfaturi!...sint oricind binevenite Sa-ti traiasca ingerasii si sa-ti aduca numai bucurii!
Iuli felicitari pt bebitul grasunel!
Roxali maninc si carne...desi nu-mi prea place....
Roxana,Sabina bine ati revenit!
Alice hai nu mai fi suparata!...tu insista ca vrei sa nasti natural pt ca te simti in stare...nu cred ca te poate obliga la cezariana daca nu e efectiv nevoie...mie sincer,37 de ani nu mi se pare asa o virsta inaintata,incit sa excluda din start nasterea naturala...
Roxana uscatul cu foehnul la fofeaza dupa episiotomie?...nah,c-am auzit-o si p-asta,hihihi!
Picca 30+ cu Matteo
mandarinutza spune:
Afibebe, ce crema folosesti cum se numeste? E clasicul unguent de galbenele? Ale mele sunt pe sani, nu ma dor dar sunt inestetice si ma enervez de fiecare data cand le vad.
Mandarinutza 32+ Antonia Maria
Poze
afibebe spune:
am inceput sa urasc noaptea.
cand se apropie seara ma ia groaza.
nu ma mai pot odihni deloc si sunt disperata.
am niste dureri de spate cumplite nu ma mai pot intoarce in pat fara ajutor.
obosesc ft repede si sincer nu mai pot.
dragu` de sotul meu e disperat de durerile mele.
seara de seara imi face masaj dar tot degeaba.
nu pot sa ma mai misc.fara ajutor nici la baie nu mai merg.
de dormit nu mai pot dormi.
daca dorm 3 ore pe noapte sunt suuuuper multumita.
va mai confruntati careva cu astfel de probleme?
cred ca v-am inebunit cu problemele mele.
va multumesc ca existati.
aveti grija de voi si de minunile pe care DD ni le-a dat.
AFIBEBE32+Cristian Nicolae
amar spune:
Lavinia..am vazut lucrusoarele pt bebe cumparate de sotul tau ..felicita-l inca o data..s-a descurcat minunat..i-am zis la al meu si a recunoscut ca el nu ar fi reusit cu toate listele mele..pur si simplu nu le are...mi-a placut mult si carutul si as vrea sa stiu cat a costat si de unde e luat..aici cantarim si noi mult pt ca vreau ceva 3 in 1...si scoica are si travel sistem pt masina?merci mult daca poti sa imi raspunzi
carmen 30s Oana Isabella