Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
myral spune:
Ana, dar scuze ca nu m-am lamurit deci pot inscrie copilul numai la un medic pediatru , nu e obligatoriu sa fie inscris la un medic de familie? Sau pot sa-l inscriu si la medicul meu de fam. si la pediatru?Myral31+
sim_stoian spune:
Am pus pozele in album. Ignorati si voi picioarele din prima poza...eram prea aproape de cadita si am vazut cand le-am incarcat, dar sunt asa de obosita incat nu mai am chef sa mai fac o poza.
Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
slippers76 spune:
Myral, nu stiu daca il poti inscrie in doua locuri (adica si la pediatru si la medicul de familie). Inclin sa cred ca nu. Dar stiu sigur ca poti sa il inscrii la ce pediatru vrei (cu conditia sa vrea si pediatrul), fara sa trebuiasca musai ca pediatrul respectiv sa fie medicul vostru de familie.
Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
aniast72 spune:
Fetelor, ma chinui o intrebare. Am vazut ca majoritatea ati cumparat salopetele pt bb, pentru 0-3 luni. Ce va faceti daca bb se naste marisor si nu ii vor fi bune?
Roxana, sigur vin maine si nu-i problema sa te iau cand plecam; da' tu te intorci pana maine de la mare? Ne aduci si noua o scoica?
Cu scutecele m-ati convins, o sa iau si eu finet si o sa dau in lucru cateva...dar nu stiu cate. Oricum nu o sa-l leg pe bb, dar am ajuns la concluzia ca sunt utile in diverse alte situatii.
Andreea 32+ cu
Roxali spune:
Gabriela ...si mie tot piciorul drept mi se umfla rauuuu.
Rox vad ca deja ti-au raspuns fetele.
Rodica plantele medicinale pot usca pielea copilului.
Andries bine mai zici mamicuto despre toate produsele...cred ca pana la urma sant bune toate, dar santem noi mai "obsedate".
Pompita de nas n-am folosit, doar apa termala sau apa de mare.am avut probele cu kkuta ca era stitic(de la laptele artificial cred) ptr care mi-am cumparat un tubulet de plastic din farmacie sau multe siringute pline cu glicerina.
Ali25si Enrico 7ani
poze
sim_stoian spune:
Am comandat acum de pe bebelusul tau ce ma aveam nevoie: tampoane sani (Nuk), pompita nas Chicco, sterilizator Avent, perie par Nuk din par natural, interfon. Acestea fiind luate, mai ramane lista pt farmacie. In ritmul in care cos eu, cred ca intr-o saptamana termin si eu scutecele alea
Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Andries spune:
Bee, ai mare dreptate cu sanatatea!! Banii nu mai conteaza daca nu esti sanatos.
Cat despre diferite produse pentru bebei, ei bine aici intervine si efectul campaniilor de marketing ale firmelor respective. Unii dau in pret mai mic, altii se lauda cu o calitate ireprosabila, practie ei stiu ca daca o mama a folosit produsul X in prima luna, il va folosi cel mai probabil inca 12 luni inainte. Si majoritatea produselor X sunt ok pentru bebei, doar catrebuie sa fii acolo, pe prima pagina a revistelor pentru mame, pe net, pe lista de recomandari a pediatrului... unii primesc chiar cadouri si comisioane daca recomanda un anume produs.
Apropos' de pediatru: este absolut necesar sa ai pediatru, pentru ca el te trimite la vaccinari si iti parafeaza carnetul de vaccinari al copilului. Daca bb e sanatos tun, pediatrul nu iti va face nimic in plus. Majoritatea pediatrilor sunt si medici de familie. Desi eu stau in sector 6, al meu sta in sector 2 si nu il voi schimba pentru ca sunt foarte multumita.
Andries
irina.c. spune:
quote:si eu am edeme la picioare de ieri,si dreptul e umflat mai tare, chiar ma intreb de ceIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by Andries
mai fetelor, cum vine asta, vi se umfla NUMAI piciorul drept???Andries
si bb din burtica blogul meu
irina.c. spune:
quote:eu m-am chinuit la inceput sa ii fac baita in camera, si pana la urma am renuntat si i-am facut doar in baie.Puneam cadita de plastic pe cada (perpendicular pe ea) ca sa fie la nivelul meu, si dupa baie duceam copilul in dormitor.Si nu e nevoie desuport special,poti sa pui cadita pe o masuta din aceea mica.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by myral
Si daca tot sunt la capitolul notite pt baita, unde e mai comod sa-i faci baita bebelului, in baie pe un suport special sau in camera (aici ar trebui sa ne caram cu apa, cadita, etc.)Myral31+
si bb din burtica blogul meu